Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Λόγω του λογαριασμού μου στο Facebook,τώρα τελευταία,παρατηρώ ραγδαία αύξηση στα σελίδες-groups οι οποιες υποτίθεται οτι πουλάνε στημένα ματς!

Λόγω τον αποδείξεων και των συνομιλιών που ανεβάζουν,έχω ψιλοψηθεί  να αγοράσω!

http://tinyurl.com/qyukycoαυτή η σελίδα λοιπόν,φαίνεται πως έχει αρκετές επιτυχίες και είναι μόλις στην δεύτερη μέρα λειτουργίας της!Λέω να παρω απο εκεί επειδή ειναι ακόμα φρέσκια και δίνει καλά και φτηνά ματς για να μαζέψει κόσμο!

Θα ήθελα λοιπον να μου πείτε εαν υπάρχουν όντως τέτοια ματς,αν έχει κανεις σας σχετική εμπειρία με αυτές τις σελίδες,και τι θα μου προτείνατε να κανω!

Ευχαριστωωω  B)

Δημοσ.

απάτη 99%, μη δίνεις λεφτά. Αν μπορείς να παρακολουθήσεις προτάσεις πρώτα και μετά. Προτάσεις πραγματικές όμως πριν από τα ματς. Οι αποδείξεις που βγάζουν μετά δε λένε τίποτα, μπορεί να παίζουν όλα τα αποτελέσματα και ποστάρουν το νικητήριο απλά για να μαζέψουν κόσμο

Δημοσ.

απάτη 99%, μη δίνεις λεφτά. Αν μπορείς να παρακολουθήσεις προτάσεις πρώτα και μετά. Προτάσεις πραγματικές όμως πριν από τα ματς. Οι αποδείξεις που βγάζουν μετά δε λένε τίποτα, μπορεί να παίζουν όλα τα αποτελέσματα και ποστάρουν το νικητήριο απλά για να μαζέψουν κόσμο

Ναι εννοειται μετά απο προτάσεις...

Αλλα εαν πιανουν και τις προτάσεις?Αξίζει?

Δημοσ.

Ναι εννοειται μετά απο προτάσεις...

Αλλα εαν πιανουν και τις προτάσεις?Αξίζει?

Για να σου δώσουν προτάσεις πρέπει να πληρώσεις συνδρομή όμως ε? (προσωπικά δεν πιστεύω κανένα από αυτά τα site πάντως...)

Δημοσ.

Για να σου δώσουν προτάσεις πρέπει να πληρώσεις συνδρομή όμως ε?

Η συγκεκριμενη τις δίνει free και έχει πίασει 2/2 απότι βλεπω!

Δημοσ.

αλλο προβλέψεις αλλο στημένα!

οι προβλέψεις έχουν χαμηλό πολλ/στη και δεν ειναι σίγουρες!
Τα "στημένα" έχουν πολύ υψηλο πολλ/στη και υποτίθεται ειναι πανω απο 90% σιγουρα!

Τα στημένα λοιπον τα δίνει μονο με πληρωμη!Γιαυτο λέω αν αξιζει...

Δημοσ.

για πιο λογο πουλανε στημενα ματς και δεν πονταρουν μερικες χιλιαδες για να βγαλουνε εκκατομυρια?

Aμα ο σκοπος τους ειναι να βγαλουν χρηματα, μπορουν να πονταρουν μονοι τους τρελα ποσα.

Αμα ο σκοπος τους ειναι να βοηθησουν αλλους να βγαλουν χρηματα, ας δινουν τις προβλεψεις τσαμπα.

• Like 5
Δημοσ.

αλλο προβλέψεις αλλο στημένα!

οι προβλέψεις έχουν χαμηλό πολλ/στη και δεν ειναι σίγουρες!

Τα "στημένα" έχουν πολύ υψηλο πολλ/στη και υποτίθεται ειναι πανω απο 90% σιγουρα!

Τα στημένα λοιπον τα δίνει μονο με πληρωμη!Γιαυτο λέω αν αξιζει...

Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, απάτη το πιθανότερο όπως έχει αποδειχθεί για πολλές τέτοιες σελίδες...από κει και πέρα αν δε ζητάνε πολλά και θέλεις να ρισκάρεις άλλο θέμα :-)  Πάντως να ξέρεις, ο πιο σίγουρος και ίσως ο μόνος τρόπος να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα είναι να πουλάς σίγουρες προβλέψεις... ;)

Δημοσ.

χαχαχ έχεις ενα δίκιο πάνω σαυτο zio10!  ;) Θα ρωτήσω τιμές και θα σε ενημερώσω!! 

Thanks για την ανταπόκριση!

για πιο λογο πουλανε στημενα ματς και δεν πονταρουν μερικες χιλιαδες για να βγαλουνε εκκατομυρια?

Aμα ο σκοπος τους ειναι να βγαλουν χρηματα, μπορουν να πονταρουν μονοι τους τρελα ποσα.

Αμα ο σκοπος τους ειναι να βοηθησουν αλλους να βγαλουν χρηματα, ας δινουν τις προβλεψεις τσαμπα.

Κοίτα τσάμπα δεν τις δίνουν στο λέω απο προσωπική εμπειρία γιατι κλειδώνονται τα ματς!

Επίσης οι στοιχηματικές εταιρίες ξέρουν καλύτερες πατέντες απο αυτούς οποτε έχουν όρια κατι 200-300 στον στοιχηματισμό του κάθε ματσ!

Θενξ πάντως!

Δημοσ.

Και μετά από τα χιλιάρικα που θα βγάλεις από αυτό, πήγαινε παίχτα στο καζίνο και μετά με τα εκκατομύρια πήγαινε Σειχέλες μόνιμες διακοπές.

Θα το έκανα και εγώ αλλά μου έχουν πει για μπάλα την άλλη βδομάδα και δεν μπορώ να τους στήσω για να πάω διακοπές στα εξωτικά

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη τις δίνει free και έχει πίασει 2/2 απότι βλεπω!

Απο ο,τι βλεπεις....

Αυτο που πρεπει να εχεις ως οδηγο γενικα ειναι:

Μην εμπιστευεσαι τα ματια σου αλλά τον εγκεφαλο σου!

Ή αλλιως:

Απο οσα ακους μην πιστευεις τιποτα και απο οσα βλεπεις τα μισα!

Αν και στην περιπτωση μας πιστευε το 0/1000.

Καλησπέρα σε όλους!!

Λόγω του λογαριασμού μου στο Facebook,τώρα τελευταία,παρατηρώ ραγδαία αύξηση στα σελίδες-groups οι οποιες υποτίθεται οτι πουλάνε στημένα ματς!

Λόγω τον αποδείξεων και των συνομιλιών που ανεβάζουν,έχω ψιλοψηθεί  να αγοράσω!

http://tinyurl.com/qyukycoαυτή η σελίδα λοιπόν,φαίνεται πως έχει αρκετές επιτυχίες και είναι μόλις στην δεύτερη μέρα λειτουργίας της!Λέω να παρω απο εκεί επειδή ειναι ακόμα φρέσκια και δίνει καλά και φτηνά ματς για να μαζέψει κόσμο!

Ασχολουμαι με το στοιχημα απο την γεννηση μου που λεει ο λογος και τα πραγματα ειναι απλα:

Εαν αυτος που δινει τους υποτιθεμενα στημενους, ηξερε πραγματι οτι ειναι στημενοι, δεν θα εβγαινε σαν ζητιανος να ζητησει 200 και 1000 ευρω για να βγαλει κερδος. Θα εβαζε 100-200 ευρω και θα κερδιζε πολλαπλασια ευκολα(διοτι τα περισσοτερα (υποτιθεμενα)στημενα που ιδνουν ειναι με αποδοσεις 10 ή 30 περιπου).

Μόνο και μόνο αυτο να σκεφτεις τελειωνει το θεμα.

Παμε στο πως γινεται. Δινουν εναν ή παραπανω αγωνες με αποδοση 30 πχ, με σβησμενες τις ομαδες, και μετα εμφανιζουν καποιες ομαδες που βγηκε αυτη η αποδοση, πολλες φορες με Photoshop για να δειξουν και το ποσό των κερδων στην καθε εταιρεια, ως αποδειξη οτι κερδισαν. Οταν δεν υπαρχει ουτε ενας αγωνας που να βγηκε η αποδοση αυτη(γιατι συνηθως μιλαμε για ημιχρονο-τελικο αποτελεσμα με ανατροπη, πχ ασσος ημιχρονο-διπλο τελικο ή το αντιστροφο, που δινει γυρω στο 30 αποδοση, και καμια φορα δεν υπαρχει ματς που να γινεται η ανατροπη) δεν δινουν καν την αποδιεξη οτι ξερουν τα στημενα.

Το αλλο που κανουν ειναι να δινουν σε αλλους για καποιον αγωνα (ημιχρονο-τελικο) 1-2, σε αλλους 2-1, σε αλλους Χ-2, σε αλλους 2-Χ, κλπ καλυπτοντας τα περισσοτερα ή και ολα και προφανως καποιοι θα πιασουν(αφου καποιο αποτελεσμα θα βγει :-D) και ετσι αυτοι που πιασαν γραφουν καλα σχολια. Τα σχολια αυτων που δεν πιασανε βεβαια τα διαγραφουν.

Δικοι τους πολλαπλοι λογαριασμοι επισης, τους αβανταρουν, κλπ, κλπ.

ΟΜΩΣ, δεν ειναι ολοι απατεωνες!

Αλλά δυστυχως στο ιντερνετ το 99.99%(οι 9999 στους 10000 δηλαδη) ειναι απατεωνες.

Αυτοι που δεν ειναι, ειναι σοβαροι bookmakers σε καποια εταιρεια ή πολυ κοντινοι φιλοι σοβαρων bookmaker και ζητανε συνηθως 2000-3000 ευρω στην αρχη και το ιδιο ποσό μετα το κερδος. Δεν ειναι "ψιλικατζηδες" δηλαδη. Οι bookmakers σε σοβαρες εταιρειες εχουν παρα πολλες πληροφοριες για υπουλα ματς και αρκετες φορες και ετοιμα στημενα ματς!

Τοσα χρονια εχω συναντησει 2 τετοιες περιπτωσεις μόνο. Την μια σε ενα πρακτορειο οπου ηρθε ενας, εβαλε 5000 σε ημιχρονο-τελικο Χ-2 και ενα διπλο που πληρωνε γυρω στο 6 και εβγαλε καμια 350000 απο οτι θυμαμαι. Ο πρακτορας τοτε ειπε οτι αυτος ειναι bookmaker και ειχε ξαναερθει με το ιδιο στυλ παιξιματος παλιοτερα και ειχε ξανακερδισει τερασιτο ποσό, και μας ειπε τι επαιξε, αλλά δεν τα εμπιστευτηκα ολα αυτα, δεν πιστεψα οτι ξερει και την πατησα.

Η αλλη φορα ηταν πριν πολλα χρονια που ειχα εναν φιλο που ειχε επικοινωνια με 2 Κυπριους bookmakers και του εδιναν για λιγο καιρο στημενα ή υπουλα. 3 στις 4 φορες αυτα που ελεγαν εβγαιναν και μιλαμε για αποδοσεις 30 και πανω. Για αρκετους μηνες ειχαμε βγαλει παρα πολλα λεφτα και τοτε εγω ο σουπερ δυσπιστος πειστηκα οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα στον χωρο του ποδοσφαιρου.

Μια σελιδα που δειχνει τις σελιδες που ειναι απατεωνες ειναι αυτη:

https://www.facebook.com/BetAdvisor365

Δυστυχως δεν δειχνει ποιες σελιδες ειναι πραγματικοι bookmaker και ξερουν πραγματι ποια ειναι στημενα....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...