GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 χανουμάκι μίλα όμορφα, έχει να κάνει ήλιο κάνα μήνα και τα νεύρα μου είναι τσατάλια.
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 η wind δίνει ένα γίγα με 5 ευρώ Thanks αλλά για το σήμα της Wind έχω λάβει τραγικά reviews για κάποιο λόγο. Άσε που σαν το 4G της Cosmote δεν έχω βρει πουθενά, θα πρέπει να βρω πολύ καλή προσφορά για να φύγω. Το ψήνω γι αυτό, αλλά κάνω πολύ αραιή χρήση του ελληνικού αριθμού για να αξίζει ΥΓ Ορκίζομαι δεν δουλεύω στην Cosmote
g_alkis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τριλοβιτε θα ανοίξεις κανά θρεντ της προκοπής ρε;
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Thanks αλλά για το σήμα της Wind έχω λάβει τραγικά reviews για κάποιο λόγο. Άσε που σαν το 4G της Cosmote δεν έχω βρει πουθενά, θα πρέπει να βρω πολύ καλή προσφορά για να φύγω. Το ψήνω γι αυτό, αλλά κάνω πολύ αραιή χρήση του ελληνικού αριθμού για να αξίζει ΥΓ Ορκίζομαι δεν δουλεύω στην Cosmote Είναι ανάλογα τις περιοχές που κινείσαι βασικά,εγώ έχω βρει την υγειά μου εδώ με την wind και σε σήμα και σε νετ, στη θεσσαλονίκη όταν ήμουν είχα κοσμοτέ και πήγαινε σφαίρα.. 1
linkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 η wind δίνει ένα γίγα με 5 ευρώ Οταν ημουν καναδαρα ειχα wind. Με 30 δολλαρια ολα unlimited, voice, text, data. Kλαψτε! Μετα απο ενα κουραστικο ταξιδι, επιτελους εφτασα hotel και λεω να ψοφησω….. 2 days here, and after…… ΝYC για κανα μηνα……. #travelsingapore Kουραγιο φιλε. Να πας οπωςκαιδηποτε στο aldea και στο per se. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 χανουμάκι Mίλα καλά, μίλα όμορφα. Μιλάω με Θεό, θα σε πάρει ο βαρδάρης και θα σε σηκώσει. έχει να κάνει ήλιο κάνα μήνα . Τον είδα πριν λίγο.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 3η φορά και ακόμα πέφτει κλάμα χαζο εισαι παιδακι μου;
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 άσεμαςρελίνκινναπούμε βάζω 10ευρη κάρτα έχω ένα γίγα από την ανανέωση και τα υπόλοιπα για να αγοράσω χρόνο ομιλίας. άμα δεν το έχεις σκουλαρίκι μια χαρά την παλεύεις
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 αν πιάσεις κάποιον απ τα επάνω κ κάτω δόντια πόση δύναμη χρειάζεται να του ασκήσεις για να του σπάσεις την γνάθο ?υποθετικά
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 για εσενα αγορακλα τιποτα.αφου εισαι uber power.
Προτεινόμενες αναρτήσεις