Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σε ενα παλιο PC με μια FX5500 ειπα να το συνδεσω στην CRT τηλεορασιτσα μου αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη.Δοκιμασα να αλλαξω τα settings στο nvidia control panel σε pal αλλα οταν παταω apply ξαμαγυρναει σε ntsc.Τι μπορω να κανω;;

Δημοσ.

Φορμάτ σήματος PAL-B και δοκίμασε composite στην έξοδο του σήματος (είναι στις προχωρημένες ρυθμίσεις της crt).

Δημοσ.

Φορμάτ σήματος PAL-B και δοκίμασε composite στην έξοδο του σήματος (είναι στις προχωρημένες ρυθμίσεις της crt).

Στις προχωρημενες ρυθμισεις της CRT δυστυχως δεν τα εχει.Λογικα φταιει το γεγονος οτι το control panel δεν δεχεται την ρυθμιση σε pal.
Δημοσ.

Παιδια σε ενα παλιο PC με μια FX5500 ειπα να το συνδεσω στην CRT τηλεορασιτσα μου αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη.Δοκιμασα να αλλαξω τα settings στο nvidia control panel σε pal αλλα οταν παταω apply ξαμαγυρναει σε ntsc.Τι μπορω να κανω;;

πες μου την συνδεσμολογια  που χρησιμοποιεις για την συνδεση.

Δημοσ.

πες μου την συνδεσμολογια που χρησιμοποιεις για την συνδεση.

Η κάρτα βγάζει SVideo,το οποίο το έβαλα σε έναν αντάπτορα svideo>scart και από κει στην τηλεόραση.
Δημοσ.

κανε το εξης. το Svideo εχει 4 πινακια, αν θυμαμαι καλα..! σαν ζευγαρια ειναι 2 πιο κοντα και 2 πιο μακρια.

παρε ενα λεπτο συρματακι και βραχυκυκλωσε-ενωσε τα 2 που ειναι πιο κοντα. 

στην παρακατω φωτο ειναι το 3 και 4..! προσεχε να μην ακουμπαει στα αλλα 2..!!

post-121902-0-72572900-1402819790_thumb.gif

Δημοσ.

κανε το εξης. το Svideo εχει 4 πινακια, αν θυμαμαι καλα..! σαν ζευγαρια ειναι 2 πιο κοντα και 2 πιο μακρια.

παρε ενα λεπτο συρματακι και βραχυκυκλωσε-ενωσε τα 2 που ειναι πιο κοντα.

στην παρακατω φωτο ειναι το 3 και 4..! προσεχε να μην ακουμπαει στα αλλα 2..!!

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.Το περίεργο είναι ότι χθες,την πρώτη φορά που δοκίμασα με το ίδιο ακριβώς setup,έπαιξε κατευθείαν με χρώμα.Όλα κανονικά,μετά από μία επανεκκίνηση χάλασαν όλα.
Δημοσ.

ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με την παλια μου τηλεοραση και ειχα βρει αυτη τη λυση..!!

Εν τω μεταξύ,μετά από format,έπαιξε πάλι έγχρωμα αλλά μόλις έκανα μια αλλαγή στην ανάλυση,στο control panel nvidia,το pal έγινε πάλι ntsc και δεν μπορώ να το ξαναπάω σε pal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...