Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στο σιτε γραφει οτι απο 1 μεχρι 3 κιλα το κόστος ειναι το ιδιο 1.5ευρω(!)

Μου φαινετε περιεργο να ειναι τοσο λιγο.

Παίρνουν ότι κουτι και να βαλω μεσα το προιόν ?

Μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω τα πρασινα  ετοιμα κουτια που εχουν εκεινοι αλλα κανουν 4.35 (μεσα τα μεταφορικα)

Επισης το κόστος την αντικαταβολής ειναι το 2.3 Ευρω.

Μην παω και ζητανε τπτ 8-10 ευρω ενω συνολο κοστιζει 3.8 ευρω

Ξερεις κανενας??

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω τα πρασινα  ετοιμα κουτια που εχουν εκεινοι αλλα κανουν 4.35 (μεσα τα μεταφορικα)

Οχι απαραιτητα

Δημοσ.

Κανένα μήνα τώρα αν θυμάμαι καλά έχουν ρίξει τις τιμές (σε φάση προσφοράς) αλλά οχι για πάντα... Εγώ να φανταστείς έστειλα πακέτο 4 κιλά με 2.5€. Αντικαταβολή όμως που λες υπολόγιζε +~2€ άρα άμα είναι όπως το λες και προλάβεις την "προσφορά" τότε όντως <5€ θα σου πάρουν.

Δημοσ.

Πόρτα πόρτα είναι ταχυμεταφορές. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;

Γιατί με ΕΛΤΑ απλό υπολογίζεις κόστος αποστολής για το δέμα και μετά βάζεις τα 2.30 που είναι το κόστος αντικαταβολής και βρήκες την τιμή σου :P Χρόνια τώρα αυτό κάνω :P

Δημοσ.

Αντικαταβολη ελτα οτι πιο ελαφρυ και μικρο μπορεις να στειλεις ολα μαζι σαν κοστος βγαινουν 4,5€

Φακελος+ μεταφορικα.

Τωρα για 3κιλα που θες σιγουρα δεν βγαινει τοσο.

Δημοσ.

Ειχα αγορασει απο αγγελια ταχυμετρο για ποδηλατο με αντικαταβολή.

Μου ήρθε στο απιτι ειδοποιητήριο για πακετο,πηγα,πληρωσα και το πηρα.

Οχι πορτα πορτα δηλαδή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν θελω 3 κιλα

750 γρμ ειναι αλλα και παλι βλεπω στον τιμοκαταλογο μεχρι 3 κιλα ειναι 1.5ε

αυτο μου εκανε εντυπωση

οτι βγαινει πολυ φθηνω πιο φθηνα και απο μεγαλου μεγεθους επιστολη

Δημοσ.

Η εν λόγω "προσφορά" ξεκίνησε τέλη Μαρτίου. Σε άλλον είχαν πει ότι είναι προωθητική ενέργεια σε τιμές κόστους και άγνωστο μέχρι πότε θα κρατήσει, σε άλλον είχαν πει ότι θα έληγε τέλη Μαϊου αλλά ακόμα καλά κρατεί, σε 'μένα υπάλληλος είπε ότι αυτές οι τιμές είναι μόνιμη αλλαγή. Οπότε άβυσσος μέχρι πότε και τα σχετικά, αλλά ισχύει κανονικότατα, πέρα από τον τιμοκατάλογο το είχαν βάλει και σε banner στο σάιτ των Ελτα, μαζί και τα νέα για την αλλαγή του ωραρίου κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...