Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λέει ο τίτλος ψάχνω ξυριστική σώματος που θα χρησιμευει και για εκει κάτω
θέλω να δώσω μέχρι 20-25euro πάνω κάτω .

Αν προτείνετε κάποιο eshop να ειναι μόνο απο Ελλάδα

thanx

Δημοσ.

Βάλε λίγο Nivea for Men και θα είσαι σένιος. Αν είσαι hardcore βάλε και οινόπνευμα. Τσούζει πολύ αλλά η απόλαυση μεγιστοποιείται. 

Δημοσ.

Βάλε λίγο Nivea for Men και θα είσαι σένιος. Αν είσαι hardcore βάλε και οινόπνευμα. Τσούζει πολύ αλλά η απόλαυση μεγιστοποιείται. 

wat

Δημοσ.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα κερί. Θα πονέσει αλλά θα σου αρέσει. :devil:

Τι προτείνεις; Κάποια συσκευή ή επαγγελματία;

Δημοσ.

Βασικά, υπάρχουν 2 είδη μηχανών ως προς την κεφαλή τους. Το ένα έχει ψιλομυτερά δόντια στο ακίνητο μέρος της κεφαλής, και το άλλο είδος έχει στρογγυλά και smooth(έχω δει στο κωμμωτήριο που έχουν τέτοια μηχανή, και είναι πολύ μικρή σε μέγεθος.

Ε, αν πάρεις την πρώτη κεφαλή για down there θα σε πάρουν τα αίματα γιατί μπαίνουν τα δόντια μέσα στους πόρους-πτυχές του δέρματος και σε κόβουν

Δημοσ.

Κι εγώ ψηφίζω Lidl.  Είχε την Πέμπτη και κουρευτική και ξυριστική Babyliss Men σε καλές τιμές.  Πάντα υπολογίζω στην τιμή και την δυνατότητα επιστροφής μέσα σε ένα μήνα αν δεν σου κάνει, όπως επίσης και τα τρία χρόνια εγγύηση.  Παίζει να τις βρεις ακόμη.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ ψηφίζω Lidl.  Είχε την Πέμπτη και κουρευτική και ξυριστική Babyliss Men σε καλές τιμές.  Πάντα υπολογίζω στην τιμή και την δυνατότητα επιστροφής μέσα σε ένα μήνα αν δεν σου κάνει, όπως επίσης και τα τρία χρόνια εγγύηση.  Παίζει να τις βρεις ακόμη.

ναι αλλα μου φαίνεται κάπως με τα δόντια

θα τη βάζω και στο πουλίμ δε θέλω να το κόψω

Δημοσ.

Φιλε νικοτσ σου κανω δωρο την τα εξοδα για τα παρελκομενα μονο και μονο για να μας πεις την εμπειρια σου με το κερι "εκει κατω"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...