@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Θέλνω αναγοράσω ένα τέτoιο ποδήλατο γιατί μου αρέσει η απλότητα και το design τους. Όταν πήγα σε ένα κατάστημα μου πρότειναν το Leader FF 1 στα 200ε. Εμφανισιακά μου άρεσε αλλά και η τιμή του. Αξίζει; Να παω σε κάτι καλύτερο; Αν ναι σε ποιο; Κόστος max 450e. Ευχαρστώ προκαταβολικά
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Fuji feather; Το 2013 μοντέλο πάει κάπου στα 440
@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν μου άρεσει εμφανισιακά, το είδα όταν έψαχνα και σε άλλα φορυμ που το πρότειναν.
@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποιο απ' όλα λες; Αλλά αν είναι να μπώ στην διαδικασία να παραγγείλω από το εξωτερικό θα προτιμούσα να πάω σε κάτι σαν το παρακάτω. http://www.statebicycle.co.uk/product_p/abacabb2.htm
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μόνο για μούρη το θες ή θες να είναι και καλό ποδήλατο; Αν θες κάτι φθηνό και εμφανίσιμο με κέρατα δες τα einzig και τελείωσες. Τα Dolan δε συγκρίνονται με αυτά που ποστάρεις http://einzig-shop.com
@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το έχω για όλς τις κοντινές αποστάσεις. Που σημαίνει ότι θέλω να μου άρεσει, αρα ναι θέλω μούρη. Τα einzig φάινονται ώραια. Υπάρχουν εδώ Ελλάδα; Για dolan ποιο λες συγκεκριμένα;
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όχι αλλά είναι τσάμπα. Αν σου άρεσαν αυτά μείνε σε αυτά. Το Dolan θα βγει εκτός χρημάτων. Γενικά θα έβλεπες στα track.
@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 To θέμα είναι αφου δεν στέλνουν Ελλάδα πως να το πάρω από εκεί. Αρα γυρνάμε από την αρχή.
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Που το είδες αυτό φυσικά και στέλνουν. Και τα einzig και τα Dolan.
@_zerocool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Οοps έχεις δίκιο. Δηλαδή λες να παω για τα Einzig. Ένα τελευταίο κατά πόσο είναι καλύτερο από το leader. Μιλάμε για μερα νύχτα, λίγο η καθόλου;
Pa0ki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ανηφόρες δεν έχει εκεί που μένετε? Πως την παλεύετε με τα φιξάκια? 2
xifiassamsung Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 για μενα φιλε,200ε ειναι νορμαλ τιμη για να κανεις το γουστο σου.παραπανω εινια κοροιδια για ενα ποδηλατο version 1.0.1 απο κει κ επειτα θα δεις οτι μολις πεσεις σε ανηφορες-τοιχους η φαναρια,δεν εχει τοση πλακα να κυκλοφορας με φιξ/σινγκλ.ασχετα τι κανουν στο μανχαταν που ειναι ενα απεραντο οικοπεδο. προσωπικα για αθηνα συνιστω ξερο ατσαλινο με ισιο τιμονι,αλλαγες rapidfire 8αρες κ διπλο δισκο κουρσαδικο 34-50 μπροστα.ετσι εχεις μεγαλη κλιμακωση,κ με ενα κλικ αλλαζεις απο βαρυ δισκο σε ελαφρυ για να ξεκινησεις απτο φαναρι.το πλεον πρακτικο.λες κ οδηγας αμαξι με σειριακο κιβωτιο.αν μιλαμε κ για πρωην μτβ με 26αρες ροδες με ενα σετ καλα λαστιχα εχεις το υπερτατο παιχνιδι για την ασφαλτο.κ ασε τα φιξ να κρεμονται απο κανα ταβανι στις καφετεριες.. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 και θα πως θα φρεναρεις στους ελληνικους κωλοδρομους και τα ελληναραδες οδηγους χωρις φρενα?
kalogeros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ανηφόρες δεν έχει εκεί που μένετε? Πως την παλεύετε με τα φιξάκια? Και να ήταν μόνο οι ανηφόρες! Υπάρχει και η περιπτωση του ισχυρού κόντρα ανέμου, η οποία προσωπικά με κουράζει πολύ περισσότερο από τις ανηφόρες. και θα πως θα φρεναρεις στους ελληνικους κωλοδρομους και τα ελληναραδες οδηγους χωρις φρενα? Αυτή την απορία έχω και εγώ με αυτά τα κωλοφιξάκια, τα οποία για κάποιο λόγο τείνουν να γίνουν μόδα στην Ελλάδα. Πώς διάολο θα φρενάρεις σε μια έκτακτη κατάσταση; Μόνο με την κόντρα; Και εάν έχει βρέξει και ο δρόμος γλιστράει τι γίνεται εκεί; Γενικά, δεν τα έχω πάρει με καλό μάτι αυτού του είδους τα ποδήλατα. Ας ελπίσουμε ότι είναι μόδα και θα περάσει αναίμακτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα