Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Sooooo

Παμε για endgame με Dani +  Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο?

Also , zombie Mountain hype?

• Moderators
Δημοσ.

δειτε αυτο το βιντεο θα σας λυσει απορειες σχετικα με τα σπαθια και τις αδυναμιες των whitewalkers κτλ

Δημοσ.

To επεισοδιο ηταν με διαφορα οτι καλυτερο εχουμε δει στην σειρα η οποια ειναι επος  και στην κορυφη  συνολικα  ολων των εποχων .Ενα πραγμα με στεναχωρει μονο επειδη στα βιβλια ειμαι στο 5ο  η τηλεοραση το εχει ξεπερασει καθως δεν ακολουθει κατα γραμμα οπως ειναι λογικο βεβαια .

Δεν πειραζει ομως καθως ετσι υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια .

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King;

Μήπως είσαι λίγο επηρεασμένος από το Flash? :D

Δημοσ.

Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε;

• Like 2
Δημοσ.

Sooooo

Παμε για endgame με Dani +  Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο?

Also , zombie Mountain hype?

o Bran δεν θα ειναι καθολου σε αυτην την σεζον....

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε;

μαλλον οτι θα την κανει να ομολογησει!?

Δημοσ.

Καλα γενικα μιλουσα , οχι για αυτη τη σεζον

Αν υποθεσουμε οτι ολοι πρεπει να δουλεψουν μαζι ( που δεν προκεται ) για να νικησουν τους WW , τοτε αυτοι που θα εχουν καθοριστικο ρολο θα ειναι obviously o Jon , η Dany με τους δρακους και ο Βran για να τους ελεγχει ( αν ελεγχονται οι δρακοι απο warg ) . Τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα γινει , αλλιως θα δουμε frozen kings landing οπως σε καποια ονειρα

Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως

Δημοσ.

Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως

Εάν είναι βιβλίο-spoiler, γράψε το εκεί και θα πάω να το διαβάσω εκεί, thanks.

Δημοσ.

βιβλιοσποιλερ

βιβλιοσποιλερ

Αφου δηλητηριάστηκε ο Mountain ο Maester-Πώς-τον-λεν προτείνει να μην τον σκοτώσουν για να του κανει καποια πειράματα. Στόχος ειναι να τον ξανακάνει λειτουργικό και υπάκουο στις διαταγες του ΄η της Cersei. 

Δημοσ.

βιβλιοσποιλερ

βιβλιοσποιλερ

Αφου δηλητηριάστηκε ο Mountain ο Maester-Πώς-τον-λεν προτείνει να μην τον σκοτώσουν για να του κανει καποια πειράματα. Στόχος ειναι να τον ξανακάνει λειτουργικό και υπάκουο στις διαταγες του ΄η της Cersei. 

βιβλιοspoiler

βιβλιοspoiler

Άρα ο Mountain, δηλητηριάστηκε από τον Oberyn, αλλά ΔΕΝ πέθανε; ΟΚ.....

Δημοσ.

Αντε μιας και αρχισα να το ξαναβλεπω να σας βαλω και εγω ενα interesting video.Δεν ειναι spoiler αλλα speculation.Εξυπνο ομως πραγματικα.

Δημοσ.

αυτή η θεωρία συζητιέται πολύ, και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές βάσεις, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε την αλήθεια.
Ίσως στο νέο βιβλίο να μάθουμε κάτι σχετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...