Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομολογουμένως τα κινέζικα κινητά είναι πολύ καλά αναφορικά με την σχέση χαρακτηριστικών-τιμής.

Αναρωτιέμαι όμως όταν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα πώς μπορείς να τα μεταπωλήσεις στην Ελλάδα;

Μήπως όταν τα συγκρίνουμε με τα "εμπορικά" να συνυπολογίζουμε και την αξία μεταπώλησης;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Xiaomi είναι αρκετά καλό αλλά δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχεις μετά την αγορά του. Εγώ θα επέλεγα ή το Moto G ή το Huawei Ascend G750 

Δημοσ.

Xiaomi Mi3

να πω την αληθεια ειναι τοπ επιλογη.. και απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν το πηρα διοτι εχει 1 σιμ και δεν περνει καρτα sd..

και η 64gb εκδοση ειναι λιγο ακριβη..

Ομολογουμένως τα κινέζικα κινητά είναι πολύ καλά αναφορικά με την σχέση χαρακτηριστικών-τιμής.

Αναρωτιέμαι όμως όταν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα πώς μπορείς να τα μεταπωλήσεις στην Ελλάδα;

Μήπως όταν τα συγκρίνουμε με τα "εμπορικά" να συνυπολογίζουμε και την αξία μεταπώλησης;

Ευχαριστώ!

εχει τυχη να πουλησω κινεζικα πιο ακριβα αποτι τα πηρα (μετα απο 6 μηνες)ακριβος επειδη δεν υπαρχουν εδω,επειδη δεν θα περιμενει ο αλλος 30 μερες και επειδη θα το δει live και δεν θα ερθει στη τυχη με οποιδηποτε προβλημα που εχει τυχη να εχουν διαφορα..(παραδειγμα εχει συμβει να ερθει και να εχει καμενο flash η να μην ανοιγει καν η να λειπει κανας φορτιστης, σπανια αλλα εχουν συμβει .)

Δημοσ.

Το Xiaomi είναι αρκετά καλό αλλά δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχεις μετά την αγορά του. Εγώ θα επέλεγα ή το Moto G ή το Huawei Ascend G750

Εάν λες για ενημερώσεις τώρα βγάζει κάθε εβδομάδα

Δημοσ.

Θα πρότεινα το iocean x7s elite από το ελληνικό κατάστημα στα 235€ με ελληνική εγγύηση. 

http://my24shop.gr/pc-tablets-κινητα/κινητα/iocean/iocean-x7s-elite-detail

αναλυτικό review μπορείτε να δείτε από εδώ :

http://www.angroid.gr/featured/iocean-x7s-elite-review/

ελεηνη μπαταρια

θα θες φορτιση 2 την ημερα το εννοω δεν το λεω μεταφορικα..

και εννοειτε η τιμη ειναι σχεδον τα διπλασια αποτι αν το παρεις απο μαγαζι κινεζικο.

ioceanmobiles.gr επισης αυτο εκεινος τοχει φτιαξει ισα ισα για να λεει για την εγγυηση του κινητου που πουλαει..και ειμαι σιγουρος πως εαν παθει κατι το κινητο πχ καει λεεμε τωρα θα το πας σε αυτον και αυτος θα το στειλει κινα εκει που το πηρε στο μαγαζι. Το ιδιο πραγμα θα εκανε ο καθενας εαν το επερνε απευθειας απο κινα, με μονη διαφορα οτι δεν θα πληρωνες 234 και την δηθεν εγγυηση απο ελλαδα..οσο για το λογισμικο που λεει αυτα τα κανεις και μονος σου εχει απειρα tutorials για να "φτιάξεις" το λογισμικο

Δημοσ.

Καλά και τα κινέζικα αλλα δεν έχω τρόπο να παραγγείλω από το εξωτερικό. Ούτε PayPal έχω ούτε πιστωτική κάρτα καθώς κρατάω αποστάσεις απο τις "έξτρα" χρεώσεις.

Οποτε θα πρέπει να αγοράσω από Ελλάδα.

Δημοσ.

ελεηνη μπαταρια

θα θες φορτιση 2 την ημερα το εννοω δεν το λεω μεταφορικα..

και εννοειτε η τιμη ειναι σχεδον τα διπλασια αποτι αν το παρεις απο μαγαζι κινεζικο.

ioceanmobiles.gr επισης αυτο εκεινος τοχει φτιαξει ισα ισα για να λεει για την εγγυηση του κινητου που πουλαει..και ειμαι σιγουρος πως εαν παθει κατι το κινητο πχ καει λεεμε τωρα θα το πας σε αυτον και αυτος θα το στειλει κινα εκει που το πηρε στο μαγαζι. Το ιδιο πραγμα θα εκανε ο καθενας εαν το επερνε απευθειας απο κινα, με μονη διαφορα οτι δεν θα πληρωνες 234 και την δηθεν εγγυηση απο ελλαδα..οσο για το λογισμικο που λεει αυτα τα κανεις και μονος σου εχει απειρα tutorials για να "φτιάξεις" το λογισμικο

Κάθε άλλο. Με την 2000 μου βγάζει τη μέρα άνετα(μεχρι τις 11 το βράδυ που το φορτίζω πριν πέσω για ύπνο δηλαδή). Με το kit το 3000αρο πάμε μιαμιση μέρα+. Και μιλάω για κανονική προς έντονη χρήση.

Επειδή έχω χρειαστεί να γυρίσω συσκευή αγορασμένη απ'έξω, και ΜΟΝΟ που αναλαμβάνει άλλος να το στείλει κίνα και να το παραλάβει είναι μεγάλο συν. Ασε που σου δίνουν(σύμφωνα με το SIte τους) συσκευή αντικατάστασης. Η ολη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και μήνα, δεν είναι άσχημη περίπτωση να σου δίνουν συσκευή να κάνεις τη δουλειά σου. Η τιμή είναι οντως μεγαλύτερη, αν βάλεις το ΦΠΑ μόνο μέσα όμως, δεν τη βρίσκω τόσο τραγικά αυξημένη.. Τέλοσπάντων, στο θέμα μας :P

Σε αυτά τα λεφτά, Moto G, κανα μεταχειρισμένο LG G2, η αλλιώς κινέζο. Και το iOcean και το Huawei είναι καλές περιπτώσεις κινέζικων που μπορείς να πάρεις απο ελλάδα χωρίς να μπουν στη μέση Paypal και αναμονή. Απλά έχε στο νού σου, οτι το G750 είναι Phablet!

Δημοσ.

Κάθε άλλο. Με την 2000 μου βγάζει τη μέρα άνετα(μεχρι τις 11 το βράδυ που το φορτίζω πριν πέσω για ύπνο δηλαδή). Με το kit το 3000αρο πάμε μιαμιση μέρα+. Και μιλάω για κανονική προς έντονη χρήση.

Επειδή έχω χρειαστεί να γυρίσω συσκευή αγορασμένη απ'έξω, και ΜΟΝΟ που αναλαμβάνει άλλος να το στείλει κίνα και να το παραλάβει είναι μεγάλο συν. Ασε που σου δίνουν(σύμφωνα με το SIte τους) συσκευή αντικατάστασης. Η ολη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και μήνα, δεν είναι άσχημη περίπτωση να σου δίνουν συσκευή να κάνεις τη δουλειά σου. Η τιμή είναι οντως μεγαλύτερη, αν βάλεις το ΦΠΑ μόνο μέσα όμως, δεν τη βρίσκω τόσο τραγικά αυξημένη.. Τέλοσπάντων, στο θέμα μας :P

Σε αυτά τα λεφτά, Moto G, κανα μεταχειρισμένο LG G2, η αλλιώς κινέζο. Και το iOcean και το Huawei είναι καλές περιπτώσεις κινέζικων που μπορείς να πάρεις απο ελλάδα χωρίς να μπουν στη μέση Paypal και αναμονή. Απλά έχε στο νού σου, οτι το G750 είναι Phablet!

μαλλον διαφερουν οι χρησεις που κανουμε στο κινητο τοτε γιατι ειχα κινητα με 3000 μπαταρια και 2800 με 4.7 οθονη πιο μικρη απο το ocean δηλαδη και με το ζορι βγαζανε την ημερα(με υπερβολικη χρηση απο μενα)..τεσπα αναλογα ποσο το χρησιμοποιει ο καθενας.. :P

λοιπον στο θεμα μας!

Δεδομένου ότι θα θες εικόνες και τραγούδια στο κινητό κύριος..ε και μια φορα που θα περιμενεις το λεωφορειο θα παιξεις κανα παιχνιδι!

θες χωρο πιστεύω, τα 8gb που δίνει το moto G είναι λίγα(δεν παίρνει κάρτα μνήμης)

ίσως αυτά να λένε κάτι δεν έχω δει τι μπαταρία έχουν.

http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html

http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html

http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/4847185/Sony-Xperia-M2-LTE-8GB.html

και κανενα galaxy s3..

Ειδα κυριως ναχουν αρκετα καλη καμερα νανε δυνατα και κυριως ναχουν χωρο να περνουν και sd.(ολα αυτα δεδομενου και τς τιμης που διαθετεις ετσι.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...