kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Η μαγκιά θα είναι να μην παίξει καθόλου την επόμενη σεζόν. Και νομίζω ότι ο Μάρτιν είναι αρκετά σαδιστής για να το πράξει.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Dat whore of Babylon / Julius Caesar reference Γέλιο ειχε.
rockfm81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μα καλά, που σου ήρθε το "νεκρή"; Την όρασή της έχασε. Εκεί που "τραβόντας" τα πρόσωπα είδε και το δικό της.Όλα αυτά τα πρόσωπα δεν είναι νεκρών; Κατάλαβα δηλαδή ότι είδε νεκρό τον εαυτό της και μάλιστα στην ηλικία που είναι τώρα. Δεν ξέρω.... Όσο για την όραση,είδα ότι τυφλώθηκε,αλλά δεν κατάλαβα γιατί/από τι τυφλώθηκε.
ilias_97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ξενέρωσα απίστευτα στο τέλος... ελπίζω να αληθεύουν οι φήμες πως θα τον ανασταστήσει η Μελισσάνδρη αν και δε νομίζω. Πλέον ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θάνατος είναι αναμενόμενος.
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ρε παιδια γιατι το να περιμενω παλι τοσο καιρο το βαριεμαι... δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο, συνεχιζεται απο καπου η ιστορια μεσα απο τα βιβλια?
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ρε παιδια γιατι το να περιμενω παλι τοσο καιρο το βαριεμαι... δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο, συνεχιζεται απο καπου η ιστορια μεσα απο τα βιβλια? Δεν ξέρουμε τί θα γίνει παρακάτω. Τα τελυεταία 2 βιβλία της σειράς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρουμε τί θα γίνει παρακάτω. Τα τελυεταία 2 βιβλία της σειράς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα. δηλαδη το 5ο βιβλιο Β εκδοση τελειωνει σαν την σειρα?
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Π^^^^^^ ΛΟΓΟ ΤΡΩΜΕ SPOILER ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΑ" ΞΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ; 1
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Π^^^^^^ ΛΟΓΟ ΤΡΩΜΕ SPOILER ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΑ" ΞΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ; Για διαφημιστικους λογους? Αμερικανικα μεσα?
Federer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ποιός ήταν αυτός με την πανοπλία που κουβάλησε την Cersei στο τέλος?
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οτι μελανιασμενο απεμεινε απο τον Mountain με την βοηθεια του Qyburn 1
Federer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οτι μελανιασμενο απεμεινε απο τον Mountain με την βοηθεια του Qyburn Μας έδειξε πως σώθηκε αυτός? Μήπως με πηρε ο ύπνος και δεν το είδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα