vasilhs2222 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πως μπορει να βγαλει καποιος αλλοδαπος να ελληνικη ταυτοτητα
dreamercon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ελληνική ταυτότητα βγάζουν μόνο οι έλληνες πολίτες. πως μπορει να βγαλει καποιος αλλοδαπος να ελληνικη ταυτοτητα
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μπάλα παίζει? Κάνα μετάλλιο στον αθλητισμό έχει πάρει? 1
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν είναι τίποτα δύσκολο αρκεί να βρει κάποιον που ξέρει την "τέχνη". 2
headbanger Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν μπορεί. απλά τα πράγματα. (μην τρολάρετε ρε!)
Cryptic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 πως μπορει να βγαλει καποιος αλλοδαπος να ελληνικη ταυτοτητα Με διαδικασία πολιτογράφησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος.Γιατι αυτη η αντιμετωπιση? Ευτυχως που εχω φυγει απο την μπανανια εδω και τρια χρονια.Ειναι τραγικο το καταντημα του ελληνα. Ανοιξα να δω το τοπικ,μονο και μονο γιατι και εγω θελω να βγαλω ξενο διαβατηριο εδω που ειμαι.Δεν γουσταρω να εχω πια ελληνικο.
gigisoni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος.Γιατι αυτη η αντιμετωπιση? Ευτυχως που εχω φυγει απο την μπανανια εδω και τρια χρονια.Ειναι τραγικο το καταντημα του ελληνα. Ανοιξα να δω το τοπικ,μονο και μονο γιατι και εγω θελω να βγαλω ξενο διαβατηριο εδω που ειμαι.Δεν γουσταρω να εχω πια ελληνικο. Και τι σχέση έχουν οι διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίου της χώρας στην οποία βρίσκεσαι με τις ανάλογες ελληνικές; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ετσι λεει και ειναι τιμη σας που ενας αλλοδαπος,κατα πρωτον ξερει καλα ελληνικα,κατα δευτερον διαβαζει τετοια φορουμ στην χωρα που βρισκεται,και οχι μονο της δικης του οπως κανουμε οι ελληνες μλκ που ζουμε εξω και κατα τριτον θελει να βγαλει ελληνικη ταυτοτητα,οταν πολλοι που την εχουμε κανει για εξω ψαχνουμε τροπους να βγαλουμε την ρετσινια που κουβαλαμε!!!
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 γενικά είναι δύσκολο εως αδύνατο. υπάρχουν θεωρητικά κάποιοι τρόποι αλλά "κολλάνε". και ευτυχώς που "κολλάνε" γιατί σε αντίθετη περίπτωση .. αν οι έλληνες είμαστε ας πούμε 10εκ θα είμασταν μετά 20+. ήδη έχει πάρει την ελληνική ταυτότητα κάθε καρυδιάς καρύδι. προβλέπω το θέμα να έχει την ίδια μοίρα με το άλλο με την κοπέλα που δε μπορούσε να δουλέψει λόγω έλλειψης εγγράφων. τα υπόλοιπα περι τιμής.... ούτε για ανέκδοτο δε κάνουν.
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 και ευτυχώς που "κολλάνε" γιατί σε αντίθετη περίπτωση .. αν οι έλληνες είμαστε ας πούμε 10εκ θα είμασταν μετά 20+. ήδη έχει πάρει την ελληνική ταυτότητα κάθε καρυδιάς καρύδι. 20+ παίρνουμε την Πόλη βρε! Win- Win! 9
rezoma Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θεωρητικα υπαρχουν καποιοι νομοι για να παρεις την ελληνικη ταυτοτητα, αλλα πρακτικα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο. Η διαδικασια απο την στιγμη που θα κανεις την αιτηση, και αφου φυσικα πληρης τα κριτηρια...ειναι στην καλυτερη 5 χρονια αναμονης συν ενα παραβολο των 700ΕΥΡΩ. Εδω παιδια μεταναστων γεννημενα εδω απο γονεις που εχουν νομιμα εγγραφα παραμονης και παιδια που εχουν κανει σχολειο, εχουν τελειωσει το πανεπιστημιο και δεν μπορουν. Το προβλημα δεν ειναι τα κριτηρια, η μεγαλη πλειοψηφια των μεταναστων εδω εχουν πανω απο 15 χρονια.......και τα πιο αυστηρα κριτηρια στο κοσμο να βαλεις, παλι δικαιουνται την ταυτοτητα, το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζονται. Ο μεσος μεταναστης στην Ελλαδα, αν ζουσε πχ στην Αγγλια θα ειχε παρει 3 φορες αγγλικη ταυτοτητα.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ετσι λεει και ειναι τιμη σας που ενας αλλοδαπος,κατα πρωτον ξερει καλα ελληνικα,κατα δευτερον διαβαζει τετοια φορουμ στην χωρα που βρισκεται,και οχι μονο της δικης του οπως κανουμε οι ελληνες μλκ που ζουμε εξω και κατα τριτον θελει να βγαλει ελληνικη ταυτοτητα,οταν πολλοι που την εχουμε κανει για εξω ψαχνουμε τροπους να βγαλουμε την ρετσινια που κουβαλαμε!!! ηρεμησε... Σε λιγο θα αλλαξεις το ονομα σου σε χαινς φουχτελ... τοσο μισος πια; για τον ts υπάρχει μια διαδικασία πολιτογράφησης όπως προαναφερθηκε αλλα εχει πολλές πτυχές, απαιτήσεις, τρεξιμο.. Εχω γνωστό απο Β. Ηπειρο που τελειωσε σχολή, εκανε μαστερ και ακομα δεν εχει ελληνική ταυτότητα...
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Θεωρητικα υπαρχουν καποιοι νομοι για να παρεις την ελληνικη ταυτοτητα, αλλα πρακτικα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο. Η διαδικασια απο την στιγμη που θα κανεις την αιτηση, και αφου φυσικα πληρης τα κριτηρια...ειναι στην καλυτερη 5 χρονια αναμονης συν ενα παραβολο των 700ΕΥΡΩ. Εδω παιδια μεταναστων γεννημενα εδω απο γονεις που εχουν νομιμα εγγραφα παραμονης και παιδια που εχουν κανει σχολειο, εχουν τελειωσει το πανεπιστημιο και δεν μπορουν. Το προβλημα δεν ειναι τα κριτηρια, η μεγαλη πλειοψηφια των μεταναστων εδω εχουν πανω απο 15 χρονια.......και τα πιο αυστηρα κριτηρια στο κοσμο να βαλεις, παλι δικαιουνται την ταυτοτητα, το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζονται. Ο μεσος μεταναστης στην Ελλαδα, αν ζουσε πχ στην Αγγλια θα ειχε παρει 3 φορες αγγλικη ταυτοτητα. για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: "γονεις που εχουν νομιμα εγγραφα παραμονης" οι οποίοι γονείς όμως κάποτε μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα. το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι εδώ με βρίσκεις σύμφωνο, σκέψου όμως ότι αν εφαρμόζοταν, όλοι αυτοί που μπήκαν παράνομα θα παίρναν πούλο και δε θα ήταν τώρα σε θέση να διεκδικούνε ταυτότητες..... βέβαια τότε βόλευε που δεν εφαρμόζοταν. τώρα δε βολεύει. οκ όπως μας συμφέρει..... "στην Αγγλια θα ειχε παρει 3 φορες αγγλικη ταυτοτητα" ΑΝ είχε καταφέρει να μπει στη χώρα. πως λέμε.. αν είχε η γιαγιά μου ρουλεμάν. στην πραγματικότητα θα τον είχαν στείλει πίσω οπότε πάλι 3 θα έπαιρνε αλλά όχι ταυτοτητες. ίδια λογική με το "χτίζουμε παράνομα και έπειτα απο κάποιο διάστημα πληρώνουμε και ολα οκ". δεν είναι ομως όλα οκ. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από paredwse 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα