Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή σταμάτα να κατηγορείς τους καθηγητές σου για τα δικά σου προβλήματα... Στην συνέχεια έχεις πολλές επιλογές, όπως φαίνεται και από τα παραπάνω σχόλια.

lol μάλλον δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου γέρους καθηγητές που βαριούνται την ζωή τους.

Εδώ πάνω από τα 50-55 βαριούνται και κάνουν χάλια μάθημα στους μαθητές, στα 65 που πήγε η σύνταξη (νομίζω) τι σκατά θα τους μαθαίνουν?

Είχα και εγώ τέτοιους καθηγητές και ευτυχώς που έκανα φροντιστήριο...γιατί άμα περίμενα από το σχολείο...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

lol μάλλον δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου γέρους καθηγητές που βαριούνται την ζωή τους.

Εδώ πάνω από τα 50-55 βαριούνται και κάνουν χάλια μάθημα στους μαθητές, στα 65 που πήγε η σύνταξη (νομίζω) τι σκατά θα τους μαθαίνουν?

Είχα και εγώ τέτοιους καθηγητές και ευτυχώς που έκανα φροντιστήριο...γιατί άμα περίμενα από το σχολείο...

μπες ομως και λιγο στην θεση τους. οταν εχουν μπροστα τους 20-30 μαθητες και το 80%-90% απ αυτους ειναι στα αρχιδια τους τελειως.

• Like 1
Δημοσ.

μπες ομως και λιγο στην θεση τους. οταν εχουν μπροστα τους 20-30 μαθητες και το 80%-90% απ αυτους ειναι στα αρχιδια τους τελειως.

Την πρώτη ώρα. Γιατί την 2η έχουν άλλους 20-30, την 3η άλλους τόσους, και πάει λέγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Διοτι ως γνωστον στα φροντιστηρια (οπως και στα ιδιωτικα σχολεια) ειναι η αφροκρεμα των καθηγητων ενω στα δημοσια ολοι οι αχρηστοι.

Κανονες βγαλμενοι απτη ζωη.

Φανταζομαι ειναι περιτο να αναφερω οτι σε γυμνασιο-λυκειο οι περισσοτεροι καθηγητες ηταν μια χαρα στη δουλεια τους, οτι υπηρχαν αναμεσα τους και καποιες ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΕΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια, οπως φυσικα υπηρχε κι ενα ποσοστο αχρηστων. Που οσο το σκεφτομαι, δεν εχει να κανει καν με την ηλικια τους, αλλα με τον ανθρωπο. Ετυχα και νεους αχρηστους και μεγαλους. Και νεους καθηγηταρες αλλα και μεγαλους. Οι κακοι καθηγητες ηταν πρωτα αχρηστοι στον ιδιο τους το χαρακτηρα κι επειτα στο επαγγελμα τους.

Για τα φροντιστηρια να μην μιλησω καλυτερα γιατι ανοιγω μεγαλο θεμα, συν το οτι οταν κατι το πληρωνουμε δεν βολευει να λεμε οτι ειναι κοροιδια. Οποτε που καταληγουμε; Αν το παιδι αποτυχει, φταινε οι καθηγητες στο σχολειο, δεν φταιει το φροντιστηριο που ηταν τελειο (ειπαμε αυτο το πληρωνουμε, ο πιο ειλικρινης αντε να πει οτι ηταν μετριο) και φυσικα δεν φταιει ουτε και το παιδι.

Οσο για 2 συμμαθητριες που ειχα και αριστευσαν χωρις ουτε 1 ωρα φροντιστηριου αλλα μονο με σχολειο και προσωπικο διαβασμα, αυτες ηταν βυσματα, θα τους δωσανε τα θεματα απτην προηγουμενη.

• Like 4
Δημοσ.

Φταινε οι αλλοι (καθηγητες, φροντιστηριο κλπ)!

Όπως είναι γνωστό είναι εξαιρετικό το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, με καθηγητές σχολείου που ενδιαφέρονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τους μαθητές τους, και ειδικά όταν έχουν απορίες τους βοηθούν με πρόσθετη ύλη,σημειώσεις στο ίντερνετ, και εντοπίζουν με εξαιρετική ακρίβεια τις μαθησιακές δυσκολίες σε κάθε παιδί από τα 30 που είναι μέσα στην τάξη. Γι αυτό εξάλλου έκλεισαν όλα τα φροντιστήρια κ αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα ζούν από τη πρόνοια.

Πέρα από την ειρωνία, στις 3 τάξεις του γυμνασίου γνώρισα μόνο 2 καθηγητές καλούς μια μαθηματικό (από αυτήν έμαθα λίγα μαθηματικά, αν δεν ήταν αυτή θα έβοσκα πρόβατα,ένα φυσικό και στις 3 του λυκείου, 2 φυσικούς. Οι μόνοι καθηγητές που άξιζαν γι αυτό είμαι καλός στη φυσική γενικότερα μαθηματικά όχι κ τόσο. Αν τώρα αυτό το ποσοστό είναι καλό, πάω πάσο. Για τα θεωρητικά μαθήματα δεν εκφέρω γνώμη καθόλου για να παραμείνω κόσμιος. (Φροντιστήριο πήγαινα μόνο μαθηματικά-φυσική γιατί είχε ένας γνωστός μου οπότε ήταν σχεδόν τσάμπα για έξτρα σημειώσεις κ ύλη, άντε κ λίγο βούρδουλα)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και σαυτό http://betterexplained.com

Γενικά στα μαθηματικά προσπάθησε να καταλάβεις τι αντιπροσοπεύει κάθε πράγμα που κάνεις.

Τα μαθηματικά μαθαίνονται μόνο από τα λάθη που κάνεις, προσπάθησε να λύσεις κάποια άσκηση και μετά να βλέπεις τι έκανες λάθος που ήταν λάθος η σκέψη σου - ποια γνώση από τη θεωρία έλειπε.

Επίσης μπες στο wolframalpha και κάνε subscribe στο pro θα σε βοηθήσει πάρα πολύ , 5-6 € κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είναι γνωστό είναι εξαιρετικό το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, με καθηγητές σχολείου που ενδιαφέρονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τους μαθητές τους, και ειδικά όταν έχουν απορίες τους βοηθούν με πρόσθετη ύλη,σημειώσεις στο ίντερνετ, και εντοπίζουν με εξαιρετική ακρίβεια τις μαθησιακές δυσκολίες σε κάθε παιδί από τα 30 που είναι μέσα στην τάξη. Γι αυτό εξάλλου έκλεισαν όλα τα φροντιστήρια κ αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα ζούν από τη πρόνοια.

Πέρα από την ειρωνία, στις 3 τάξεις του γυμνασίου γνώρισα μόνο 2 καθηγητές καλούς μια μαθηματικό (από αυτήν έμαθα λίγα μαθηματικά, αν δεν ήταν αυτή θα έβοσκα πρόβατα,ένα φυσικό και στις 3 του λυκείου, 2 φυσικούς. Οι μόνοι καθηγητές που άξιζαν γι αυτό είμαι καλός στη φυσική γενικότερα μαθηματικά όχι κ τόσο. Αν τώρα αυτό το ποσοστό είναι καλό, πάω πάσο. Για τα θεωρητικά μαθήματα δεν εκφέρω γνώμη καθόλου για να παραμείνω κόσμιος. (Φροντιστήριο πήγαινα μόνο μαθηματικά-φυσική γιατί είχε ένας γνωστός μου οπότε ήταν σχεδόν τσάμπα για έξτρα σημειώσεις κ ύλη, άντε κ λίγο βούρδουλα)

για να γινει αυτο πρεπει να ενδιαφερεται το ιδιο το παιδι να μαθει. αν ερχεται στην ταξη και πεταει σαιτες την ωρα του μαθηματως αντι να προσεχει πως θελεις ο καθηγητης να καταλαβει τι του λειπει;

επισης οσο αφορα τα κενα,. μονο με ιδιαιτερα στρωνει το πραμα και θελει ανθρωπο με αρχιδια για να στρωσει μαθητη με κενα χρονων.

Δημοσ.

Ήμουν στην ίδια κατάσταση λόγω καθηγητών στο σχολείο. Ουσιαστικά δεν έκανα μαθηματικά από την 2α γυμνασίου μέχρι 2α Λυκείου, και αυτό φάνηκε με την παταγώδη αποτυχία μου στις πανελλήνιες Β' Λυκείου. Έστρωσα με ιδιαίτερα στην Γ Λυκείου με κατάλληλο ΓΙΑ ΜΕΝΑ καθηγητή, θέληση, πείσμα, και πάρα πολλές ασκήσεις. Πάρα πολλές. Με τον καθηγητή που είχα δεν υπήρχαν ασκήσεις "εκτός ύλης", τις κάναμε όλες.

Θα βοηθούσε στο σχολείο αν κάποιος πραγματικά μας εξηγούσε πόσο χρήσιμα είναι τα μαθηματικά σε πρακτικά ζητήματα για να μας κινήσει το ενδιαφέρον. Να έχεις δηλαδή το feeling που έχεις στη Φυσική.

Μην τα αφήσεις στην τύχη τους τα μαθηματικά, κυνήγησέ τα και θα ανταμειφθείς αργότερα. Προλαβαίνεις ακόμα!

• Like 2
Δημοσ.

Nταξει το ποιντ μου ηταν αλλο βασικα και ισως να μην εγινε τοσο κατανοητο οπως το 'γραψα.

Κακοι επαγγελματιες υπαρχουν παντου. Και στα δημοσια σχολεια και στα φροντιστηρια. Εκει που βγαζω σπυρακια ειναι οταν ακουω αποψεις τυπου "το σχολειο με καταρακωσε και ευτυχως που με εσωσε το φροντιστηριο" ή "τα σχολεια ειναι γτπ".

Οι καθηγητες μεσα σε ενα σαπιο εκπαιδευτικο συστημα οπως ειπες και με πενιχρους μισθους κατ'εμε κανουν καλη δουλεια σε γενικες γραμμες. Επισης, το σαπιο αυτο εκπαιδευτικο συστημα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εχει εδω και ετη αξιοκρατικο τροπο εισαγωγης στην τριτοβαθμια (με ελαχιστες εξαιρεσεις που συνεβησαν κατα καιρους), πραγμα ανηκουστο για Ελλαδα που ολα λειτουργουν με το κονε και το βυσμα.

Και οπως ξαναειπα στην ταξη μου ειχα 2 συμμαθητριες αριστουχους που δεν κανανε ουτε μιση ωρα φροντιστηριο. Εγω παλι και φροντιστηρια εκανα, και αριστουχος δεν ημουν. Ημουν κι εγω απτους τυπικους μαθητες που επειδη πατωνα στα θεωρητικα μαθηματα ελεγα οτι δεν ειχα καλη καθηγητρια (οντως δεν ηταν η καλυτερη, αλλα δεν εφταιγε αυτη που πατωνα, εκει ειναι το 2ο ποιντ μου). Η ηλιθια λογικη που ποτιζουν (και καταστρεφουν) τα παιδια απο οταν ειναι μικρα, οτι για τις αποτυχιες δεν φταιει ο κανακαρης μας, ο καθηγητης του φταιει.

Δημοσ.

Οι μόνοι μαθητές για μένα που μπορούν να κρίνουν καλύτερα τους καθηγητές είναι μόνο όσοι έχουν καλούς βαθμούς και γενικά από 17 και πάνω. Έχω βαρεθεί να ακούω τόσο ως μαθητής όσο και ως φοιτητής τις κλασσικές καραμέλες περί καθηγητών. Έτσι μεγαλώνουμε και μετά ως ενήλικοι αρνούμαστε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και πάντα μας φταίνε οι άλλοι.

Σε όλη την δευτεροβάθμια εκπαίδευση πιστεύω οτι είχα μόνο 2 κακούς καθηγητές. Στην πραγματικότητα ήταν μόνο ένας ο κακός που έσπαγε μάτι και στο τέλος της χρονιάς πήγαμε όλη η κατεύθυνση στον διευθυντή και τον παρακαλέσαμε να τον αλλάξουν από την επόμενη χρονιά γιατί δεν πήγαινε το πράγμα. Είχαμε και μια υστερική καθηγήτρια στο γυμνάσιο που γκάριζε και φώναζε, δεν είχα παράπονα από τον τρόπο διδασκαλίας της αλλά η ψυχολογική πίεση και ο φόβος που ασκούσε στους μαθητές με τους τρόπους της ήταν απαράδεκτος.

Για όλους τους υπόλοιπους απλά θα πώ οτι βρισκόντουσαν στον μέσο όρο, ούτε καλοί αλλά ούτε και κακοί.

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και πάλι από τους 20-30 καθηγητές που πέρασαν από μπροστά μας. Μόνο δύο ήταν που έσπαγε μάτι οτι δεν έκαναν μάθημα και δεν γούσταραν. Περισσότερο είχα θέμα με την συμπεριφορά και το κόμπλεξ αρκετών παρά με την μέθοδο διδασκαλίας τους, π.χ και από τον προβληματικό-κομπλεξικό καθηγητή αν ήθελες να μάθεις μάθαινες, το κακό ήταν οτι δεν τον εμπιστευόσουν για να ρωτήσεις απορίες.

• Like 2
Δημοσ.

Άντε πάλι μπλέκω σε κουβέντα στο μπλα-μπλα και θα νευριάσω... Τι θέλω και γράφω ο μαλάκας?

Λοιπόν, άκου να δεις φιλαράκι πως έχουν τα πράγματα, επειδή και εμείς πήγαμε σχολείο... Ποτέ στην ζωή μου δεν άκουσα καλό μαθητή να γκρινιάζει για κάποιον καθηγητή του. Ναι, σαφώς και υπήρχαν καλύτεροι και χειρότεροι καθηγητές, όπως υπάρχουν καλοί και κακοί ελεύθεροι επαγγελματίες κ.ο.κ. Αυτοί που μονίμως γκρινιάζαν και πετάγαν το μπαλάκι στους καθηγητές ήταν αυτοί που δεν καταλαβαίνανε Χριστό στο μάθημα.

Γιατί συνέβαινε αυτό? Γιατί δεν θέλανε να δούνε την μάπα τους στον καθρέφτη και να παραδεχτούνε ότι είναι "ντουγάνια" όπως λένε και στο χωριό μου. Δεν θέλανε να το πούνε στους γονείς τους αυτό, ούτε και στους φίλους τους και ούτε και στον εαυτό τους ακόμη, γιατί έμμεσα θα έπρεπε να παραδεχτουν είτε ότι είναι ηλίθιοι είτε ότι δεν ασχολούνται-προσπαθούν όσο χρειάζεται. Είναι πολύ εύκολο να πείς ότι δεν μου τα είπανε καλά στο μάθημα και δεν καταλαβαίνω... Αν θες όμως υπάρχει και το ίντερνετ, και υπάρχει και το σχολικό βιβλίο που είναι δωρεάν, είτε και βοηθήματα αν δεν σε καλύπτουν τα ανωτέρω. Αφιέρωσε λίγη ώρα για να μελετήσεις και θα καταλάβεις τα πάντα. Δεν είναι πυρινική φυσική τα μαθηματικά πρώτης λυκείου.

Όσον αφορά συγκεκριμένα τον ts είναι πολύ θετικό το ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημά του. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι αυτός φταίει για το ότι δεν καταλαβαίνει και κανένας άλλος. Επίσης πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του ότι δεν πρόκειται ο καθηγητής του λυκείου να κάτσει να κάνει μάθημα στην ύλη του γυμνασίου για να καταλάβει ο ένας μαθητής όσα θα έπρεπε ήδη να ξέρει. Και καλά κάνει και το κάνει αυτό, γιατί θα ήταν άδικο και χάσιμο χρόνο για τους υπόλοιπους μαθητές που καταλαβαίνουν.

Και για να κλείσω, ξέρεις γιατί κάθομαι και τα λέω αυτά ο μαλάκας? Γιατί αυτός ο άνθρωπος που έχει αυτή την φιλοσοφία, είναι ο ίδιος που αύριο μεθαύριο θα έχει πάρει 822 δάνεια για να αγοράσει 52" smart tv και αυτοκίνητο και θα του φταίει το σύστημα που δεν τα βγάζει πέρα. Είναι ο ίδιος που στο πανεπιστήμιο δεν θα ξέρει την τύφλα του (όπως τα άτομα π.χ. που ζητάνε λύσεις σε εργασίες στο φόρουμ του προγραμματισμού) και θα παρακαλάει τους καθηγητές να τον περάσουνε, θα πάρει το πτυχείο του, δεν θα βρίσκει δουλειά γιατί είναι άσχετος και πάλι θα του φταίει το σύστημα, οι καθηγητές του, η ευθυγράμμιση του σύμπαντος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Μην τον υποστηρίζεις λοιπόν και ας τον να δεί την πραγματικότητα. Κακό του κάνεις.

Υ.Γ. Όσον αφορά την επισημασμένη πρόταση. Εγώ μια χαρά κέρδισα από το σχολείο πάντως. Ξέρεις ποιοί δεν πήραν τίποτα από αυτό? Αυτοό που σκεφτόταν σαν εσένα και ερχόταν στο σχολείο για να κοιμηθούνε ώστε να είναι ξεκούραστοι στο φροντηστήριο.

Υ.Γ. no offence, έτσι γράφω συνήθως, μη δίνεις βάσεις στον ίσως επιθετικό λόγο.

• Like 5
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν κακοι καθηγητες αλλα ευτυχως ειναι λιγοι.Οταν λεω κακοι εννοω οτι δεν εχουν μεταδοτικοτητα ή ειναι στα @@ τους.

Σαν συμπεριφορα λιγο περισσοτεροι.

Καθηγητες με κακη μεταδοτικοτητα ή στα @@ τους στο λυκειο να ειχα 1-2...

Τι εννοω:

Παραδειγμα φυσικη α λυκειου ολη η ταξη δεν καταλαβαινε χριστο.(και η απουσιολογος).

Καθηγητες με κακη συμπεριφορα προς τους μαθητες ειχα 2-3

.Τι εννοω:

Β λυκειου αρχαια:,ειρωνικοτατο υφακι,σε εκανε ρεζιλι στην ταξη με αυτα που ελεγε αν δεν διαβαζες,εβαζε και βαθμο 3(!!!) στο τετραμηνο.

Γ λυκειου αγγλικα: μια κ@ργιο%@ λιγο αλλου να ηταν το βλεμα σου 1 δευτερολεπτο μονο και να το εβλεπε ετρωγες ωριαια αποβολη,

Τσιριδες με το παραμικρο,σου μιλουσε απαξιοτηκα σαν να ησουν πεταμενος ξερω 'γω και αν πηγαινες να πεις τπτ παλι σε εβγαλε με αποβολη.Η συγκεκριμενη Standar καποιο ψυχολογικο προβλημα ειχε.

Οι υπολοιποι ηταν normal ειχα και καποιους καλους

Δημοσ.

Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ο καθηγητής είναι στο σχολείο μόνο για τους καλούς μαθητές και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κρίνονται από τις εύκολες δουλειές που τις κάνουν όλοι.

Άρα, εφόσον όλοι οι καλοί μαθητές (άντε, οι περισσότεροι εάν όχι όλοι) δεν παραπονιούνται για τους καθηγητές τότε όλοι οι καθηγητές είναι καλοί. Έτσι, εσύ μαθητουδάκο που θέλεις κάτι παραπάνω από τον καθηγητή (ίσως γιατί δεν το βρίσκεις αλλού όπως οι περισότεροι καλοί μαθητές; Ούπς! Τι είπα τώρα! Συκοφαντίες) δεν φταίει ο καθηγητής που δεν στο δίνει αλλά εσύ.

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν κακοι καθηγητες αλλα ευτυχως ειναι λιγοι.Οταν λεω κακοι εννοω οτι δεν εχουν μεταδοτικοτητα ή ειναι στα @@ τους.

Σαν συμπεριφορα λιγο περισσοτεροι.

Καθηγητες με κακη μεταδοτικοτητα ή στα @@ τους στο λυκειο να ειχα 1-2...

Τι εννοω:

Παραδειγμα φυσικη α λυκειου ολη η ταξη δεν καταλαβαινε χριστο.(και η απουσιολογος).

Καθηγητες με κακη συμπεριφορα προς τους μαθητες ειχα 2-3

.Τι εννοω:

Β λυκειου αρχαια:,ειρωνικοτατο υφακι,σε εκανε ρεζιλι στην ταξη με αυτα που ελεγε αν δεν διαβαζες,εβαζε και βαθμο 3(!!!) στο τετραμηνο.

Γ λυκειου αγγλικα: μια κ@ργιο%@ λιγο αλλου να ηταν το βλεμα σου 1 δευτερολεπτο μονο και να το εβλεπε ετρωγες ωριαια αποβολη,

Τσιριδες με το παραμικρο,σου μιλουσε απαξιοτηκα σαν να ησουν πεταμενος ξερω 'γω και αν πηγαινες να πεις τπτ παλι σε εβγαλε με αποβολη.Η συγκεκριμενη Standar καποιο ψυχολογικο προβλημα ειχε.

Οι υπολοιποι ηταν normal ειχα και καποιους καλους

Καλός καθηγητής θετικών μαθημάτων στην δημόσια δευτεροβάθμια σημαίνει ένα από τα δύο:

1. Απόφοιτος καθηγητικής σχολής όπου ήταν σωστός φοιτητής και με κατανόηση του αντικειμένου της σχολής και ο οποίος επέλεξε να ασχοληθεί με την διδασκαλία στην δευτεροβάθμια και όχι την έρευνα (π.χ. απόφοιτοι Φυσικού), την μοντελοποίηση σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς (π.χ. απόφοιτοι Μαθηματικού) ή την βιομηχανία (π.χ. απόφοιτοι Χημικού)
  2. Απόφοιτος μη καθηγητικής θετικής/τεχνιλογικής σχολής, όπου ήταν σωστός φοιτητής και με καλή κατανόηση του αντικειμένου της σχολής και που επέλεξε να ασχοληθεί με την εκπαίδευση σε δευτεροβάθμια (με κίνδυνο να τον πάνε και σε γυμνάσιο) και όχι με την βιομηχανία ή να κάνει κάτι δικό του ή με την έρευνα και έχει πάρει και παιδαγωγική πιστοποίηση (+1 με 2 χρόνια ακόμα) εφόσον είχε τα μόρια να μπει στην ΑΣΠΑΙΤΕ όπου πλέον πάνε με 3 γλώσσες, 2 μεταπτυχιακά και PhD (true story, το έχω δει σε αξιολόγηση). 

Plus ότι έχει μεταδοτικότητα. 

Πιστεύω ότι η κοινή λογική δίνει ένα ποσοστό στο να συμβαίνει ένα από τα δύο... το οποίο είναι κάτω από το 40% (σε κάποια τρελά όνειρα γιατί η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο σκληρή). 

Δημοσ.

Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ο καθηγητής είναι στο σχολείο μόνο για τους καλούς μαθητές και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κρίνονται από τις εύκολες δουλειές που τις κάνουν όλοι.

Άρα, εφόσον όλοι οι καλοί μαθητές (άντε, οι περισσότεροι εάν όχι όλοι) δεν παραπονιούνται για τους καθηγητές τότε όλοι οι καθηγητές είναι καλοί. Έτσι, εσύ μαθητουδάκο που θέλεις κάτι παραπάνω από τον καθηγητή (ίσως γιατί δεν το βρίσκεις αλλού όπως οι περισότεροι καλοί μαθητές; Ούπς! Τι είπα τώρα! Συκοφαντίες) δεν φταίει ο καθηγητής που δεν στο δίνει αλλά εσύ.

Θες να μου πείς ότι πήγε π.χ. ένας κακός μαθητής να ρωτήσει κάτι στον Χ καθηγητή μετά την λήξη του μαθήματος και ο καθηγητής τον έδιωξε ας πούμε... Ρε τον καημένο... Τι τραβάει κ αυτό το παιδί και τι του στερεί η άτιμη αυτή κοινωνία και το σάπιο σύστημα. Έχει καταγραφεί κάποιο τέτοιο περιστατικό άραγε? Υπάρχει κακός μαθητής ο οποίος ενδιαφέρεται και δεν παίζει LOL όλο το απόγευμα για να καλύψει τα κενά του? Ποιός είναι αυτός ρε παιδί μου? Να του κάνω εγώ ιδιαίτερα δωρεάν και να του φτιάξουμε και καμιά προτομή έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...