lupo2109 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πειραζει καποιος να ειναι ρατσιστης;(ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με την κανονικη και ΣΩΣΤΗ εννοια)! Μηπως δεν ειναι και τοσο κακο το να ξεχωριζεις ποια εθνικοτητα ειναι ποια; Ακομα νομιζω πως και οι Εβραιοι προωθουν τον ρατσισμο.Για παραδειγμα αν δεν αλλαξοπιστησεις δεν παντρευεσαι εβραιο-α.Και πολλα αλλα που με το μαξιλαρι του ολοκαυτωματος,τα κανουν και δεν τους λεμε και τιποτα. Αν ψαχτειτε λιγο,εχουν κανει μεγαλη ζημεια οι Εβραιοι. Αλλα να μαθουμε και τον ορο ρατσιστης σωστα. Οπως το φασιστας ετσι και αυτο το ερμηνευουμε λαθος... Μας λειπει παιδεια γι'αυτο με το παραμικρο λεμε καποιον ρατσιστη και φασιστα και κομμουνιστη και χεσε μεσα!! Παμε παλι στο θεμα,εχω δει απεια standup comedy να κραζουν απειρες θρησκειες και εθνικοτητες. ΜΟΝΟ Εβραιοι κανουν μηνυσεις!! Καποιος εχει κομπλεξ δηλαδη χαχαχα
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν και τα ψευδώνυμα. Και όμως αυτό είναι το κανονικό της όνομα. Παντρεμένη με εβραϊκής καταγωγής αμερικάνο. Πρώην μέλος του συντηρητικού κόμματος, λάτρης της Θάτσερ, αρθρογράφος σε tabloid, aaaah that settles it. Πειραζει καποιος να ειναι ρατσιστης;(ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με την κανονικη και ΣΩΣΤΗ εννοια)! Αλλα να μαθουμε και τον ορο ρατσιστης σωστα. Οπως το φασιστας ετσι και αυτο το ερμηνευουμε λαθος... Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ. - Εγκυκλοπαίδεια Δομή των 30 τόμων, τόμος 25 σ. 182 Στα υπόλοιπα δεν έχεις και άδικο, αλλά σε αυτό τι ακριβώς ερμηνεύουμε λάθος;
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εγκυκλοπαίδεια Δομή των 30 τόμων 32 είναι οι τόμοι, έχασες τους I και II που βγήκαν μετά τον 30. 1
lupo2109 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πολλοι εχουν πει πως ο ρατσισμος εχει εδω και πολλαααααααα χρονια να ειναι ετσι.Δηλαδη αν εγω πω εναν Αλβανο,Αλβανο!Ειμαι ρατσιστης;Απο την στιγμη που εγω ο ιδιος δεχομαι καποιος να με λεει Ελληνα και να κανει πλακα με τα στερεοτυπα που κυκλοφορουν για τη ρατσα τοτε γιατι καποιος να εχει για μια αλλη εθνικοτητα; Π.χ. Ακομα και η λεξη ρατσα τηνει να εξαφανιστει.Γιατι ειναι παλια εκφραση και δεν εχει καμια σχεση με το ΤΩΡΑ. Ετσι και ο ρατσισμος,ο φασισμος,ο κομμουνισμος δεν θα πρεπει να ερμηνευονται με βαση το τοτε αλλα το τωρα! Γιατι υπαρχουν ακομη,εξελισονται,αλλαζουν και εμεις τα λεμε οτι ειναι ιδια οπως παλια. Δεν μπορεις φιλε μου μια πεταλουδα να την πεις προνυμφη επειδη πολυ απλα πριν καιρο ηταν προνυμφη. Συγνωμη κιολας αλλα ειμαι σκεπτομενο ατομο,δεν ανηκω πουθενα ιδεολογικα και δεν θελω να μαλωσω.Απλα εγω ετσι λειτουργω...Σκεφτομαι και αν ειμαι λαθος διορθωνομαι
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μην κολλάτε στο 69%. Στην έρευνα έκαναν 11 ερωτήσεις και έβαλαν τον όριο στις 6. Αν δηλαδή συμφωνείς σε 6 τουλάχιστον από τις 11 αρνητικές απόψεις για τους Εβραίους, σε βγάζουν αντισημίτη. Θα μπορούσε να είναι 8/11 ή 3/11, οπότε θα άλλαζε και το ποσοστό. Το θέμα είναι η σύγκριση με άλλες χώρες και εκεί φαίνεται το τραγικό του πράγματος, καθότι έχουμε πολλαπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους, οι οποίοι μάλλον είναι βλάκες και δεν έχουν καταλάβει ότι οι Εβραίοι κυβερνάνε τον κόσμο, ενώ εδώ όλα τα γατόνια το ξέρουν. Οι Εβραίοι θα διαβάζουν το ποσοστό και θα σοκάρονται βέβαια, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αντισημιτισμός αυτό. Είναι κόμπλεξ και γενικότερος ρατσισμός του μέσου Έλληνα εναντίον οποιουδήποτε άλλου. Αν κάνεις τις ίδιες ή παρόμοιες ερωτήσεις και αντικαταστήσεις τη λέξη Εβραίοι με διάφορες άλλες, όπως "Αμερικανοί", "μασώνοι", "Ιλουμινάτι", "Γερμανοί", "Τούρκοι", "μαύροι", "μυστικές υπηρεσίες", "τεχνοκράτες", "μετανάστες", "ομοφυλόφιλοι", "μουσουλμάνοι" κτλ. τα ίδια αποτελέσματα θα πάρεις νομίζω. 12
LiquidTroll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εντωμεταξύ , ο πλυθησμός των Εβραίων στην Ελλάδα ειναι............Ο Τερενς Κουίκ. Πως διαολο γίναμε ανστι-εβραίοι?
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πολλοι εχουν πει πως ο ρατσισμος εχει εδω και πολλαααααααα χρονια να ειναι ετσι.Δηλαδη αν εγω πω εναν Αλβανο,Αλβανο!Ειμαι ρατσιστης;Απο την στιγμη που εγω ο ιδιος δεχομαι καποιος να με λεει Ελληνα και να κανει πλακα με τα στερεοτυπα που κυκλοφορουν για τη ρατσα τοτε γιατι καποιος να εχει για μια αλλη εθνικοτητα; Π.χ. Ακομα και η λεξη ρατσα τηνει να εξαφανιστει.Γιατι ειναι παλια εκφραση και δεν εχει καμια σχεση με το ΤΩΡΑ. Ετσι και ο ρατσισμος,ο φασισμος,ο κομμουνισμος δεν θα πρεπει να ερμηνευονται με βαση το τοτε αλλα το τωρα! Γιατι υπαρχουν ακομη,εξελισονται,αλλαζουν και εμεις τα λεμε οτι ειναι ιδια οπως παλια. Δεν μπορεις φιλε μου μια πεταλουδα να την πεις προνυμφη επειδη πολυ απλα πριν καιρο ηταν προνυμφη. Συγνωμη κιολας αλλα ειμαι σκεπτομενο ατομο,δεν ανηκω πουθενα ιδεολογικα και δεν θελω να μαλωσω.Απλα εγω ετσι λειτουργω...Σκεφτομαι και αν ειμαι λαθος διορθωνομαι Καλά αυτά είναι καραγκιοζιλίκια κάποιων, σαφέστατα και τον αποκαλέσεις τον αλβανό, αλβανό δεν είναι ρατσισμός. Και σίγουρα το να κάνεις πλάκα με στερεότυπα εξαρτάται από το άτομο με το οποίο συνδιαλέγεσαι. Εσύ μπορεί να το δέχεσαι, άλλος μπορεί να προσβληθεί. Σκέψου το αλλιώς, τον κολλητό σου μπορείς να τον αποκαλέσεις ξέρωγω «nigga», «μπάτσο», ή «ταρίφα» στα πλαίσια της φιλίας και της άνεσης που έχετε. Αν το κάνεις αυτό σε έναν άγνωστο όμως στην καλύτερη θα πέσουν καντήλια, στην χειρότερη ξύλο. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με ρατσισμό όσο με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Άλλά γεγονός είναι ότι η έννοια του ρατσισμού, η μπασταρδεμένη υπόθεση δηλαδή ότι ο άλλος είναι κατώτερος ή ανώτερος από εσένα επειδή είναι λευκός ή μαύρος, χριστιανός ή μουσουλμάνος, γκέη ή στρέητ, και λοιπά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (από διακρίσεις έως άσκηση ψυχολογικής ή φυσικής βιας), δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. BTW, fixed: 1 North Koreans are more loyal to the DPRK than to [this country/the countries they live in]* 2 Jews have too much power in international financial markets 3 Religions have too much control over global affairs 4 Greeks think they are better than other people 5 Americans have too much control over the global media 6 Germans are responsible for most of the world's wars 7 Americans have too much power in the business world 8 Englishmen don't care what happens to anyone but their own kind 9 People hate Americans because of the way Americans behave 10 The Illuminati have too much control over the United States government 11 Jews still talk too much about what happened to them in the Holocaust 'MURICA WINS
Gtr34 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ενώ το να λες σε ένα ολόκληρο έθνος να πάει να γ@μηθεί δεν είναι ρατσισμός 5
silverado Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ενώ το να λες σε ένα ολόκληρο έθνος να πάει να γ@μηθεί δεν είναι ρατσισμός Οχι ευχεται να πολλαπλασιαστουμε.
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημασία έχει και ποιός το λέει ρε Gt34. Αν στο πει δηλαδή η κάθε τυχάρπαστη αρθρογράφος της Sun και εσύ κάτσεις και ασχοληθείς τι καταφέρνεις; Να επιβεβαιώσεις το γνωμικό περί διαφωνίας με έναν ηλίθιο; 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημασία έχει και ποιός το λέει ρε Gt34. Αν στο πει δηλαδή η κάθε τυχάρπαστη αρθρογράφος της Sun και εσύ κάτσεις και ασχοληθείς τι καταφέρνεις; Να επιβεβαιώσεις το γνωμικό περί διαφωνίας με έναν ηλίθιο; Συμφωνώ απόλυτα .
firewalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν στις ερωτήσεις βγάλει κάποιος το Εβραίος και βάλει την λέει Αρειανός (κάτοικος του πλανήτη Άρη), πάλι τα ίδι αποτελέσματα θα πάρει.
Muchacho Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ωστοσο η ερευνα εγινε μεσω τηλεφωνου με sample size 579... .
sl028 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν πιστεύουμε ότι η Αμερική ελέγχει όλο τον κόσμο και μπορεί ανά πάση στιγμή να εισβάλει σε μια χώρα, μας καθιστά αντιαμερικάνους; Όχι. Γιατί δεν είμαστε ρατσιστές κατά των Αμερικάνων πολιτών, είμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό της κυβέρνησής τους. Ρατσιστές θα ήμασταν εάν θεωρούσαμε ότι οι πολίτες της Αμερικής ή οποιασδήποτε άλλης χώρας είναι κατώτερα όντα από κάποιους άλλους. Θεωρώ την έρευνα τελείως άκυρη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις