tr3quart1sta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 WOM-BUM-BUM, tweedily-dee-dee, dee-DEE-dee-dee 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 WOM-BUM-BUM, tweedily-dee-dee, dee-DEE-dee-dee http://uproxx.com/music/2015/06/mastodon-game-of-thrones-hardhome-wildlings/ ohhhh
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Sooooo Παμε για endgame με Dani + Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο? Also , zombie Mountain hype?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δειτε αυτο το βιντεο θα σας λυσει απορειες σχετικα με τα σπαθια και τις αδυναμιες των whitewalkers κτλ
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 To επεισοδιο ηταν με διαφορα οτι καλυτερο εχουμε δει στην σειρα η οποια ειναι επος και στην κορυφη συνολικα ολων των εποχων .Ενα πραγμα με στεναχωρει μονο επειδη στα βιβλια ειμαι στο 5ο η τηλεοραση το εχει ξεπερασει καθως δεν ακολουθει κατα γραμμα οπως ειναι λογικο βεβαια . Δεν πειραζει ομως καθως ετσι υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια . 2
dNt^ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King; Μήπως είσαι λίγο επηρεασμένος από το Flash?
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; 2
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Sooooo Παμε για endgame με Dani + Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο? Also , zombie Mountain hype? o Bran δεν θα ειναι καθολου σε αυτην την σεζον....
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; μαλλον οτι θα την κανει να ομολογησει!?
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλα γενικα μιλουσα , οχι για αυτη τη σεζον Αν υποθεσουμε οτι ολοι πρεπει να δουλεψουν μαζι ( που δεν προκεται ) για να νικησουν τους WW , τοτε αυτοι που θα εχουν καθοριστικο ρολο θα ειναι obviously o Jon , η Dany με τους δρακους και ο Βran για να τους ελεγχει ( αν ελεγχονται οι δρακοι απο warg ) . Τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα γινει , αλλιως θα δουμε frozen kings landing οπως σε καποια ονειρα Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως Εάν είναι βιβλίο-spoiler, γράψε το εκεί και θα πάω να το διαβάσω εκεί, thanks.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; βιβλιοσποιλερ βιβλιοσποιλερ Αφου δηλητηριάστηκε ο Mountain ο Maester-Πώς-τον-λεν προτείνει να μην τον σκοτώσουν για να του κανει καποια πειράματα. Στόχος ειναι να τον ξανακάνει λειτουργικό και υπάκουο στις διαταγες του ΄η της Cersei.
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 βιβλιοσποιλερ βιβλιοσποιλερ Αφου δηλητηριάστηκε ο Mountain ο Maester-Πώς-τον-λεν προτείνει να μην τον σκοτώσουν για να του κανει καποια πειράματα. Στόχος ειναι να τον ξανακάνει λειτουργικό και υπάκουο στις διαταγες του ΄η της Cersei. βιβλιοspoiler βιβλιοspoiler Άρα ο Mountain, δηλητηριάστηκε από τον Oberyn, αλλά ΔΕΝ πέθανε; ΟΚ.....
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αντε μιας και αρχισα να το ξαναβλεπω να σας βαλω και εγω ενα interesting video.Δεν ειναι spoiler αλλα speculation.Εξυπνο ομως πραγματικα.
Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αυτή η θεωρία συζητιέται πολύ, και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές βάσεις, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε την αλήθεια.Ίσως στο νέο βιβλίο να μάθουμε κάτι σχετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα