katoikos44 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπερα στην παρεα,εχω μια 290x με στοκ ψυξη.Σκεφτομαι και μαλλον θα αγορασω την ψυκτρα του τιτλου.Μπορει καποιος κατοχος να μου πει αν χωρανε extra heat sinks για τις ραμ?Επισης θα ηταν σωστη μια τετοια κινηση?αξιζει?Λογικα αν κολησουν δεν ξαναβγαινουν και θα χαθει η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης (μακρια απο μας!)
podarilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Γεια σου. Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω μια reference 290X. Και σκέφτομαι και εγώ ψύξη μπας και σηκώσει και λίγο overclock. Για την ψύχτρα που παραθέτεις έχω ακούσει καλά λόγια αλλά 70 ευρώ για αερόψυξη? Επίσης τι μεταπωλητή αξία θα έχει? Τι δυνατότητες για overclock? Πόσο καλύτερες θερμοκρασίες? Κατά την γνώμη μου η απάντηση είναι υδρόψυξη και ας την πληρώσεις και σαφώς περισσότερα...
katoikos44 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Υδροψηξη θα πας 40 για το κολπο που μπαινει πανω + την υδροψηξη.Για καινουρια μιλαμε για 150 € συνολο με διπλο ψυγειο.Δεν αξιζει με τιποτα.Η καρτα πιανει 95 βαθμους και η accelero χοντρικα ριχνει 20 εως 30 και ειναι στα 65€.Απλα οι ραμ δουλευουν πανω απο 70 γι'αυτο εκανα κι εγω την ερωτηση για heat sinks.OC εννοειτει οτι δεν εχω δοκιμασει ακομα με στοκ .Την καρτα εγω την αγορασα μεταχειρισμενη με εγγυηση στα 350 οποτε υπολογιζεις ποσο θα τη βαλεις με ftermarket ψυκτρα.
Ultimategr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα στην παρεα,εχω μια 290x με στοκ ψυξη.Σκεφτομαι και μαλλον θα αγορασω την ψυκτρα του τιτλου.Μπορει καποιος κατοχος να μου πει αν χωρανε extra heat sinks για τις ραμ?Επισης θα ηταν σωστη μια τετοια κινηση?αξιζει?Λογικα αν κολησουν δεν ξαναβγαινουν και θα χαθει η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης (μακρια απο μας!) Εχω την παραπανω ψυκτρα και τα heatsinks από την ΙΙΙ εκδοση,τα οποια χωρανε ανετα.Η κατω ψυκτρα με τους τρεις ανεμιστήρες είναι ακριβως η ιδια με την ΙΙΙ(ιδιες διαστασεις).Μια τετοια κινηση θα ηταν σωστη και θα εχεις ακομα καλυτερες θερμοκρασίες,το ιδιο μου απαντησαν και σε e-mail που ειχα στειλει στην artic. Aν χρησιμοποιησεις την κολλα που δινει η artic στην ΙΙΙ εκδοση της ψυκτρας,μπορεις να τα ξεκολλήσεις χωρις πρόβλημα με αργες κινησεις με το χερι και δεν αφηνει υπολείμματα,με άλλες κολλες δεν ξερω αν είναι εφικτο. Γεια σου. Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω μια reference 290X. Και σκέφτομαι και εγώ ψύξη μπας και σηκώσει και λίγο overclock. Για την ψύχτρα που παραθέτεις έχω ακούσει καλά λόγια αλλά 70 ευρώ για αερόψυξη? Επίσης τι μεταπωλητή αξία θα έχει? Τι δυνατότητες για overclock? Πόσο καλύτερες θερμοκρασίες? Κατά την γνώμη μου η απάντηση είναι υδρόψυξη και ας την πληρώσεις και σαφώς περισσότερα... Η προσωπικη μου αποψη είναι ότι η παραπανω ψυκτρα αξιζει τα χρηματα της και με το παραπανω και κανει πολύ καλη δουλεια ειδικα αν αγορασεις εξτρα heatsinks.Mε 27,4 βαθμούς θερμοκρασια δωματιου και μετα από τρεξιμο διαφορων benchmarks εχω μεγιστη θερμοκρασια καρτα 67 βαθμούς για την καρτα,Vrm1 63 βαθμοι και Vrm2 50 βαθμοι με τον ανεμιστηρα να δουλευει εως 66% το μεγιστο.Και το σημαντικοτερο ότι είναι εντελως αθορυβη.
katoikos44 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ψηθηκα,μπορεις να μου πεις διαστασεις για heat sinks?και καμια κολα που να βγαινει κανεις?
Ultimategr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αυτά εδώ λογικα κανουν http://www.e-shop.gr/alpenfoehn-passive-dram-vram-chip-heatsinks-p-PER.641292 .Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις αυτή εδώ την ψυκτρα http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-l2-plus-p-PER.650160 και να κρατησεις ορισμενα από τα heatsinks και την κολλα που είναι ακριβως η ιδια που δινει η accelero III.Αν εχεις καποια παλια καρτα μπορεις να βαλεις εκει την ψυκτρα για να μην παει χαμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα