Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είδα Link.png Site: αυτό το πολυμηχάνημα στο Crasy Sundays του eshop. Δυστυχώς, το skroutz δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο για να μπορώ να συγκρίνω, αλλά skroutzαρα γενικώς τη μάρκα και είναι αρκετά ακριβή. 

Απ' ό,τι βλέπω έχει και feeder για αντιγραφή, δηλαδή να ρουφάει τα χαρτιά για σκανάρισμα και αντιγραφή κι όχι μόνο να το βάζεις κάτω από το καπάκι (flatbed).

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγώ που το έβλεπα, καλή τιμή μου φάνηκε.

Από κάτι σαπίδια Xerox οικονομικής σειράς είναι κλάσεις ανώτερο.

Και για 100 ευρώ δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο.

Τα αναλώσιμα δες μόνο πόσο κοστίζουν και κυρίως πόσο βγάζουν σε παραγωγή, αυτό είναι το κλειδί.

Δημοσ.

Κι εγώ που το έβλεπα, καλή τιμή μου φάνηκε.

Από κάτι σαπίδια Xerox οικονομικής σειράς είναι κλάσεις ανώτερο.

Και για 100 ευρώ δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο.

Τα αναλώσιμα δες μόνο πόσο κοστίζουν και κυρίως πόσο βγάζουν σε παραγωγή, αυτό είναι το κλειδί.

Έστειλα mail στο μαγαζί που μου κάνει αναγομώσεις σε laser printer που έχω και περιμένω να μου απαντήσει.

Δημοσ.

Ναι είναι κάπως ακριβό. Από 89,74€ ξεκινάει ...

http://www.skroutz.gr/s/385918/Konica-Minolta-9967000-877.html

Αλλά η ουσία είναι πόσο πάει η κάθε σελίδα. Προς το παρόν σε κάποια site βλέπω και αναφέρει ότι το toner μπορεί να εκτυπώσει μέχρι 3000 και σε άλλα μέχρι 1500.

Δημοσ.

Τα τονερ κοστιζουν αρκετα αλλα αν τα φερεις απο εξω θα σου πανε κανα 70αρι.

Απο εκει και περα απεξω φερνεις στα 130ε περιπου το 4650 μοντελο που ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο. Θα πει κανεις 30ε ειναι το 30% της τιμης, το θεμα ειναι πως αυτα τα 30ε ειναι μεταφορικα αφου Γερμανια το 4650 κοστιζει 99ε.

Δημοσ.

Τα τονερ κοστιζουν αρκετα αλλα αν τα φερεις απο εξω θα σου πανε κανα 70αρι.

Απο εκει και περα απεξω φερνεις στα 130ε περιπου το 4650 μοντελο που ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο. Θα πει κανεις 30ε ειναι το 30% της τιμης, το θεμα ειναι πως αυτα τα 30ε ειναι μεταφορικα αφου Γερμανια το 4650 κοστιζει 99ε.

Link.png Site: Αυτό εννοείς; Αυτό είναι laser printer δεν είναι πολυμηχάνημα.

Δημοσ.

Link.png Site: Αυτό εννοείς; Αυτό είναι laser printer δεν είναι πολυμηχάνημα.

Ναι αυτο αλλα οχι απο Αμαζον....Ναι ειναι σκετος εκτυπωτης αλλα σαν χαρακτηριστικα αξιζει πολυ περισσοτερο για καποιον που δεν χρειαζεται σκαννερ και φωτοαντιγραφικο.

Απο εκει και περα σαν τιμη το 1490 ειναι μια πολυ καλη λυση αλλα με τονερ που κοστιζουν εδω οσο αυτο δεν ξερω κατα ποσο αξιζει γενικα.

Δημοσ.

Κοίτα... αν πάμε σε εκτυπωτές ανοίγουμε μεγάλο θέμα και σηκώνει πολλή συζήτηση. Ας περιοριστούμε σε πολυμηχανήματα. Γενικώς, όλα τα αναλώσιμα αν τα πάρεις γνήσια είναι πανάκριβα.

Δημοσ.

1.μοντελο πολυ παλιο.....(πριν 2010)

2. ακριβο τονερ

3. οι φωτογραφιες διαφερουν.....αν δεν εχει το ADF.....χμ.....???

4.ξεστοκαρισμα ......οτι εχει μεινει στην αποθηκη τους

αστο καλυτερα.... :shifty:

Δημοσ.

1.μοντελο πολυ παλιο.....(πριν 2010)  ...........................................................................................πιθανόν

2. ακριβο τονερ ................................................................................................................................σωστά, εκκρεμεί απάντηση για αναγόμωση

3. οι φωτογραφιες διαφερουν.....αν δεν εχει το ADF.....χμ.....??? ..............................................το έψαξα και σε άλλα site και έχει feeder

4.ξεστοκαρισμα ......οτι εχει μεινει στην αποθηκη τους ..............................................................μάλλον, αλλά είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αν το                  μηχάνημα είναι καλό

αστο καλυτερα.... :shifty:

• Moderators
Δημοσ.

Είναι σιγουρα του 2010 το μοντελο, όχι πιθανον. Ανοιξη συγκεκριμενα. Είναι ένα μοντελο που εχει ξεστοκαρει παντου, uk εχει μεινει μονο σε ένα μαγαζι, στις 89 λιρες. Δεν ξερω σε τι τιμη το σκοτωσαν εξω, δεν εχω βρει για την ωρα κατι.

Δημοσ.

Αυτό με το ADF προσέξτε το λιγάκι γιατί στη μια φωττογραφία δείχνει το flatbed, στην άλλη το ADF.

Στην περιγραφή δε διάβασα κάτι για ADF.

Είναι σιγουρα του 2010 το μοντελο, όχι πιθανον. Ανοιξη συγκεκριμενα. Είναι ένα μοντελο που εχει ξεστοκαρει παντου, uk εχει μεινει μονο σε ένα μαγαζι, στις 89 λιρες. Δεν ξερω σε τι τιμη το σκοτωσαν εξω, δεν εχω βρει για την ωρα κατι.

Δεν έχει σκοτωθεί έξω.

Τιμή κλεισίματος 89 λίρες εχει όπως ανέφερες απλά.

Αν δεν έχει να προταθεί καποιο άλλο καλύτερο κι αξιόπιστο σε πολυμηχάνημα σε αυτά τα λεφτά, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να αποτελεί πρόβλημα το ότι είναι μοντέλο του 2010.

Δημοσ.

ολα,ομως, τα μηχανηματα εκτυπωσεως εχουνε συγκεκριμενο χρονο ζωης...........αρα -4 χρονια για το συγκεκριμενο.Εαν τελικα δεν γινεται αναγομωση....δεν υπαρχει λογος συζητησεως για αγορα!

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν έχει να προταθεί καποιο άλλο καλύτερο κι αξιόπιστο σε πολυμηχάνημα σε αυτά τα λεφτά, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να αποτελεί πρόβλημα το ότι είναι μοντέλο του 2010..

Γνωρίζεις πραγματα περι της αξιοπιστίας και της ποιοτητας του συγκεκριμενου; Αν ναι, γραψε τιποτα. Αν όχι, δεν καταλαβα τι λες παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...