multikaraG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια,ειχα ενα θεμα με το λαπτοπ αυτες τις μερες κ σκοπευω να το παω σε τεχνικο! Ειμαι φοιτητης θεσσαλονικη κ δε γνωριζω καποιο μαγαζι κ αξιοπιστο να το παω! Κ δε θελω με τιποτα να παω σε πλαισιο κτλπ γιατι θα ζητησουν πολλα λεφτα νομιζω
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αρχικα τι προβλημα εχεις με το λαπτοπ μηπως δεν αξιζει να πας σε τεχνικο!
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ήταν και εδω μέσα ενα παλικάρι που είναι καλος και οικονομικός τεχνικός στη θεσσαλονίκη αλλα τον εχω χάσει (εχει να μπει καιρό, ψαξε κανενα παλιό θέμα με καμμένες καρτες γραφικών εχει ένα nick με ποτό/μπυρα κατι τετοιο).
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 μωρε και γω μπορω να το κοιταξω (το ΣΚ που θα ανεβω) το θεμα ειναι να γλυτωσει τα λεφτα 1
multikaraG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Επεσε νερο στο λαπτοπ και το ελυσα,το αφησα να στεγνωσει κ αλλες φορες ανοιγει με το βισμα τ ρευματος κ αλλες οχι! Κ οταν ανοιγει δεν εχω ηχο! Εχω ανοιξει αλλο θεμα γ αυτο...αν εχετε κ σεις καποια αποψη σ αυτο ή βοηθεια στο τι να κανω μου λετε
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Α το είδα το θέμα σου, δε το χειρίστηκες καλα, επρεπε να το ανοίξεις εξαρχής χωρίς να του δώσεις ρεύμα... Τα ηχεία με την τροφοδοσία ρεύματος πάντως δε συνδυάζονται σαν πρόβλημα... ειναι συνήθως διαφορετικά/μακρινά κυκλώματα, οποτε πιθανώς να τον ήπιαν (κυριολεκτικά) τα ηχεία (μικρό το κακό, βαζεις εξωτερικά)
multikaraG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μα ετσι κ αλλιως εχω εξωτερικα ηχεια! τα συνδεω κ δεν τα αναγνωριζει ουτε αυτα! Ειναι σαν ν μην εχει καμια συσκευη αναπαραγγωγης!απ αυτα που ειπα μπορει να καταλαβει κανεις αν μιλαμε για αδιορθωτη ζημια? Γιατι λεφτα για αλλο πολυ δυσκολα
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 τότε ισως εχει αρπάξει και το κύκλωμα ήχου... :/
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ισως χρειαστείς μητρική... εναλλακτικά αν δεν εχει άλλο πρόβλημα παίρνεις μια usb καρτα ήχου με 1-2€... με τα ρευματα εσιαξε;
multikaraG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δε το εχω δεσει ακομα φιλε... αλλα βλεπω παλι να ανοιγει,μετα παλι οχι και να πηγαινει ετσι... και δε ξερω τι ακριβως ειναι αυτο και γιατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα