Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι δημιουργοί της σειράς ξέρουν το τέλος των βιβλίων.

http://www.salon.com/2015/04/15/yes_the_game_of_thrones_creators_know_what_the_end_is/

έχω διαβάσει τις αναφορές πάνω σε αυτό. Όπως επίσης και τις σκέψεις του μάρτιν σχετικά με το πως θα τελειωσει αν πεθάνει πριν ολοκληρώσει τα βιβλία (ποιοι θα συνεχίσουν το έργο του). Απλά απο συνεντεύξεις του φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει μερικά πράγματα. Χαρακτηριστικό είναι το πως ξεκίνησε να γράφει, το πως τροποποίησε τόσες φορές τον αριθμό των βιβλίων του και το γεγονός πως έχει δηλώσει ότι πλέον που οι χαρακτήρες ξανασυναντιούνται μπορεί να αποφασίσει πιο εύκολα για τη μοίρα του καθενός. Συνεπως, άποψη μου είναι πως ναι μεν έχει μια γενική εικόνα στο μυαλό του αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό, στη πορεία μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει.

Προσωπικά πιστεύω πως όσο ζει το τέλος είναι ρευστό.

Υ.Γ. ακόμη και από το λινκ που παρέθεσες φαίνεται αυτό

We’ve had a lot of conversations with George, and he makes a lot of stuff up as he’s writing it. Even while we talk to him about the ending, it doesn’t mean that that ending that he has currently conceived is going to be the ending when he eventually writes it.”

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το είχε δώσει στη Μπριέν?

Έχει όμως δίκιο το Pa0ki, το σπαθί του Jaime το έχει η Brienne (Oathkeeper). Το 2ο - Widow's Wail - το χαν δίπλα στον Joffrey όταν τον ξάπλωσανε στο Sept

my bad

Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο. Για το πόσα είναι τα βαλυριανά σπαθιά, βασικά είναι τρία.

Ένα έχει ο Τζον, Ένα η Μπριέν. Το τρίτο και μικρότερο πιθανόν να το έχει ο Τόμεν καθώς συνάδει με το ύψος του που βλέπουμε σε κάποιες σκηνές να φέρει ανάλογου μεγέθους σπαθί σε επίσημες περιστάσεις.

Δημοσ.

Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King;

Και εγώ περίμενα κάτι να γίνει με τη θάλασσα μιας και δεν μπορούν να πάνε στο νερό οι undead

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ περίμενα κάτι να γίνει με τη θάλασσα μιας και δεν μπορούν να πάνε στο νερό οι undead

Χαχαχα me too mates...

Τώρα το είδα κι εγώ. Ok το επεισόδιο με κράτησε σε στάση σώματος 90 μοιρών, από 'κει που έπεφτε άραγμα στον καναπέ. Βέβαια περίμενα έτσι κι αλλιώς ψιλο-επικούρα γιατί είχα μπει απ' το πρωί στο thread για τις πρώτες εντυπώσεις. Cheers και πάμε για τα αλλά 2, να δούμε πόσο της π#+*-;%νας μπορεί να το πάει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα έχει ο Τζον, Ένα η Μπριέν. Το τρίτο και μικρότερο πιθανόν να το έχει ο Τόμεν.

Υπάρχουν και άλλα. Έχουν συζητήσει στην σειρά για το ότι δεν φτιάχνονται άλλα πια (μιας και έπεσε η Valyria) αλλα τα παλιά σπαθιά υπάρχουν ακόμα τριγύρω.

Εγώ περίμενα τίποτα νεκροί να βγούν απο τα νερά και να πιάσουν τα καράβια, αλλα τελείωνε ο χρόνος και την γλύτωσαν χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς, δεν είναι μόνο 3...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...