sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια σε ενα παλιο PC με μια FX5500 ειπα να το συνδεσω στην CRT τηλεορασιτσα μου αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη.Δοκιμασα να αλλαξω τα settings στο nvidia control panel σε pal αλλα οταν παταω apply ξαμαγυρναει σε ntsc.Τι μπορω να κανω;;
άδικος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Φορμάτ σήματος PAL-B και δοκίμασε composite στην έξοδο του σήματος (είναι στις προχωρημένες ρυθμίσεις της crt).
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Φορμάτ σήματος PAL-B και δοκίμασε composite στην έξοδο του σήματος (είναι στις προχωρημένες ρυθμίσεις της crt).Στις προχωρημενες ρυθμισεις της CRT δυστυχως δεν τα εχει.Λογικα φταιει το γεγονος οτι το control panel δεν δεχεται την ρυθμιση σε pal.
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδια σε ενα παλιο PC με μια FX5500 ειπα να το συνδεσω στην CRT τηλεορασιτσα μου αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη.Δοκιμασα να αλλαξω τα settings στο nvidia control panel σε pal αλλα οταν παταω apply ξαμαγυρναει σε ntsc.Τι μπορω να κανω;; πες μου την συνδεσμολογια που χρησιμοποιεις για την συνδεση.
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 πες μου την συνδεσμολογια που χρησιμοποιεις για την συνδεση.Η κάρτα βγάζει SVideo,το οποίο το έβαλα σε έναν αντάπτορα svideo>scart και από κει στην τηλεόραση.
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 κανε το εξης. το Svideo εχει 4 πινακια, αν θυμαμαι καλα..! σαν ζευγαρια ειναι 2 πιο κοντα και 2 πιο μακρια. παρε ενα λεπτο συρματακι και βραχυκυκλωσε-ενωσε τα 2 που ειναι πιο κοντα. στην παρακατω φωτο ειναι το 3 και 4..! προσεχε να μην ακουμπαει στα αλλα 2..!!
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 κανε το εξης. το Svideo εχει 4 πινακια, αν θυμαμαι καλα..! σαν ζευγαρια ειναι 2 πιο κοντα και 2 πιο μακρια. παρε ενα λεπτο συρματακι και βραχυκυκλωσε-ενωσε τα 2 που ειναι πιο κοντα. στην παρακατω φωτο ειναι το 3 και 4..! προσεχε να μην ακουμπαει στα αλλα 2..!! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.Το περίεργο είναι ότι χθες,την πρώτη φορά που δοκίμασα με το ίδιο ακριβώς setup,έπαιξε κατευθείαν με χρώμα.Όλα κανονικά,μετά από μία επανεκκίνηση χάλασαν όλα.
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με την παλια μου τηλεοραση και ειχα βρει αυτη τη λυση..!!
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με την παλια μου τηλεοραση και ειχα βρει αυτη τη λυση..!!Εν τω μεταξύ,μετά από format,έπαιξε πάλι έγχρωμα αλλά μόλις έκανα μια αλλαγή στην ανάλυση,στο control panel nvidia,το pal έγινε πάλι ntsc και δεν μπορώ να το ξαναπάω σε pal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα