newtech Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το internet μου (από ότι θα διαβάσετε λογικά με το router). Είχα το TPLINK TL-WR841ΝD. Λόγο του ότι ήθελα αναβάθμιση αγόρασα το TP-Link Archer C2. Ενώ όλα φαινόντουσαν κανονικά σήμερα πήγα να μπω στο https://gr.unibet-2.com/betting η σελίδα μου έβγαζε μήνυμα "Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά αργότερα." Τους έστειλα mail και μου είπαν ότι με την σελίδα τους όλα είναι ok. Καθάρισα cookies άλλαξα browser και ξανά τα ίδια. Σύνδεσα το παλιό μου router και έμπαινε κανονικά στην σελίδα. Μάλιστα ζήτησα και από 5-6 φίλους να μπούνε και αυτοί μπήκαν κανονικά. Με το παλιό μου το router μπαίνει από όλους τους υπλογιστές τους δικτύου χωρίς πρόβλημα ενώ με το νέο router από κανέναν (για αυτό απέκλεισα το ενδεχόμενο PC και PROVIDER και λέω ότι φταίει το router). Τι μπορεί να έχει συμβεί ποια μπορεί να είναι η ρύθμιση στο router (που το έχω κάνει και restart και update το firmware) και να μην δουλεύει?
xania4ever Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μάλλον θέμα με DNS μου κάνει αλλά περίεργο για πόσταρε το μήνυμα που σου βγάζει. Από ότι λες δεν είναι το συνηθισμένο δεν βρέθηκε... Είναι η μόνη σελίδα που δεν μπαίνει?
newtech Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μάλλον θέμα με DNS μου κάνει αλλά περίεργο για πόσταρε το μήνυμα που σου βγάζει. Από ότι λες δεν είναι το συνηθισμένο δεν βρέθηκε... Είναι η μόνη σελίδα που δεν μπαίνει? Μέχρι τώρα μονο αυτη. Εδω με το παλιο και το νεο μου βγαζει αυτο
defacer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιας και προσφέρεται για wild guesses... Δοκίμασε στο command prompt netsh interface ipv4 show subinterfaces και δες στο connection που χρησιμοποιείς αν η πρώτη στήλη (MTU) έχει διαφορετική τιμή με τον παλιό και με τον καινούριο. Δες εδώ για να καταλάβεις τι παίζει (netgear αλλά δεν έχει σημασία). Edit: και με τον καινούριο καλού κακού δοκίμασε να την κατεβάσεις έτσι κι αλλιώς σε π.χ. 1400 για να δεις αν παίζει ρόλο.
xania4ever Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιας και προσφέρεται για wild guesses... Δοκίμασε στο command prompt netsh interface ipv4 show subinterfaces και δες στο connection που χρησιμοποιείς αν η πρώτη στήλη (MTU) έχει διαφορετική τιμή με τον παλιό και με τον καινούριο. Δες εδώ για να καταλάβεις τι παίζει (netgear αλλά δεν έχει σημασία). Σωστός δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο...
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σε πρώτη φάση netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection" mtu=1400 Η αλλαγή θα κρατήσει μέχρι το reboot (για μόνιμα, προσθέτεις store=persistent στο τέλος). Δες αν σου κάνει διαφορά.
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Element not found γραφει :\ Αν και ειμαι ασχετος. Επιδει αυτο το πρόβλημα το εχουν ολοι οι Η/Υ του δυκτιου (με αυτο το ρουτερ).. αυτο ουσιαστικα αλλαζει κατι τοπικα η στο router? (ηθελα και ipv6 abgn ο αθλιος.. καλα να παθω)
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 netsh interface ipv4 show interfaces Θα σου βγάλει κάτι σαν αυτό Idx Met MTU State Name --- ---------- ---------- ------------ --------------------------- 1 50 4294967295 connected Loopback Pseudo-Interface 1 11 10 1400 disconnected Local Area Connection 13 20 1500 connected Local Area Connection 2 15 20 1500 connected VMware Network Adapter VMnet1 16 20 1500 connected VMware Network Adapter VMnet8 Βλέπεις στην πρώτη στήλη το idx, π.χ. εδώ για το Local Area Connection είναι 11, και μετά netsh interface ipv4 set subinterface 11 mtu=1400
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πρωτα πρώτα ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Έγραψε ΟΚ άλλα και παλι τα ιδια μετα (στην σελιδα)
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εβαλα και ενα USB stick (wifi) και τα ιδια κανει (αν και το περίμενα καθώς ολα τα PC αυτο κανουν με αυτο το ROUTER).
rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Απλα ξαναβαλτο 1500 γιατι το μονο που καταφερες ειναι να μειωσεις τραγικα την ταχυτητα σου στο νετ.
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το εκανα.. το θεμα ειναι να δω τι θα κανω με το προβλημα
rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 pppoe/llc ειναι στο ρουτερ σου? για δωσε και τη παρακατω εντολη και ποσταρε μου το αποτελεσμα. netsh int tcp show global
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 TCP Global Parameters ---------------------------------------------- Receive-Side Scaling State : enabled Chimney Offload State : automatic NetDMA State : enabled Direct Cache Acess (DCA) : disabled Receive Window Auto-Tuning Level : normal Add-On Congestion Control Provider : none ECN Capability : disabled RFC 1323 Timestamps : disabled Απο τα λιγα που καταλαβενω (και καθαρά με την απλη λογική) κατι εχει στο σιτε το οποιο το router δεν μπορει να το επεξεργαστεί. Φορτώνει η σελιδα αλλα μετα αρχιζει και κανει τον κυκλο (φορτώνει το Content) και δεν μπορεί. Μηπος αν βρισκαμε τι ειναι αυτο που η σελιδα φορτώνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα