stakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σας θα ήθελα να αγοράσω cloud χώρο , ενδιαφέρομαι για μεγάλο χώρο 1 tera χοντρικά, μπήκα σε dropbox - one drive αλλά μέχρι 100 gb βγήκα να δίνουν. Γνωρίζετε καμία εταιρία ή εαν μπορώ σε αυτές να αγοράσω παραπάνω χώρο?
selianx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το Google Drive νομίζω έχει 9.99$/Month για 1TB με αμέσως επόμενη τιμή 99.99$/month 10TB.Νομίζω το dropbox έχει επιλογές για Unlimited Storage όπως λογικά θα είδες αλλά σε business πακέτο,τουλάχιστον 5 users από 15$ ο καθένας.Αν βρεις και άλλους φίλους/συναδέλφους που ενδιαφέρονται, λογικά θα σε βόλευε το πακέτο του dropbox.
stakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δηλαδή στο dropbox εαν βρω 5 άτομα είναι απεριόριστος χώρος και ο καθένας θα δίνει 15ευρώ/μήνα. Όντως είναι πολύ καλό αυτό.
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δηλαδή στο dropbox εαν βρω 5 άτομα είναι απεριόριστος χώρος και ο καθένας θα δίνει 15ευρώ/μήνα. Όντως είναι πολύ καλό αυτό. 15 δολλάρια το μήνα, όχι ευρώ! Και ναι είναι από 5 άτομα και πάνω!
stakas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σωστά δολάρια.. Είδα vacilis και το Bitcasa, κατα πόσο όμως είναι αξιόπιστες οι άλλες εταιρίες? Και εαν κλείσουν ή τις hackaroyn?
vacilis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σωστά δολάρια.. Είδα vacilis και το Bitcasa, κατα πόσο όμως είναι αξιόπιστες οι άλλες εταιρίες? Και εαν κλείσουν ή τις hackaroyn? Η πιο αξιόπιστη είναι το dropbox αλλά η εφαρμογή του για windows είναι χάλια...Τo bitcasa το προτιμώ κυρίως λόγω της εφαρμογής του. Αλλα κιολας το bitcasa μου φαίνεται εξισου reliable (https://www.bitcasa.com/about kai https://www.bitcasa.com/careers)
stakas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θα προτιμήσω Dropbox, είμαι ακόμα στην αναζήτηση ατόμων, έχω κάτι φίλους-γνωστούς κάτι θα κάνουμε,.
GeorgeGK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θα προτιμήσω Dropbox, είμαι ακόμα στην αναζήτηση ατόμων, έχω κάτι φίλους-γνωστούς κάτι θα κάνουμε,. Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται!
stakas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αυτό θα έκανα αλλά μόλις εχθές βρήκα τα άτομα που χρειάζομαι.. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
makfil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μιας και ο τίτλος του θέματος καλύπτει και την ερώτηση που θέλω να κάνω, δεν θα ανοίξω νέο θέμα. Χρησιμοποιώ το Dropbox για επικοινωνία, κυρίως, από διαφορετικούς υπολογιστές και με καλύπτει εκτός από τη χωρητικότητα που έχει φτάσει σε σημείο που πρέπει να αφαιρώ συνεχώς αρχεία για να είμαι στο όριο που έχω. Η χρήση είναι, κυρίως, αρχεία του Office (έγγραφα, xls, αρχεία access κλπ) που διαχειρίζομαι από διαφορετικούς υπολογιστές και κινητό. Λόγω του ορίου, έχω δοκιμάσει και άλλα cloud storage (OneDrive, SkyDrive, Google Drive κλπ) αλλά διαπιστώνω βασικά προβλήματα που δυσχεραίνουν τη χρήση των αρχείων μου. Συγκεκριμένα, το Google Drive δεν ανοίγει τα αρχεία doc με το Word αλλά με το δικό του και χρειάζονται μετατροπές ενώ με το dropbox δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Υπάρχει λύση για το πρόβλημα αυτό;
mngplus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Στο Mega έχεις δωρεάν 50 Gb με encryption. Ρίξε μια ματιά και τα προγράμματα που έχει μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
makfil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ. Είχα ανοίξει ένα λογαριασμό πέρυσι αλλά δεν προχώρησα όταν διαπίστωσα ότι για να ανοίξω ένα έγγραφο έπρεπε να το κατεβάσω πρώτα στον υπολογιστή μου για να το επεξεργαστώ και μετά να το ανεβάσω πάλι. Δηλαδή, χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία, σε σχέση πάντα με το Dropbox, στο οποίο μπορείς να ανοίξεις το αρχείο με το πρόγραμμα που έχεις στον υπολογιστή, να το επεξεργαστείς και κλείνοντάς το, αποθηκεύεται αυτόματα. Λέγοντας τα προγράμματα που έχει τι εννοείς;
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ένα πράγμα που δεν μ' αρέσει στις cloud υπηρεσίες είναι ότι όταν έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμά τους στον υπολογιστή σου πχ το google drive, έχεις αυτομάτως όλα σου τα αρχεία στον δίσκο του υπολογιστή και σε οποιοδήποτε υπολογιστή είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή. Επομένως αν γίνει κάτι είτε από ιο, είτε από αμέλεια άλλου χρήστη για παράδειγμα και χαθούν κάποια αρχεία από τον φάκελο "cloud" του υπολογιστή σου τότε αυτομάτως σβήνονται από παντού, όχι μόνο από τον υπολογιστή σου αλλά και από το cloud και από οποιοδήποτε υπολογιστή είναι συνδεδεμένος στο account. Επειδή κάνει άμεσο συγχρονισμό. Οπότε κάθε άλλο παρά ασφάλεια μας παρέχει. Θα μου πείτε υπάρχουν λύσεις γιαυτό όπως να κλείσεις τον συγχρονισμό και να συγχρονίζεις εσύ όποτε θέλεις τα δεδομένα σου, αλλά τότε ποιός ο λόγος να έχω την εφαρμογή και δεν το κάνω από τον browser; Προσωπικά χρησιμοποιώ το cloud για αρχεία που δεν θέλω να χαθούνε ποτέ ή για κάτι που δεν θέλω να είναι στον υπολογιστή μου. Στο android για παράδειγμα, το google drive είναι πιο σωστό. Το πρόγραμμα προσομοιώνει έναν file manager σαν να βλέπεις την sdcard ενώ ταυτόχρονα έχει και μια cache για τα δεδομένα εκτός σύνδεσης. Αν σβήσεις την cache δεν διαγράφεται τίποτα από το drive σου όπως στα windows που αν σβήσεις τα περιεχόμενα του φακέλου σβήνονται και από το cloud.
makfil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Γενικά μιλώντας μπορεί να στέκει η υποψία για προβλήματα από ιό κλπ αλλά στην πραγματικότητα με ένα καλό πρόγραμμα προστασίας (πχ Norton Inernet Security που χρησιμοποιώ από χρόνια) δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα