Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και ετςι όπως ήμουν (χθες) στο gym και ποσταρα στο /fit/, πηρε το αυτί μου ενα διάλογο που ηταν μονόλογος και με τα πολλά πολλά καταλαβαίνω οτι ηταν μια κοπέλα που ήθελε να μιλήσει στον τύπο που ηταν δίπλα της. Long story short, η κοπέλα έφυγε κάπως απογοητευμένη.

Plot twist:

η κοπέλα ηταν κάπου στο 6 και ο τύπος κάπου στο 4 ( στο γνωστό αμερικανικό scale)...

Με αυτα και με αυτα, αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι η Ελληνίδες are always in bitching mode.

Μέρες

• Moderators
Δημοσ.

Και ετςι όπως ήμουν (χθες) στο gym και ποσταρα στο /fit/, πηρε το αυτί μου ενα διάλογο που ηταν μονόλογος και με τα πολλά πολλά καταλαβαίνω οτι ηταν μια κοπέλα που ήθελε να μιλήσει στον τύπο που ηταν δίπλα της. Long story short, η κοπέλα έφυγε κάπως απογοητευμένη.

Plot twist:

η κοπέλα ηταν κάπου στο 6 και ο τύπος κάπου στο 4 ( στο γνωστό αμερικανικό scale)...

Με αυτα και με αυτα, αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι η Ελληνίδες are always in bitching mode.

Μέρες

δεν καταλαβα τιποτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ εγώ κατάλαβα ότι ήταν μια κοπέλα που μίλαγε μόνη της σαν νά'ναι τρελή και μονολογούσε ότι ήθελε να πιάσει την πάρλα στον διπλανό της. Και απογοητεύτηκε γιατί ενώ αυτή μιλούσε μόνη της ο άλλος δεν της έδωσε σημασία. XD

Το 6 και το 4 δεν τό'πιασα καθόλου.

Δημοσ.

Plot twist:

Μέρες

6 με 4 no fucking way!δεν παιζει...

Δημοσ.

Θέλω την κλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιμακα viper.

πια κλιμακα ρε?απο 1 εως 10 αντικειμενικα ποσο fuckable ειναι καποιος.

Δημοσ.

Χαχαχ εγώ κατάλαβα ότι ήταν μια κοπέλα που μίλαγε μόνη της σαν νά'ναι τρελή και μονολογούσε ότι ήθελε να πιάσει την πάρλα στον διπλανό της. Και απογοητεύτηκε γιατί ενώ αυτή μιλούσε μόνη της ο άλλος δεν της έδωσε σημασία. XD

Το 6 και το 4 δεν τό'πιασα καθόλου.

Απ' ό,τι κατάλαβα η κοπέλα έκανε την κίνηση και του μίλησε πρώτη αλλά απο το άγχος της δεν "έβγαινε" φωνή οπότε και ο άλλος ίσως δεν κατάλαβε καν οτι απευθυνόταν σ' αυτόν! Απογοητεύθηκε γιατί στράβωσε η φάση.

Οι αριθμοί δηλώνουν την εξωτερική εμφάνιση με άριστα το 10, 4 για κάτω του μετρίου και 6 για άνω του μετρίου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...