foutzos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σε site/blog το οποίο έχει 1100 επισκέψεις τη μέρα (google analytics) πως βλέπετε τα παρακάτω ποσά; Είναι λίγο υπερβολικά; Αν ναι γιατί πιστεύετε συμβαίνει αυτό; Να αναφέρω ότι έχω μία διαφήμιση στο blog και το banner είναι ευδιάκριτο. Προφανώς θέλω να αποφύγω την απενεργοποίηση του λογαριασμού μου και χωρίς λόγο για αυτό ποστάρω το συγκεκριμένο θέμα εδώ.
polteris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Όχι μονο υπερβολικό δεν είναι αλλά αντιθέτως θα πρέπει να τα αυξήσεις κιόλας!!! Είναι υπερβολικά χαμηλά τα νουμερα σου. 2
foutzos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αλήθεια; έχω λογαριασμό και σε άλλο blog αλλά βγάζει πολύ λιγότερο κέρδος. πόσο περίπου δηλαδή είναι το κανονικό; γιατί νόμιζα το να βγάζεις 3 και 4 ευρώ την ημέρα είναι πάνω από το κανονικό για την google adsense. είναι ήδη 18,38€ σύνολα αν κοιτάξεις και το 2ο συννημένο και δεν έχει περάσει μήνας που έβαλα το adsense.
polteris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει ο όρος κανονικό. Υπάρχει η σωστή τοποθέτηση των διαφημίσεων. Κάνε δοκιμές και δες που αποδίδουν καλύτερα οι διαφημίσεις.
foutzos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αν βάλω και δεύτερη δεν μειώνεται το ποσό που παίρνω από τα κλικ; κανονικό εννοώ για σένα που είπες ότι είναι χαμηλό για τις προβολές/επισκέψεις που έχω...
foutzos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) κάτι άλλο αν γνωρίζεις . έβαλα τελικά καi μια δευτερη adsense στη σελίδα μου αλλά λαμβάνω το εξής μύνημα και η διαφήμιση μένει κενή. Ξέρεις μήπως τι παίζει ή να ανοίξω κάποιο άλλο θέμα μηπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Site: Site: edit: το βρήκα! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από foutzos
foutzos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) @polteris φίλε μου καλησπέρα , μπορείς αν ξέρεις να μου λύσεις κάποιες απορίες; καταρχάς μιας και έπεσαν οι εμφανίσεις μπορείς να μου πεις αν τα ποσά αυτά είναι λογικά; Site: http://postimg.org/image/fpad2b7nf/ αν και έβαλα και 2η διαφήμιση δεν νομίζω να μπορώ να αυξήσω τα έσοδα μέσω adsense. Αν έχεις κάποια παραπανω συμβουλή ευχαρίστως να την ακούσω. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από foutzos
genius_13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 το CTR είναι τραγικό , δικαιολογείτε μόνο στην περίπτωση που μιλάμε για forum. Το CPC για Ελλάδα είναι σχεδόν εξαιρετικό. edit: Επίσης αφαίρεσε τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει , απαγορεύεται απ την google να δείχνεις CTR/CPC etc 1
foutzos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 δεν είναι forum @genius πόσο είναι το ctr που θα έπρεπε να περιμένω; έχω ήδη ένα banner 728χ90 και ένα banner 300x250. να αρχίσω να αποκλείω διαφημίσεις από το κέντρο ελέγχου; δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, η google μου δείχνει ως ενεργές 4 διαφημίσεις, 2 από τότε που το blog ήταν κάτω από το blogspot και 2 από τότε που έβαλα domain και τις ξαναπέρασα. Να αναφέρω επίσης ότι τα ποσά είναι πλέον πολύ λίγα καθημερινά αντί για την 1η εικόνα που έχω όταν άνοιξα το θέμα με 0,40-060 /μέρα
mech35 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι... Επειδή το σκέφτομαι για adsense τι ακριβώς γίνεται με τα κέρδη και την εφορία??? Πώς δηλαδή πρέπει να φανούν στην δήλωση αυτά τα 30 ξέρω γω ευρώ το μήνα?
foutzos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είναι ήδη φορολογημένα στο όνομα σου νομίζω όταν σου στέλνουν την επιταγή νομίζω. Αλλά ρώτα και ένα λογιστή καλού-κακού.
getpaidgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ψάξε να δεις τι μπορείς να κάνεις και από affiliate marketing πλευρά..... Απλά εκεί συνήθως από banners θα έχεις πιο φτωχό αποτέλεσμα..... Εκτός αν καταφέρεις να ενσωματώσεις την προώθηση με τρόπο που να μην υποβαθμίζει το περιεχόμενο σε text links μέσα στα άρθρα. Το συγκεκριμένο να γίνει σωστά και κάτσει, δίνει αποτελέσματα φανταστικά καλύτερα από adsense. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι παραπονιούνται πως το affiliate marketing δεν τους δουλεύει όπως το adsense...
orestistp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 δεν ξερω αν υπαρχει κανεις ακομα σε αυτο το subject αλλα δεν εχω να χασω και τιποτα. περα απο google sense υπαρχει τιποτα αλλο που εχετε δοκιμασει? και αν ναι να περιμενω λιγο καιρο να ανεβουν οι χρηστες και impressions η δεν χρειαζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα