Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΝΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΤΣΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ!!!

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΩ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙKΡΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΙΤΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΝΔΕΣΩ ΜΕ ΜΑΓΝΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΙΤΕ ΟΠΟΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ...

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕ 12 VOLT ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΙΝΔΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕ INVETRAKI ΑΠΟ 12 VOLT ΣΕ ΕΞΟΔΩ ΓΕΙΑ 220 VOLT ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΙΧΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΥΤΗ?

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΤΙΝΟ INTVETER 12 VOLT ΣΕ 220-230 ME 1500 WATΤ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!

:)

Δημοσ.

ειχα ψαχτει μια φορα και εναν καιρο για φοτοβολταικα, αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν αξιζει, το μονο που μπορεις να βγαλεις ειναι οι λαμπες τους σπιτιου αντε και κανα φορτισμα smartphone.

το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο απο αυτα που θα ερδισεις

επισεις μια γραφεις κεφαλεα ειναι σαν να φωναζεις

Δημοσ.

Αν σκεφτεις οτι συνηθως τα inverter πανε σε αυτοκινητα των οποιων οι μπαταριες βγαζουν 40ah+, τοτε ειναι λιγο δυσκολο να δουλεψει απλα βαζοντας καποια fans σαν τροφοδοσια...Ασε που ο ανεμηστηρας δεν προκειται να βγαλει 12v ακομα και 20 μποφορ..:)

Δημοσ.

nats τα μικρά μικρά ανεμιστηράκια (αν ειναι αυτά που σκέφτομαι) μπορουν σχετικά εύκολα να σου δώσουν 12v αλλά το πρόβλημα είναι η ισχύ (το ρεύμα) που μπορούν να δώσουν, το οποίο θα ειναι πολύ λίγο.  Όταν φυσά αρκετά μπορείς να ανάψεις μια σειρά απο leds αλλά αν το θες για κανονικές λάμπες ... δεν θα κάνεις δουλειά.

Είναι εύκολο να βρεις Inverter που να δίνει 220V αλλά τα 1500watt που ζητάς τα ξεχνάς εκτός αν βάλεις μια ανεμογεννήτρια μεγάλη σαν αυτοκίνητο. Η ενεργειακή αυτονομία για να εχει ικανοποιητικά αποτελέσματα χρειάζεται μεγάλη επένδυση και σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να ανεξαρτητοποιηθείς από το ηλεκτρικό δίκτυο διανομής. 

Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο φίλος από πάνω το να έχεις τάση 12ν είναι το μόνο εύκολο να πετύχεις, το πρόβλημα είναι Ότι είναι αδύνατον να πάρεις αρκετή ισχύ ώστε να τροφοδοτήσεις το οτιδήποτε εκτός από ledακια η κάνα Ραδιόφωνακι.

Δημοσ.

θα δοκιμασω τουλαχιστων να παρω ενα πανελ με 30 ευρω 12 βολτ με 10 βαττ και να το σινδεσω στην παλια μπαταρια του αυτοκινιτου μου γεια να συνδεσω 12 βολτ λαμπες θα παρω και ενα μετατροπεα τασεος στα 80 βαττ ωστε να συνδεω το λαπτοπτ μου και μια τηλεοραση απο της παλεις που ειναι στα 55 βαττ το τροφοδοτικο απο το καπτοπτ ειναι στα 80 βαττ... αυτο το θελω να το κανω γεια τορα που θα παω να σπουδασω ωστε να κανω οικονομια στο ρευμα... στο ρευμα θα εχω μονο την σομπα αλογονου στα 800 βαττ γεια ν εχω μια καλη οικονομια!!!!!

Δημοσ.

Θα πάρεις το πάνελ των 10 βατ και θα βάλεις πάνω 55βατ λαπτοπ και 80βατ τηλεόραση, και κάτι λάμπες ακόμα. Μάλιστα.

Θα πας να σπουδάσεις είπαμε; Τι αν επιτρέπετε;

• Like 2
Δημοσ.

80 βαττ λαπτοπτ και 55 βαττ τηλεοραση....

θα παω να σπουδασω μεσο οαεδ τεχνικος υποστιριξης ηλεκτρονικων υπολογιστων !!!

Δημοσ.

οχι

γιατι ρωτας?

και εκει π λες γεια το παννελ θα το συνδεσω με μετατροπεα τασης ρευματος σε 220 βολτ ο μετατροπεας ειναι 80 βαττ

Δημοσ.

Και μόνο που ρωτάς γιατί ρωτάει είναι θέμα. (έπρεπε να το πιασεις με τη μια)

Κατά τα αλλά είναι σαν να θες να φουσκωσεις λαστιχο με κλανιες...

Δημοσ.

εγω απο οτι καταλαβα σου λεει με λιγα λογια να γινεις τσομπανης αλλα αστους να λενε αμα δεν κανεις μαμακιες στη ζωη σου δεν θα μαθεις ποτε

• Like 1
Δημοσ.

ταλιράκια.

Θες με ένα πάνελ των 10W να δώσεις ενέργεια σε συσκευές που θέλουν 133W.

Βλέπεις κάποιο λάθος στα νούμερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...