Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειχα ενα θεμα με το λαπτοπ αυτες τις μερες κ σκοπευω να το παω σε τεχνικο! Ειμαι φοιτητης θεσσαλονικη κ δε γνωριζω καποιο μαγαζι κ αξιοπιστο να το παω! Κ δε θελω με τιποτα να παω σε πλαισιο κτλπ γιατι θα ζητησουν πολλα λεφτα νομιζω

Δημοσ.

ήταν και εδω μέσα ενα παλικάρι που είναι καλος και οικονομικός τεχνικός στη θεσσαλονίκη αλλα τον εχω χάσει (εχει να μπει καιρό, ψαξε κανενα παλιό θέμα με καμμένες καρτες γραφικών εχει ένα nick με ποτό/μπυρα κατι τετοιο).

• Moderators
Δημοσ.

μωρε και γω μπορω να το κοιταξω (το ΣΚ που θα ανεβω) το θεμα ειναι να γλυτωσει τα λεφτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Επεσε νερο στο λαπτοπ και το ελυσα,το αφησα να στεγνωσει κ αλλες φορες ανοιγει με το βισμα τ ρευματος κ αλλες οχι! Κ οταν ανοιγει δεν εχω ηχο! Εχω ανοιξει αλλο θεμα γ αυτο...αν εχετε κ σεις καποια αποψη σ αυτο ή βοηθεια στο τι να κανω μου λετε

Δημοσ.

Α το είδα το θέμα σου, δε το χειρίστηκες καλα, επρεπε να το ανοίξεις εξαρχής χωρίς να του δώσεις ρεύμα... Τα ηχεία με την τροφοδοσία ρεύματος πάντως δε συνδυάζονται σαν πρόβλημα... ειναι συνήθως διαφορετικά/μακρινά κυκλώματα, οποτε πιθανώς να τον ήπιαν (κυριολεκτικά) τα ηχεία (μικρό το κακό, βαζεις εξωτερικά)

Δημοσ.

Μα ετσι κ αλλιως εχω εξωτερικα ηχεια! τα συνδεω κ δεν τα αναγνωριζει ουτε αυτα! Ειναι σαν ν μην εχει καμια συσκευη αναπαραγγωγης!απ αυτα που ειπα μπορει να καταλαβει κανεις αν μιλαμε για αδιορθωτη ζημια? Γιατι λεφτα για αλλο πολυ δυσκολα

Δημοσ.

ισως χρειαστείς μητρική...

εναλλακτικά αν δεν εχει άλλο πρόβλημα παίρνεις μια usb καρτα ήχου με 1-2€...

με τα ρευματα εσιαξε;

Δημοσ.

δε το εχω δεσει ακομα φιλε... αλλα βλεπω παλι να ανοιγει,μετα παλι οχι και να πηγαινει ετσι... και δε ξερω τι ακριβως ειναι αυτο και γιατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...