LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Περιθώριο 20 ημερών να ρυθμίσουν τα χρέη τους έχουν οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ που λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες σημειώματα από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), καθώς, όπως ενημερώνονται, σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις και οι κατασχέσεις εις χείρας τρίτων.Το πρόβλημα λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς από τους 775.000 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, εκτιμάται ότι οι 575.000 αδυνατούν να καταβάλλουν τακτικές εισφορές προς το Ταμείο, ενώ από αυτούς οι 195.000 ήδη έχουν χαρακτηριστεί «αδρανείς», δηλαδή έχουν διακόψει κάθε δραστηριότητα...Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία του ταμείου δείχνουν ότι ολοένα και λιγότεροι οφειλέτες σπεύδουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, ενώ υπολογίζεται ότι κάθε μήνα, περί τους 200 με 250 από όσους που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση, αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους. Τα χρέη προς το ταμείο έχουν εκτιναχθεί στα 5,9 δισ. ευρώ. Παρ' ότι το ΙΚΑ δέχεται από τους οφειλέτες του να πληρώνουν «ότι έχουν» προκειμένου να διατηρούν ενεργή τη ρύθμισή τους, ακόμη κι αν η καταβολή υπολείπεται κατά πολύ της συμφωνημένης δόσης, ο ΟΑΕΕ δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν το σύνολο της δόσης, να θεωρούνται ληξιπρόθεσμοι...Παράλληλα, οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ υποστηρίζουν ότι εντός των οφειλομένων προς τον ΟΑΕΕ βρίσκονται σειρά παράνομων ποσών όπως:• Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν παρείχε παράνομα ο ΟΑΕΕ για όσο διάστημα ο οφειλέτης χρωστάει εισφορές. Ετησίως το ποσό είναι περίπου 1.000 ευρώ συν τους τόκους, ανά ασφαλισμένο.• Οι εισφορές έπρεπε να είχαν μειωθεί από το 2009 και παράνομα ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας τις κρατάει στο ίδιο επίπεδο με το 2009.• Τα επιτόκια είναι παράνομα και υπερβαίνουν σημαντικά το ανεκτό επιτόκιο υπερημερίας. Πηγή: iefimerida 1
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στο όνομα της "ανάπτυξης" πρέπει να σπάσουν αυγά για να γίνουν ομελέτες... Είδωμεν...
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απορώ πώς δεν τα στείλαν πριν από τις εκλογές... 1
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το άκουσα και το πρωί στον Παπαδάκη....έρχονται κατασχέσεις και φυλακές είπε..... Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι αυτοι που χρωστάνε πολλά στον ΟΑΕΕ , αυτους να τους κυνηγήσει , γιατί πιστεύω ότι έτσι πρέπει , δεν μπορεί να χρωστάει ο άλλος 20.000 και 50.000 και να μην γίνεται τίποτε....... Αυτο που με εκνευρίζει , είναι σε όλους εμάς , που ήμαστε καλοπληρωτές , ούτε ένα μπόνους ρε φίλε...μια φοροαπαλλαγή , μια έκπτωση , κάτι....
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλοπληρωτής εδώ με τίποτα ληξιπρόθεσμο και ούτε έναν τόκο υπερημερίας, αλήθεια LiquidTroll πόσο καιρό πιστεύεις ότι χρειάζεται κάποιος να χρωστάει για να φτάσει στα 20χιλ. Και από αυτά τι μέρος είναι οι ασφαλιστικές εισφορές που έτρεχαν ενώ δεν είχε ενημερότητα; Δηλαδή τις πλήρωνε χρωστούσε χωρίς να τις έχει; Επίσης, σου δίνει έκτπωση αν τα προκαταβάλεις 1% κάθε μήνα νομίζω... Η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι ενώ στο ΙΚΑ είπαν πλήρωνε ότι έχεις και δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί εδώ τους κοπανάνε. Ή μήπως είσαι ευχαριστημένος από τον ΟΑΕΕ εσύ και από τις υπηρεσίες που σου παρέχει; Ολόκληρη οικογένεια ασφαλίζεις με λιγότερα. 1
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για να είναι κάποιος κακοπληρωτής, εκτός αν το'χει η κούτρα του, που για μένα είναι κατακριτέο, κάποιοι λόγοι υπάρχουν. Πρώτα απ' όλα, στην παροχή υπηρεσιών (εκπαίδευσης) που είναι ο δικός μου τομέας, η κρίση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όταν εγώ έχω οφειλές που ΔΕΝ πρόκειται να εισπράξω, της τάξης του 30% στο σύνολο των διδάκτρων, ενώ πρέπει να πληρώνω μισθούς, ενοίκια, λογαριασμούς κλπ, ειλικρινά δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα δύσκολο να αρχίσω να χρωστάω, γιατί απλά τα έσοδά μου είναι σημαντικά λιγότερα από τα αναγκαία εξοδα. Να μη δώσω ενοίκιο; Αποκλείεται γιατί πέρασαν νέο Νόμο που στο δεύτερο ενοίκιο οφειλής στην επαγγελματική στέγη, απλά σε πετάνε έξω. Όταν οι περισσότεροι γύρω μου δουλεύουν κατάμαυρα πλουτίζοντας εις βάρος μου, ενώ δεν υπάρχει ασφαλής μηχανισμός ελέγχου και αποτροπής τέτοιων θεμάτων, εγώ ως επιχειρηματίας είμαι παντελώς απροστάτευτος, και αν μιλήσω είμαι ρουφιάνος. Όταν η δυσκολία ή η νοοτροπία αρκετών είναι να μην πληρώνουν, ενώ γράφονται παρά το ότι ξέρουν ότι δεν θα με πληρώσουν, δεν βλέπω και πολλά που μπορώ να κάνω για να παραμείνω βιώσιμος, ή να μην αφήσω στο δρόμο ένα σημαντικό αριθμό προσωπικού για τα δεδομένα της αγοράς. Ασχολούμαι με την εκπαίδευση 18 χρόνια. Τέτοια κατάντια και τόση πονηριά, εγώ προσωπικά δεν περίμενα να δω. Υπάρχουν γονείς που γράφουν τα παιδιά τους για 2 μήνες και επειδή χρωστάνε, εξαφανίζονται και τα γράφουν στο παραδίπλα. Μετά από 2-3 μήνες, όταν τους ζητήσουμε τα δίδακτρα, απλά πάνε στο επόμενο κέντρο. Έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με ορισμένους υπαλλήλους του ΟΑΕΕ, χωρίς να το επιδιώξω, επειδή συμπεριφέρονται και μιλούν τόσο άσχημα, που βγαίνω από τα ρούχα μου. Εδώ βάζουν σκοινί σαν φράγμα για να μην τους πλησιάζουν περισσότεροι από ένας γιατί "ζαλίζονται". Η τελευταία μου επαφή με τον οργανισμό ήταν τόσο άσχημη που αποφάσισα να πηγαίνει ο λογιστής μου με εξουσιοδότηση. Ήταν μια γυναίκα υπαλληλος η οποία μου ούρλιαζε στον ενικό -λες και ήμασταν κολλητάρια- μπροστά στον Προϊστάμενο επειδή της είπα ότι δεν κατάλαβα/άκουσα τι μου είχε πει, λέγοντας ότι δεν την πληρώνω εγώ αλλά η Τρόικα και ότι δεν μπορεί να είναι χαρούμενη επειδή της μείωσαν το μισθό και δεν της φτάνουν τα λεφτά. Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι, αλλά κάτι τέτοια εμένα προσωπικά με εξοργίζουν. Όπως το να βλέπω τον υπάλληλο με παντόφλα σαγιονάρα, βερμούδα και μπλουζάκι μιλιτέρ να μιλάει με τη διπλανη του για άσχετα κι εμείς να στεκόμαστε όρθιοι πίσω από το σκοινί για ώρες. Εικόνες ντροπής, ενώ παράλληλα δεν μου παρέχει σχεδόν τίποτα για το μέλλον. Μακάρι να υπήρχε Νομοθεσία που επιτρέπει την επιλογή ιδιωτικής ασφάλισης και συνταξιοδοτικού προγράμματος, χωρίς την υποχρέωση για το 400άρι το μήνα στο ΤΕΒΕ. Για μας που ανανεώνουμε τις άδειες λειτουργίας κάθε 1-2 χρόνια, πλέον για να γίνει αυτό απαιτείται ασφαλιστική ενημερώτητα. Άρα πολλοί πηγαίνουν για κλείσιμο. Ας ελέγξουν τα "μαύρα", και μετά θα μπορούμε όλοι να πληρώνουμε κανονικά τις εισφορές μας. Η φοροδιαφυγή και η ενσωμάτωσή της στο DNA μεγάλης μερίδας κόσμου, αποτελούν το μεγαλύτερο καρκίνωμα της χώρας μας. Από εκεί αρχίζουν όλα. Μα όλα. 3
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εμένα μου φώναξαν στον ΟΑΕΕ γιατί ζήτησα επανεκτύπωση απόδειξης που δεν παραδόθηκε ποτέ. Χωρίς να έχω οφειλές απλά για να μην δημιουργήσω ούτε ένα μήνα ληξιπρόθεσμο και να τα πληρώσω μαζί στο επόμενο δίμηνο. Άρχισε η άλλη και οργίαζε και φώναζε ότι αφού το έχασα πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο για να μάθω. Το έχασα από κλειστό ταχυδρομικό κουτί, όχι ότι δεν παραδόθηκε. Ε αφού της είπα να ηρεμίσει μια και να με εξυπηρετήσει, δύο και να με εξυπηρετήσει, εε τρεις... άρχισα και φώναζα σα το μ@λακα κι εγώ και ήρθε ο προϊστάμενος που για κάποιο λόγο δεν είχε το τουπέ της άλλης. Βέβαια άφησα πρωτοκολλημένο παράπονο προς τον προϊστάμενο και φεύγοντας της είπα με νόημα ότι όταν αρθεί η μονιμότητα κάτι κώλοι σαν τον δικό της (υπερωκεάνια) θα γίνουν ζαμπόν πρώτοι.
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλοπληρωτής εδώ με τίποτα ληξιπρόθεσμο και ούτε έναν τόκο υπερημερίας, αλήθεια LiquidTroll πόσο καιρό πιστεύεις ότι χρειάζεται κάποιος να χρωστάει για να φτάσει στα 20χιλ. Και από αυτά τι μέρος είναι οι ασφαλιστικές εισφορές που έτρεχαν ενώ δεν είχε ενημερότητα; Δηλαδή τις πλήρωνε χρωστούσε χωρίς να τις έχει; Επίσης, σου δίνει έκτπωση αν τα προκαταβάλεις 1% κάθε μήνα νομίζω... Η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι ενώ στο ΙΚΑ είπαν πλήρωνε ότι έχεις και δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί εδώ τους κοπανάνε. Ή μήπως είσαι ευχαριστημένος από τον ΟΑΕΕ εσύ και από τις υπηρεσίες που σου παρέχει; Ολόκληρη οικογένεια ασφαλίζεις με λιγότερα. Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος...τα ταμεία στην ουσία είναι ανύπαρκτα , γιατί δεν έχουμε Υ/Φ περιθαλψη και κάλυψη , οπότε είναι ενας έμμεσος τρόπος να μας φορολογουνε. Ίσως δεν διατύπωσα σωστά. Εννοώ, ότι καλά κάνει και κυνηγάει τα χρέη. Εάν χρωστάς , οφείλεις να κάνεις διακανονισμό! Το να δίνεις "'οσα μπορείς" είναι πολύ φλου. Ο άλλος μπορεί να δίνει στο ΙΚΑ 50 Ευρώ τον μήνα και να χρωστάει 100.000 και ένα εκατομμύριο. Εγώ υποστηρίζω την εννομία , και ότι πρέπει να υπάρχουνε σωστοί νόμοι Για να είναι κάποιος κακοπληρωτής, εκτός αν το'χει η κούτρα του, που για μένα είναι κατακριτέο, κάποιοι λόγοι υπάρχουν. Πρώτα απ' όλα, στην παροχή υπηρεσιών (εκπαίδευσης) που είναι ο δικός μου τομέας, η κρίση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όταν εγώ έχω οφειλές που ΔΕΝ πρόκειται να εισπράξω, της τάξης του 30% στο σύνολο των διδάκτρων, ενώ πρέπει να πληρώνω μισθούς, ενοίκια, λογαριασμούς κλπ, ειλικρινά δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα δύσκολο να αρχίσω να χρωστάω, γιατί απλά τα έσοδά μου είναι σημαντικά λιγότερα από τα αναγκαία εξοδα. Να μη δώσω ενοίκιο; Αποκλείεται γιατί πέρασαν νέο Νόμο που στο δεύτερο ενοίκιο οφειλής στην επαγγελματική στέγη, απλά σε πετάνε έξω. Όταν οι περισσότεροι γύρω μου δουλεύουν κατάμαυρα πλουτίζοντας εις βάρος μου, ενώ δεν υπάρχει ασφαλής μηχανισμός ελέγχου και αποτροπής τέτοιων θεμάτων, εγώ ως επιχειρηματίας είμαι παντελώς απροστάτευτος, και αν μιλήσω είμαι ρουφιάνος. Όταν η δυσκολία ή η νοοτροπία αρκετών είναι να μην πληρώνουν, ενώ γράφονται παρά το ότι ξέρουν ότι δεν θα με πληρώσουν, δεν βλέπω και πολλά που μπορώ να κάνω για να παραμείνω βιώσιμος, ή να μην αφήσω στο δρόμο ένα σημαντικό αριθμό προσωπικού για τα δεδομένα της αγοράς. Ασχολούμαι με την εκπαίδευση 18 χρόνια. Τέτοια κατάντια και τόση πονηριά, εγώ προσωπικά δεν περίμενα να δω. Υπάρχουν γονείς που γράφουν τα παιδιά τους για 2 μήνες και επειδή χρωστάνε, εξαφανίζονται και τα γράφουν στο παραδίπλα. Μετά από 2-3 μήνες, όταν τους ζητήσουμε τα δίδακτρα, απλά πάνε στο επόμενο κέντρο. Έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με ορισμένους υπαλλήλους του ΟΑΕΕ, χωρίς να το επιδιώξω, επειδή συμπεριφέρονται και μιλούν τόσο άσχημα, που βγαίνω από τα ρούχα μου. Εδώ βάζουν σκοινί σαν φράγμα για να μην τους πλησιάζουν περισσότεροι από ένας γιατί "ζαλίζονται". Η τελευταία μου επαφή με τον οργανισμό ήταν τόσο άσχημη που αποφάσισα να πηγαίνει ο λογιστής μου με εξουσιοδότηση. Ήταν μια γυναίκα υπαλληλος η οποία μου ούρλιαζε στον ενικό -λες και ήμασταν κολλητάρια- μπροστά στον Προϊστάμενο επειδή της είπα ότι δεν κατάλαβα/άκουσα τι μου είχε πει, λέγοντας ότι δεν την πληρώνω εγώ αλλά η Τρόικα και ότι δεν μπορεί να είναι χαρούμενη επειδή της μείωσαν το μισθό και δεν της φτάνουν τα λεφτά. Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι, αλλά κάτι τέτοια εμένα προσωπικά με εξοργίζουν. Όπως το να βλέπω τον υπάλληλο με παντόφλα σαγιονάρα, βερμούδα και μπλουζάκι μιλιτέρ να μιλάει με τη διπλανη του για άσχετα κι εμείς να στεκόμαστε όρθιοι πίσω από το σκοινί για ώρες. Εικόνες ντροπής, ενώ παράλληλα δεν μου παρέχει σχεδόν τίποτα για το μέλλον. Μακάρι να υπήρχε Νομοθεσία που επιτρέπει την επιλογή ιδιωτικής ασφάλισης και συνταξιοδοτικού προγράμματος, χωρίς την υποχρέωση για το 400άρι το μήνα στο ΤΕΒΕ. Για μας που ανανεώνουμε τις άδειες λειτουργίας κάθε 1-2 χρόνια, πλέον για να γίνει αυτό απαιτείται ασφαλιστική ενημερώτητα. Άρα πολλοί πηγαίνουν για κλείσιμο. Ας ελέγξουν τα "μαύρα", και μετά θα μπορούμε όλοι να πληρώνουμε κανονικά τις εισφορές μας. Η φοροδιαφυγή και η ενσωμάτωσή της στο DNA μεγάλης μερίδας κόσμου, αποτελούν το μεγαλύτερο καρκίνωμα της χώρας μας. Από εκεί αρχίζουν όλα. Μα όλα. Και εγώ στην εκπαίδευση είμαι , και για να αποφύγω τα λαμόγια , παίρνω πολλά στοιχεία , παίρνω φωτοτυπία ταυτότητας , οτιδήποτε ωστε να μπορώ να τον βρω αν προκύψει κάτι. Οσο αναφορά τις ιδιωτικές ασφαλίσεις , για κατα κει πάει...Δεν είναι τυχαίο που βγήκανε αυτες οι καρτες υγείας που μας ζαλίζουνε. Στι ιδιωτικές ομως φίλε μου δεν μπορείς να χρωστάς ούτε σεντ!
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι ρε συ αλλά το πολύ φλου έγινε για το ΙΚΑ και όχι για τον ΟΑΕΕ. Πού το σύννομο σε αυτό; Ας τους σβήσουν τα ασφαλιστικά για όσο δεν είχαν ασφαλεία ας μην ζητούσαν αποπληρωμή της χρονιάς συν τρέχουσες συν δόση παλιά χρέη για να είσαι σε ρύθμιση και θα πήγαινε περισσότερος κόσμος. Σου λέει ο άλλος δεν έχω να πληρώσω 400 το μήνα και του ζητάς 3000 χιλιάδες ευρώ για να μπει στη ρύθμιση συν 400 το μήνα συν τη δόση της ρύθμισης. Ε τι σόι ρύθμιση είναι αυτή;
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και εγώ στην εκπαίδευση είμαι , και για να αποφύγω τα λαμόγια , παίρνω πολλά στοιχεία , παίρνω φωτοτυπία ταυτότητας , οτιδήποτε ωστε να μπορώ να τον βρω αν προκύψει κάτι. Οσο αναφορά τις ιδιωτικές ασφαλίσεις , για κατα κει πάει...Δεν είναι τυχαίο που βγήκανε αυτες οι καρτες υγείας που μας ζαλίζουνε. Στι ιδιωτικές ομως φίλε μου δεν μπορείς να χρωστάς ούτε σεντ! Άρα γνωρίζεις το πρόβλημα. Και τι έγινε που που παίρνεις πολλά στοιχεία; Κι εγώ παίρνω και κάνω και ιδιωτικά συμφωνητικά εγγραφής τα οποία κοινοποιώ κιόλας (πόσο, πότε, και πλήρη στοιχεία). Θα κάνεις αγωγή για να σου πληρώσουν τα δίδακτρα; Και αν ναι, θα έχεις κέρδος ή θα βγείς χαμένος; Άσε που θα σε "μαυρίσει" η τοπική κοινωνία και θα χάσεις και κόσμο. Το έχω δει το έργο σε φίλο με σχολή franchise, που έχασε τους περισσότερους μαθητές όταν μαθεύτηκε ότι ζήτησε τα δίδακτρα που του χρωστούσαν, προσπαθώντας να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Θα φύγουν και θα πάνε σε ένα άλλο χωρίς απόδειξη, και θα πληρώνουν τα μισά όποτε θέλουν μέχρι να σταματήσουν και σ' αυτόν και να πάνε στο παραδίπλα κέντρο .Ποιός θα τους ελέγξει τώρα που καταργήθηκε το μαθητολόγιο; Τα έκαναν ακόμα χειρότερα με τις νέες αλλαγές. Το ξέρεις ότι η υποχρέωση εξόφλησης των διδάκτρων όπως αναγράφεται στα ιδιωτικά συμφωνητικά εγγραφής, ακόμα και σε διακοπή φοίτησης, θεωρείται καταχρηστικός σύμφωνα με κάποιους δικηγόρους; Ναι στις ιδιωτικές δεν χρωστάς ούτε σεντ, αλλά αποκλείεται να είναι 400 ευρώ το μήνα. Διαλέγεις εσύ πόσο θα πληρώνεις, επιλέγοντας παροχές. Αυτές οι κάρτες υγείας με τα 100-200 ευρώ δεν περιλαμβάνουν περίθαλψη, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ψαγμένο.
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει καπιταλισμό... Έτσι είναι...
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει καπιταλισμό... Έτσι είναι... Και τι να θέλει; Ψωμί με δελτίο και LADA; Ο καπιταλισμός φταίει ή τα λαδώματα, τα ρουσφέτια και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος; Η νοοτροπία/κουλτούρα μας φταίει, και η μνήμη χρυσόψαρου. Άλλωστε οι εναλλακτικές που προκύπτουν συνήθως φέρουν και τη σαβούρα του παρελθόντος, ή δεν έχουν ουσιαστικές προτάσεις. O Έλληνας έξω διαπρέπει και είναι σούζα γιατί ξέρει ότι εφαρμόζονται οι Νόμοι. Στην πατρίδα του, όμως; Δεν γράφω άλλο για πολιτικά. Sorry insomnia. 1
mathsrule Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 και φυλακές είπε..... Εδώ δεν έχουμε αρκετές για τους εγκληματίες, που θα τους βάλουμε όλους αυτούς; Να δεις ότι θα μας μειώσουν τη φορολογία για να τους φιλοξενούμε.
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι ρε συ αλλά το πολύ φλου έγινε για το ΙΚΑ και όχι για τον ΟΑΕΕ. Πού το σύννομο σε αυτό; Ας τους σβήσουν τα ασφαλιστικά για όσο δεν είχαν ασφαλεία ας μην ζητούσαν αποπληρωμή της χρονιάς συν τρέχουσες συν δόση παλιά χρέη για να είσαι σε ρύθμιση και θα πήγαινε περισσότερος κόσμος. Σου λέει ο άλλος δεν έχω να πληρώσω 400 το μήνα και του ζητάς 3000 χιλιάδες ευρώ για να μπει στη ρύθμιση συν 400 το μήνα συν τη δόση της ρύθμισης. Ε τι σόι ρύθμιση είναι αυτή; Τραπεζικη
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εδώ δεν έχουμε αρκετές για τους εγκληματίες, που θα τους βάλουμε όλους αυτούς; Να δεις ότι θα μας μειώσουν τη φορολογία για να τους φιλοξενούμε. Καλά, το να σε κλείνουν φυλακή επειδή χρωστάς 5001 ευρώ, είναι απλά τραγικό. Δηλαδή, αν τους κλείσουν μέσα, πώς θα εξοφλήσουν το χρέος τους; Άσε που τους ταϊζει το κράτος. Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει αν κολλήσει κανείς κάτι μέσα στις φυλακές και μηνύσει το κράτος, αφού τους βάζουν όλους μαζί, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Βέβαια για αυτούς που έχουν κλέψει εκατομμύρια, ούτε λόγος. Κατανοητό, βέβαια, γιατί τόσα πολλά λεφτά δεν τα τρώει ποτέ κανείς μόνος του, άρα ποτέ δεν εμπλέκεται μόνο ένας. Omerta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις