Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε βγει εξω για καφεδακι, αλλα οταν πατε σπιτι τα ρουχα μυριζουν τσιγαριλα.. Αντε την μπλουζα να την βαλετε για πλυσιμο, αλλα τι γινεται με το πατελονι; Δε γινεται να το πλενουμε καθε ημερα..

γιατι δεν γίνεται; ένα παντελόνι έχεις μόνο; 

Δημοσ.

Ωχ , θα ξεκινήσουνε τώρα οι health Nazis να βγάλουνε το άχτι τους.....

Δεν το γράφει στο βιβλίο του ο Καλογήρου οτι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να έχουμε και την υγεία μας; 

Εγώ έχω λύσει το πρόβλημα πάντως, δεν συχνάζω ούτε σε clubs,ούτε σε μπουζούκια, ούτε σε μπαράκια, ούτε σε τρεντοκαφετέριες ή εστιατόρια που επιτρέπουν ανεξέλεγκτο το κάπνισμα. Και δεν είμαι καν της υγιεινής ζωής. Και μαζί με τη τσιγαρίλα, έχω γλιτώσει κι από αυτή τη mainstream μουσική αμφιβόλου ποιότητας σε ένταση πάνω από αυτή που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο αυτί.

Τώρα τελευταία πήρα και την απόφαση να μην επιτρέπω σε καπνιστές να καπνίσουν αν με ρωτήσουν αν με πειράζει γιατί όλοι από ευγένεια λέμε οτι δεν μας πειράζει ενώ μας πειράζει.

Διεκδικήστε τα καθαρά ρούχα σας και τα πνευμόνια σας.

Δημοσ.

Δεν το γράφει στο βιβλίο του ο Καλογήρου οτι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να έχουμε και την υγεία μας; 

Εγώ έχω λύσει το πρόβλημα πάντως, δεν συχνάζω ούτε σε clubs,ούτε σε μπουζούκια, ούτε σε μπαράκια, ούτε σε τρεντοκαφετέριες ή εστιατόρια που επιτρέπουν ανεξέλεγκτο το κάπνισμα. Και δεν είμαι καν της υγιεινής ζωής. Και μαζί με τη τσιγαρίλα, έχω γλιτώσει κι από αυτή τη mainstream μουσική αμφιβόλου ποιότητας σε ένταση πάνω από αυτή που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο αυτί.

Τώρα τελευταία πήρα και την απόφαση να μην επιτρέπω σε καπνιστές να καπνίσουν αν με ρωτήσουν αν με πειράζει γιατί όλοι από ευγένεια λέμε οτι δεν μας πειράζει ενώ μας πειράζει.

Διεκδικήστε τα καθαρά ρούχα σας και τα πνευμόνια σας.

Μπραβο ρε , πολύ ωραία απάντηση....Για να δω πόσα χρόνια θα με κυνηγάει αυτό......

Πρωτοτύπησε τουλάχιστον...

Εγώ μιλησα για health nazis , δεν μιλησα για ανθρώπους που απλα δεν επιτρεπουνε το τσιγάρο στο σπίτι τους ή στην παρέα τους κλπ.

Υπάρχουνε πολλοι που προσβάλλουνε , αντι ευγενικά να σου πουνε να το σβήσεις ή να κάτσεις πιο κει ξερω γω...

Επίσης υπάρχουνε και αυτοι που σε βλέπουνε σαν λεπρό ή σαν πρεζάκια , μόνο και μόνο επειδή καπνίζεις.

Για να πάρεις σεβασμό πρέπει να δείξεις σεβασμό , με συγχωρείτε αλλά 1-2 φορές που με έχουνε προσβάλλει σε μια παρέα , δεν τους σεβάστηκα και εγώ.

Η φράση :" Παρε απο δω το κωλοτσίγαρό σου μας έχεις ντουμανιάσει , στο διαολο επιτέλους " δεν είναι σεβασμός , εκτός αν ζω σε άλλο κόσμο.

Αυτούς αποκαλώ health nazis

Οσο αναφορά τα μαγαζιά , εφόσων δεν λειτουργεί ο νόμος , τουλάχιστον πρεπει να λειτουργεί ο εξαερισμός πάρα μα πάρα πολυ καλα.

Αλλα στα @@ τους

Δημοσ.

φίλε πρέπει να τρολάρεις ε?

εκτός αν αυτό που καπνίζεις δεν είναι απλό τσιγάρο.

τι να πρωτο-σχολιάσω δηλαδή;

Υ,Γ δε σε βλέπουν σαν πρεζάκι. είσαι πρεζάκι

Δημοσ.

φίλε πρέπει να τρολάρεις ε?

εκτός αν αυτό που καπνίζεις δεν είναι απλό τσιγάρο.

τι να πρωτο-σχολιάσω δηλαδή;

Υ,Γ δε σε βλέπουν σαν πρεζάκι. είσαι πρεζάκι

Όχι δεν τρολλαρω ρε μεγάλε......

Σχολίασε ελευθερα , αυτός είναι ο σκοπος.

Ευχαριστώ πολύ που με λες πρεζακι , να σαι καλα.

Δημοσ.

γιατι δεν γίνεται; ένα παντελόνι έχεις μόνο; 

Ναι ενα πατελονι εχω μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν τρολλαρω ρε μεγάλε......

Σχολίασε ελευθερα , αυτός είναι ο σκοπος.

Ευχαριστώ πολύ που με λες πρεζακι , να σαι καλα.

Μεταξυ μας τωρα, πρεζακια ειμαστε...

Δημοσ.

Ναι ενα πατελονι εχω μονο.

Aρα αγοραζεις ενα δευτερο, ιδου η λυση στο προβλημα.

Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το χέσιμο. Βρωμάνε και ντρέπομαι να βγω από το μπάνιο. .

Τι ακριβως βρωμανε? Αφροζο?

Δημοσ.

Δεν εχω λεφτα για δευτερο βρε τρολλ.

Ασε μας ρε τρολ που εχεις μονο ενα παντελονι...

Σωβρακα ποσα εχεις?

Δημοσ.

Βρε αλανακι μου, να το πλενω καθε ημερα που παω για καφε; Σε 2 μηνες 60 πλυσιματα, παει το τζιν, χαλασε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...