Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δλδ; Αν μιλάμε για επιβίωση, προφανώς. Όχι?? 3
Kostas93 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οκ, διαφωνούμε. Εσυ κοιτάς τα 100 άτομα στη φρουρά (οι οποίοι είναι κατά κύριο λόγο δολοφόνοι-βιαστές-εγκληματίες) και εγώ κοιτάω όλο το βασίλειο που έχουν ορκιστεί αυτά τα 100 άτομα να φυλάνε και ο μόνος τρόπος να το κάνουν ήταν να συνεργαστούν. Οι άγριοι θέλανε να περάσουν για να σωθούν αυτοί και οι οικογένειες τους, όχι για να βιάσουν και να σκοτώσουν. Προφανώς και κάποιοι θα το κάνανε και αυτό, αλλά δε μπορείς να τους καταδικάσεις όλους. Τους επιτρέπεις να περάσουν και όποιος κάνει κάποιο έγκλημα τον εκτελείς, αυτή ήταν η συμφωνία. Και οι ίδιοι την δέχτηκαν γιατί κατάλαβαν πως δεν εχουν εναλλακτική 4
techm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αν μιλάμε για επιβίωση, προφανώς. Όχι?? Μπράβο σου αν το έχεις σαν μότο για την ζωή σου. Κάτι τέτοιο έκαναν οι σύμμαχοι κόντρα στους Ναζί και είδαμε τι ακολούθησε για σχεδόν μισό αιώνα! οκ, διαφωνούμε. Εσυ κοιτάς τα 100 άτομα στη φρουρά (οι οποίοι είναι κατά κύριο λόγο δολοφόνοι-βιαστές-εγκληματίες) και εγώ κοιτάω όλο το βασίλειο που έχουν ορκιστεί αυτά τα 100 άτομα να φυλάνε και ο μόνος τρόπος να το κάνουν ήταν να συνεργαστούν. Οι άγριοι θέλανε να περάσουν για να σωθούν αυτοί και οι οικογένειες τους, όχι για να βιάσουν και να σκοτώσουν. Προφανώς και κάποιοι θα το κάνανε και αυτό, αλλά δε μπορείς να τους καταδικάσεις όλους. Τους επιτρέπεις να περάσουν και όποιος κάνει κάποιο έγκλημα τον εκτελείς, αυτή ήταν η συμφωνία. Και οι ίδιοι την δέχτηκαν γιατί κατάλαβαν πως δεν εχουν εναλλακτική Κάποιοι;Μα τι λές ρε φίλε;Μέσα σε αυτούς τους "κάποιους",ήταν και οι αρχηγοί.Ήταν και αυτοί με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία ο Τζον.Ποτέ δεν είδα να έχουν μεταξύ τους κόντρα οι Άγριοι για τα όσα έκαναν οι "κάποιοι" όπως λες. Μόνο σε εκείνον τον αρχηγό με τα οστά και τα κόκκαλα επιτέθηκαν,προτού τα βρουν με τον Σνόου.Σε κανέναν άλλο!
Kostas93 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οκ, τώρα κατάλαβα ότι είσαι τρολλ. Σόρυ για την ενόχληση. 6
techm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οκ, τώρα κατάλαβα ότι είσαι τρολλ. Σόρυ για την ενόχληση.
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Some people take this way too seriously. Σειρά είναι μάγκες. Δεν είναι το κυπριακό. Επίσης για κάποιον που αναρωτήθηκε για τη Daenerys Λογικά στο Vaes Dothrak είναι. Και αυτοι που τη περικύκλωσαν ήταν Ντοθρακι.
DoomWrath21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οχι ρε πουστη,οχι τον γιαννακη γαμω την πουτανα μου μεσα οχι :'( 1
Alastor192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αναμεικτα συναισθηματα για το τελευταιο επεισοδιο,Καποιες σκηνες πολυ ωραιες και απο αποψη σκηνοθεσιας αλλα και story progression αλλα και καποιες σκηνες πλεον μου φαινονται τελειως προχειροδουλεια. Επισης το στορυ ειναι πολυ πιο χαλαρο στο να δινει επαρκεις εξηγησεις για το πως και το γιατι συμβαινει κατι,ενω στις παλιοτερες σεζον ειχαν μια δικαιολογηση για καθετι που γινοταν.Τωρα ειναι σε φαση οτι απλα συμβαινουν πραγματα και μη ρωτατε το πως Bottom line νομιζω ειναι η πιο αδυναμη σεζον η φετινη ΥΓ:το στορυ arc στο Dorne με Jaimie οτι πιο προχειρο και βεβιασμενο μας εχει προσφερει η σειρα ΥΓ2:Με τον τρεναρισμα που κανουν στην σειρα πλεον μου φαινεται οτι απλα θα διαβασω τα βιβλια μια και καλη γιατι το φιλερ ολο και αυξανεται
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να διαβασεις πλεον , η σειρα εφτασε κ ξεπερασε σε μερικα σημεια τα βιβλια οποτε τωρα περιμενεις το επομενο
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και επειδή διάβασα και την πρόσφατη συνέντευξη, όχι, δεν θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν.
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και επειδή διάβασα και την πρόσφατη συνέντευξη, όχι, δεν θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν. Στην επόμενη σεζόν μπορεί να μην τον δούμε αλλά δεν αποκλείεται όπως ήδη έχει ειπωθεί, ότι απο τη στιγμή που δεν είδαμε καμένο πτώμα, άνετα μπορεί να τον αναστήσει η Melissandre με τη βοήθεια του Thoros of Myr ή οι Whitewalkers (αν και αυτό είναι ψιλοαπίθανο) και να εμφανιστεί στην 7η
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ^ Αν δεντον δεις στην επομενη , θα τον δεις στην 7η Αποκλειεται να μην εχει υπογραψει αλλο συμβολαιο , το οτι τα διεψευεσε δεν μου λεει κατι . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα