Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτελους μεγαλες αμολεντ σε ταμπλετ,φτανει με το αστειο κοντραστ των περισσοτερων lcd,το backlight bleeding και το χαλια uniformity

Χρόνια το έλεγα και εγώ αυτό. Αλλά βλεπω τώρα την οθόνη του galaxy s2 που ακόμα κρατάω ως δεύτερο, όπου η οθόνη του έχει γίνει για τα πανηγύρια.. Το λευκό είναι κίτρινο.. Το πραγματικό και μόνο πρόβλημα της amoled είναι ότι είναι οργανική, και μετά 2 χρόνια χαλάει..

Δημοσ.

Χρόνια το έλεγα και εγώ αυτό. Αλλά βλεπω τώρα την οθόνη του galaxy s2 που ακόμα κρατάω ως δεύτερο, όπου η οθόνη του έχει γίνει για τα πανηγύρια.. Το λευκό είναι κίτρινο.. Το πραγματικό και μόνο πρόβλημα της amoled είναι ότι είναι οργανική, και μετά 2 χρόνια χαλάει..

Μα αυτός είναι κι ο σκόπος της Σάμσουνγκ (και κάθε Σάμσουνγκ εδώ που τα λέμε). Μετά από 2 χρόνια να χαλάσει. 

Δημοσ.

Μην ξεχνάς όμως ότι οι AMOLED του 2011 δεν έχουν σχέση με του 2014... Είδα τρομερή διαφορά (εκτός της ανάλυσης) όταν άλλαξα από GNexus σε Note3. Το νέξους παρεπιπτόντως είναι αψεγάδιαστο στην οθόνη του μετά από 2 χρόνια. Παραμένει πανέμορφη. Θα δείξει στο μέλλον τώρα αν κιτρινίσει του Note3.

Δημοσ.

"Με αναλογία διαστάσεων 16:10, και τα δύο μοντέλα θεωρούνται τα πρώτα tablets με τεχνολογία οθόνης Super AMOLED υψηλής ευκρίνειας αφού διαθέτουν την εντυπωσιακή ανάλυση 1440 x 2560..."

Από κάτω, στο συγκριτικό πίνακα, είναι οκ

Δημοσ.

Μια απορία. Γιατί ένα tablet να μην έχει και LTE και WiFi.

Δηλαδή όταν είμαι π.χ. σπίτι μου γιατί θα πρέπει να πληρώνω τον πάροχο κινητής;

Δημοσ.

Μια απορία. Γιατί ένα tablet να μην έχει και LTE και WiFi.

Δηλαδή όταν είμαι π.χ. σπίτι μου γιατί θα πρέπει να πληρώνω τον πάροχο κινητής;

Ολα εχουν wifi.Και.καποια εχουν και lte.

Οσον αφορα τα tablet δεν ειναι ασχημα αλλα tablet χωρις πενακι δεν λεει πολλα.Εν αναμονη των νεων note ειδικα αυτο στις 12.2" με τις amoled και τον 805 γιατι οχι οτι ο 800αρης ειναι κακος το αντιθετο αλλα θα τρωει μεγαλο ζορι με αυτη την αναλυση.

Δημοσ.

Η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει 11 tablet μέσα στο 2014.

Here's the thing: Choice is beneficial only when it means something. Flooding consumers with a billion overlapping variations of the same basic concept does little more than cause confusion and dilute your brand.

http://blogs.computerworld.com/android/24024/samsung-tablets

To τελευταίο 5μηνο:

• Galaxy Tab S 8.4
• Galaxy Tab S 10.5
• Galaxy Tab 4 7.0
• Galaxy Tab 4 8.0
• Galaxy Tab 4 10.1
• Galaxy Tab 4 Nook
• Galaxy Tab Pro 8.4
• Galaxy Tab Pro 10.1
• Galaxy Tab Pro 12.2
• Galaxy Note Pro 12.2
• Galaxy Tab 3 Lite

Eπιπλέον συνεχίζει να πουλά και παλαιότερα μοντέλα:

• Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

• Galaxy Tab 3 7.0
• Galaxy Tab 3 8.0
• Galaxy Tab 3 10.1
• Galaxy Tab 3 7.0 Kids
• Galaxy Tab 2 7.0
• Galaxy Tab 2 10.1
• Galaxy Tab 2 10.1 Student Edition
• Galaxy Note 8.0
• Galaxy Note 10.1
• Galaxy Tab 7.0 

Δημοσ.

Σε QHD ανάλυση δεν παίζει ρόλο, είναι πολλά τα pixel για να φανεί διαφορά.

Καλά μηχανήματα φαίνονται.

καλα μηχανηματα φαινονται ; για δες τιμες οταν  θα ερθουν στο ελλαδισταν... και πες μου μετα :) 

Δημοσ.

Μα αυτός είναι κι ο σκόπος της Σάμσουνγκ (και κάθε Σάμσουνγκ εδώ που τα λέμε). Μετά από 2 χρόνια να χαλάσει. 

ακριβος.. μετα απο δυο χρονια το πετας. αλλα το ιπαντ δεν το πετας και πεταει στο ιντερνετ οποσ το ειχες την πρωτη μερα... 

Δημοσ.

αν ειναι να δωσω 500 ευρω για ταμπλετ μονο αππλ και ξερο ψωμακι...που θα παιρνει και αναβαθμησεις και απο ντιζαιν ειναι κορυφη.. και λειτουργικο φυσικα. ειμαι κατοχος σαμσουνκ κηνιτο και θελω να το πεταξω πλεον απο το παραθυρο.... 

Δημοσ.

σαμσουνκ ταμπλετ και να το ειχα θα το πουλουσα χαλαρα... εχει βγαλει 200 ταμπλετ σε ενα  χρονο.. που αποσκοπουν αυτα τα τοσα διαφορετικα ταμπλετ δεν μπορω να το καταλαβω πραγματικα.. και απορο... 

Δημοσ.

αν ειναι να δωσω 500 ευρω για ταμπλετ μονο αππλ και ξερο ψωμακι...που θα παιρνει και αναβαθμησεις και απο ντιζαιν ειναι κορυφη.. και λειτουργικο φυσικα. ειμαι κατοχος σαμσουνκ κηνιτο και θελω να το πεταξω πλεον απο το παραθυρο.... 

αν το θες για anfry birds και facebook ναι.. πετας 500 ευρω στην Apple.

• Like 2
Δημοσ.

καλα μηχανηματα φαινονται ; για δες τιμες οταν θα ερθουν στο ελλαδισταν... και πες μου μετα :)

Τα μεγάλα ποσά που ζητάει μια εταιρεία για μια συσκευή, είναι υπερβολικά ούτως ή άλλως, ειδικά στην Ελλάδα που έρχονται με "καπέλο" και ειδικά με Android λειτουργικό που θα βρεις την ίδια συσκευή σε μισή τιμή σε 5 μήνες.

Θα είναι που θα είναι ακριβά, ας ενσωματώνουν τουλάχιστον, κορυφαία χαρακτηριστικά όπως αυτά τα δύο. Σε άλλη κατηγορία συσκευών είναι ακριβή η Samsung (mid-end) και όχι στις high-end. Στις high-end παίζει στα επίπεδα που παίζουν όλοι πλην Google Και κινέζικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...