Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 5.000 είναι το «όριο» ε; Νόμιζα πως αυξήθηκε στα 10.000 παράλληλα με την αύξηση του ορίου για την ένταξη στη νέα αρχή χωρίς υποχρέωση υποβολής φορολογικής ενημερότητας ή απόδειξη αδυναμίας εξόφλησης.

Δημοσ.

5.000 για κάποιον που είναι χρόνια είναι 5 μήνες , δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε.

Ειμαι καινουριος και πληρώνω 451.5   ! Παιδια προτιμώ να μην πληρώσω τους καθηγητές μου που λέει ο λόγος , παρά να χρωστάω στο δημόσιο. Το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ είναι τα πρώτα που πληρώνω κάθε μήνα.

Και τώρα τον φόρο θα προηγηθεί.

Δημοσ.

Τελείωσαν οι εκλογές:

1) Αποτελείωσαν τις καθαρίστριες
2) Μαζική απόλυση στην χαλυβουργία (45 ατομα)
3) Ο ΟΑΕΕ δίνει 20 μέρες προθεσμία...αλλιώς κατασχέσεις
4) Ακούγεται για 4ο μνημόνιο...

Εσύ (πρωθυπουργέ) να είσαι καλά και στο όνομα της ανάπτυξης σκίστους όλους!

Δημοσ.

5.000 για κάποιον που είναι χρόνια είναι 5 μήνες , δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε.

Ειμαι καινουριος και πληρώνω 451.5   ! Παιδια προτιμώ να μην πληρώσω τους καθηγητές μου που λέει ο λόγος , παρά να χρωστάω στο δημόσιο. Το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ είναι τα πρώτα που πληρώνω κάθε μήνα.

Και τώρα τον φόρο θα προηγηθεί.

451,50 το μήνα είναι εξωφρενικά πολλά, και κάποιο λάθος έχει γίνει. Αν είσαι καινούργιος  (υποθέτω ΚΞΓ ή ΜΕ) θα έπρεπε να πληρώνεις λιγότερα από 630 το δίμηνο.

Δημοσ.

Παρ' ότι το ΙΚΑ δέχεται από τους οφειλέτες του να πληρώνουν «ότι έχουν» προκειμένου να διατηρούν ενεργή τη ρύθμισή τους, ακόμη κι αν η καταβολή υπολείπεται κατά πολύ της συμφωνημένης δόσης, ο ΟΑΕΕ δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν το σύνολο της δόσης, να θεωρούνται ληξιπρόθεσμοι...

Λογικο. Εφοσον πληρωνουν μονο οι 200,000 απο τους 775,000.
  • Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε δεν υπαρχει μεγαλυτερη απατεωνια απο τον οαεε...Οσοι εχουνε 2-3 μαγαζια η επιχειρηση που κονομαει αρκετα μπορουν να τον πληρωνουν...Αυτοι που βγαζουνλιγα και τωρα ισα ισα για να ζσησουν δεν μπορουν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ...

Ειδικα εαν εχεις χρονια επιχειρηση ,και προφανως τοσα χρονια πληρωνες τεβε, και τωρα ειναι αδυνατον,το ποσο εχει φτασει καπου στα 800 το διμηνο στην μεγαλη κατηγορια,και αν πας για ρυθμιση σου λεει 4-5 κατοσταρικα ΣΥΝ την κανονικη εισφορα...χαχαχα...μα ρε μεγαλε εαν ειχα να δινω σχεδον τα διπλα θα πληρωνα και την κανονικη δοση μου...

Εκτος απο αυτο,ενω δεν πληρωνεις και ΔΕΝ εχεις πλεον Ι/Φ περιθαλψη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και στελνουν τα ιδια ποσα ενω ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.

Το ποσο σωστο και το ποσο περιμενουν να παρουν λεφτα εαν δεν κανουν διακανονισμους στυλ εφοριας εχω μεγαλες αμφιβολιες...

Δημοσ.

θελουν να σας καταστρεψουν τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες. Αυτοι οι φιλοι μας που διοικουν...

Απλα σε λιγα χρονια θα μεινουν οι πολυεθνικες μονο που θα μπορουν να αντεξουν και θα ψωνιζουμε απο κει ολοι.

• Like 2
Δημοσ.

θελουν να σας καταστρεψουν τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες. Αυτοι οι φιλοι μας που διοικουν...

Απλα σε λιγα χρονια θα μεινουν οι πολυεθνικες μονο που θα μπορουν να αντεξουν και θα ψωνιζουμε απο κει ολοι.

Αυτό το ακούω πολύ αλλά δεν υπάρχει σε καμία χώρα ειδικά στις υπηρεσίες. Τόσο πειραματόζωα;

Δημοσ.

Τόσο πειραματόζωα;

Παιζει!

Εδω η Google βγαινει δυναμικα με αμαξια, γυλια και δεν ξερω και γω τι;

Μεχρι και ψωμι θα φτιαχνει σε 10 χρονια   :-D (λέμε τώρα) σε ειδικους φούρνους με το σημα google breads!

Kαι θα δεις οτι θα το γουσταρουμε! Θα εχει ολους τους τυπους ψωμιου απ'ολο το κοσμο και φτηνα!

με αποτελεσμα ενας τοπικος φουρναρης να παρει τον αγυριστο!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το ακούω πολύ αλλά δεν υπάρχει σε καμία χώρα ειδικά στις υπηρεσίες. Τόσο πειραματόζωα;

Την μεσαία τάξη βασικά θέλουνε να καταστρέψουνε ...........

Δημοσ.

Άρε αθάνατο ΤΕΒΕ μετά από 19 χρόνια ασφάλισης το Δεκέμβρη του 2013 ο father μου έκανε διακοπή για να μην αρχίσει να έχει ληξηπρόθεσμες οφειλές, έφτασε σε σημείο να δίνει 1210 ευρώ και κάτι ψιλά το 2μηνο (χορηγός είχε γίνει, όπως άλλωστε και πολλοί ακόμη).
Πραγματικά τα πράγματα βλέπω ότι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με τους ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά με όλα τα επαγγέλματα αλλά τα παλικάρια που μας κυβερνάνε μαμιούντε ασύστολα.
Το αστείο όπως έγραψαν και ποιο πάνω τα παιδιά είναι ότι σου λένε να κάνεις διακανονισμό καταβάλλοντας το 2μηνο +τη ρύθμιση χαχαχαχαχα :lol:  :lol: , κάτσε ρε μεγάλε εδώ δεν έχω να σου δώσω το 2μηνο θα σου δώσω και την ρύθμιση επιπλέον χαχαχαχαχαχαχ :lol:  :lol: .
Άντε και εκεί στο ΤΕΒΕ πιστεύω ότι μπορείτε να φτάσετε την 2μηνη εισφορά 2500 ευρώ :-D  :-D  :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...