Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μαγκιά θα είναι να μην παίξει καθόλου την επόμενη σεζόν. Και νομίζω ότι ο Μάρτιν είναι αρκετά σαδιστής για να το πράξει.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα καλά, που σου ήρθε το "νεκρή"; Την όρασή της έχασε.

Εκεί που "τραβόντας" τα πρόσωπα είδε και το δικό της.Όλα αυτά τα πρόσωπα δεν είναι νεκρών;

Κατάλαβα δηλαδή ότι είδε νεκρό τον εαυτό της και μάλιστα στην ηλικία που είναι τώρα.

Δεν ξέρω....

Όσο για την όραση,είδα ότι τυφλώθηκε,αλλά δεν κατάλαβα γιατί/από τι τυφλώθηκε.

Δημοσ.

Ξενέρωσα απίστευτα στο τέλος... ελπίζω να αληθεύουν οι φήμες πως θα τον ανασταστήσει η Μελισσάνδρη αν και δε νομίζω.

Πλέον ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θάνατος είναι αναμενόμενος.

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι το να περιμενω παλι τοσο καιρο το βαριεμαι... δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο, συνεχιζεται απο καπου η ιστορια μεσα απο τα βιβλια? 

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι το να περιμενω παλι τοσο καιρο το βαριεμαι... δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο, συνεχιζεται απο καπου η ιστορια μεσα απο τα βιβλια? 

Δεν ξέρουμε τί θα γίνει παρακάτω. Τα τελυεταία 2 βιβλία της σειράς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε τί θα γίνει παρακάτω. Τα τελυεταία 2 βιβλία της σειράς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

δηλαδη το 5ο βιβλιο Β εκδοση τελειωνει σαν την σειρα?

Δημοσ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Π^^^^^^ ΛΟΓΟ ΤΡΩΜΕ SPOILER ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΑ" ΞΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ;

• Like 1
Δημοσ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Π^^^^^^ ΛΟΓΟ ΤΡΩΜΕ SPOILER ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΑ" ΞΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ;

Για διαφημιστικους λογους? Αμερικανικα μεσα?

Δημοσ.

Οτι μελανιασμενο απεμεινε απο τον Mountain με την βοηθεια του Qyburn

Μας έδειξε πως σώθηκε αυτός? Μήπως με πηρε ο ύπνος και δεν το είδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...