Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν θέλει κάποιος να πουλήσει ένα ακίνητο ποιούς μπορεί να συμβουλευτεί για την τιμή πώλησης του; Οι εφορίες δεν ασχολούνται από ότι έχω καταλάβει

Δημοσ.

Δεν ειναι επιστήμη. Κοιτας τιμες που πουλάνε στη περιοχη και αποφασιζεις.

Σωστό και αυτό αλλά επίσης βασικότατος παράγοντας είναι και το πόσο ανάγκη έχει κάποιος να πουλήσει όπως και πόσο θέλει το ακίνητο αυτός που θα το αγοράσει..έχω δει ακίνητα να πωλούνται δίπλα σε δικά μου σε εξευτελιστικές τιμές λόγω ανάγκης του πωλητή..όπως επίσης μου έχουν προσφέρει για δικό μου ακίνητο τρελή τιμή αλλά δεν με ένοιαζε και δεν ήθελα να πουλήσω ενώ ο άλλος το ήθελε κολασμένα. 

Δημοσ.

Εάν θέλει κάποιος να πουλήσει ένα ακίνητο ποιούς μπορεί να συμβουλευτεί για την τιμή πώλησης του; Οι εφορίες δεν ασχολούνται από ότι έχω καταλάβει

Στο ε9 λεει την αντικειμενικη αξια,, μετα μπαινεις σε διαφορα sites οπως tospitimou, spitogatos κλπ και βλεπεις τι παιζει στην περιοχη που θες.

Δημοσ.

Είναι σε χωριό το ακίνητο

E τότε είναι ακόμα πιο εύκολα να μάθεις φίλε μου...χωριό είστε πάνω κάτω όλα την ίδια αξία θα έχουν..(ειδικά αν μιλάμε για σπίτι)

Ρωτάς πόσο πουλήθηκαν σπίτια στο χωριό τα τελευταία 2 χρόνια και συγκρίνεις ανάλογα τα τετραγωνικά, την κατάσταση και το σημείο.

Επίσης ρόλο παίζει και πόσο καιρό μένει απούλητο το ακίνητο...αν δω ένα ακίνητο να βγαίνει προς πώληση 60.000 ευρώ π.χ και το ξαναβλέπω έναν χρόνο μετά στην ίδια τιμή ε με άλλο αέρα θα πάνω διαπραγματευτώ την αγορά του αν με ενδιαφέρει...θα ξέρω ότι θα μπορώ να ρίξω την τιμή αισθητά καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να μένει απούλητο...πόσο μάλλον σε χωριό όπως λες που αυτόματα ο αριθμός πιθανών ενδιαφερομένων στους οποίους απευθύνεται το ακίνητο είναι πολύ μικρός. Δεν θα ρθει άλλος από άλλο μέρος να πάρει σπίτι σε ένα τυχαίο χωριό...άρα κατά 95% απευθύνεσαι μόνο σε συγχωριανούς. (εκτός αν μιλάμε για τουριστική περιοχή τύπου Πήλιο,Ζαγοροχώρια κτλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...