Feregorn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό σύστημα με C2D Ε6400, Μ/Β Asus P5NSLI, 2x1GB ραμ στα 533mhz, Geforce 7950GX2, μαζί με φλόπι, διάφορους σκληρούς και αντιγραφικά. Ξαφνικά, όταν πήγα να ξεκινήσω τον υπολογιστή πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης του κουτιού, δεν δείχνει τίποτα, ενώ ακούω μέσα ανεμιστήρες και τα λαμπάκια να ανάβουν όλα κανονικά. Από τότε του άλλαξα σχεδόν τα πάντα. Επεξεργαστή σε Ε6600, τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών, άλλαξα τις θέσεις των μνημών, αλλά εξακολουθεί να μην δείχνει τίποτα! Τι μπορεί να φταίει; Αφού σταμάτησε να δείχνει το οτιδήποτε ο υπολογιστής, καθώς επιχείρησα να βγάλω την παλιά κάρτα γραφικών, έσπασα το μικρό πιαστράκι που είχε η βασική θύρα pci-express. Είναι αυτό λόγος για να μην δείχνει τίποτα ακόμα και με αλλαγή κάρτας γραφικών; Τα έφτυσε η μητρική μήπως;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το πιαστρακι οχι για κανενα λογο,εδω εχω σπασει το δικο μου στην 990ΧΑ :Ρ λογικα μητρικη ειναι,εφοσον εχεις αλλαξει τα παντα οπως λες.Δοκιμασε μια να κανεις ενα clear cmos μηπως και παρει. 1
Feregorn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εννοείς να βγάλω την μπαταρία; Το έκανα και αυτό αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οι μνήμες δεν παίζει να έχουν πρόβλημα, έτσι;
dobro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 εκτος ρευματος ....βγαζεις μπαταρια για 1 λεπτο....βραχυκυκλωνεις με τα jumpers της μητρικης για το bios...(δες manual)....βαζεις μπαταρια και καλη τυχη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα