thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Η πρωτη αφορα τον ssd μου στον οποιο εφαρμοσα ολες τις προτεινομενες ρυθμισεις απο το φορουμ και εχει αυτα τα στατιστικα. Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι οκ. Η 2η ερωτηση μου εχει να κανει με τον εξωτερικο μου σκληρο ο οποιος εδω και καμποσο καιρο που τον εχω δουλευει στους 50-60 βαθμους κελσιου. Αφου ανοιξω το pc ξεκιναει στους 40 περιπου ομως οσο περναει η ωρα ανεβαινει. Ειναι φυσιολογικο; Προκειται να δημιουργησει προβλημα;
kaklikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τα νουμερα σου οσον αφορα τον ssd θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Ειχα τον vertex 4 128 στο συστημα της υπογραφης μου και μου εβγαζε αρκετα καλυτερα νουμερα. Το Intel RST το εχεις εγκατεστημενο; Τα C1 C3 C6 και το EIST απο το bios τι τα εχεις επιλεγμενα;
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Το intel rst γραφει πως δεν ειναι ενεργοποιημενο και απο οτι ειδα λογω του οτι ο ssd εχει δημιουργησει μονος του καποια partitions δεν γινεται να ενεργοποιηθει. Πρεπει να κανω φορματ σβηνοντας τα και σεταροντας απο την αρχη. Στο bios εχω επιλεξει στο SATA mode το AHCI. Οσον αφορα τον εξωτερικο σκληρο τι παιζει γιατι με καιει πιο πολυ αφου εχω σημαντικα αρχεια και η εγγυηση ληγει σε 1 μηνα περιπου. Επίσης να ενημερώσω ότι τον καθάρισα από τις γρίλιες και φύσηξα με πεπιεσμένο αέρα. Οι θερμοκρασίες 50-55 είναι και το χειμώνα όμως τώρα φτάνει και 60.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες του δίσκου και ειναι και καλοκαίρι τώρα γενικα δεν εχω ακούσει ποτε να καίγεται καποιος δίσκος απο θερμοκρασίες , οι ταχύτητες του ssd μου φαίνονται μια χαρά
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες του δίσκου και ειναι και καλοκαίρι τώρα γενικα δεν εχω ακούσει ποτε να καίγεται καποιος δίσκος απο θερμοκρασίες , οι ταχύτητες του ssd μου φαίνονται μια χαρά Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αφού δεν υπάρχει θέμα αυτό είναι καλό απλά επειδή βλέποντας πολλούς να λειτουργούν στους 35-45 βαθμούς λέω ο δικός μου min 50 χειμώνα καλοκαίρι περίεργο. Αλλά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα