SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 λοιπον βρηκα τον κωδικο για το παλιο μου username.i am back from the deadΚοίτα έναν ψεύτη, 12345 ειναι πάντα ο κωδικός... Εντίτ: Ρε σεις μη δοκιμάζετε... #3
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ήθελε να είναι Τρίλοφος μα δεν τα κατάφερε. Θυμίστε μου λίγο πoύ είναι. Α ναι, Πολίχνη.. Για να καταλάβεις για τι τρόμπα μιλάμε, κάποια στιγμή είχε ζητήσει βοήθεια ένα παιδί εδώ, να συμπληρώσει όποιος θέλει ένα ερωτηματολόγιο και πετάγεται αυτός και λέει ''εγώ δεν βοηθάω'' (το έκανε έντιτ βέβαια μετά από λίγο για να μη φανεί πόσο παπάρας είναι), ε αυτός ο άνθρωπος ο χιμπατζής είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο ''Μικρές απορίες-Σύντομες απαντήσεις'' και ρωτάει. Δεν είναι για πολλές μπάτσες; Bitchslap με την αναποδη; Αυτοί οι onirama πια... 1
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 "40 δις μαύρο χρήμα στην ελλαδα, γιατι δεν το πιάνουμε" Ελληνική high caliber δημοσιογραφία. In other news Θα βρω saddle bags σημερα; Μέρες
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέρες. Ειναι φυσιολογικό που καθε φορα που βλέπω καποιον κάγκουρα να κανει σουζες, εύχομαι να πεσει και να τσακιστει? Επίσης χθες εφαγα ολη την κίνηση στη μαπα, παρατήρησα ότι περίπου το 70% των μηχανών που περνούσαν ανάμεσα απο τα αμαξια δεν φοραγανε κράνος.. Ενα αλλο ποσοστό, 47.9% περίπου , αγνοούσε παντελώς αν το φανάρι ηταν κόκκινο ή πράσινο... Είμαστε τοσο Yolo στην Ελλαδα τελικά? Η μήπως εγω εχω γίνει τρομερά "αντιμηχανακιστης"!?!? Δεν ξερω αν παίζει ρολο που εχω χάσει 1 φιλο και 4 γνωστούς μου λογο μηχανής.... 1
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το έθεσες κομψά, για τον π..σο είμαστε. Δεν φοράς κράνος; Πάρε ένα πρόστιμο 3000 ευρώ και στέρηση άδειας για ένα χρόνο. 2
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μα με προβληματιζει οτι τα πρόστιμα λενε πως ειναι τσουχτερα αν σε γράψουν.. Και απλα όλοι αυτοι απαντανε "So what??!" Και μιας και γυρνάει, το ξερω οτι σας φαίνεται παράξενο που δεν το εχω ρωτήσει τοσα χρόνια σε κάποιον αλλα ακομη δεν ξέρω... γιατι κουβαλανε κράνος ΑΛΛΑ δεν το φοράνε??!!! Μια "λογική" εξήγηση που σκέφτηκα ειναι ο νομος να λεει να εχει κράνος ο μοτοσυκλετιστης, οχι να το "φοράει" κιόλας... Ναιμ, δεν μου φαίνεται τοσο λογική η εξήγηση μ τελικά
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δύο λόγους έχω σκεφτεί 1) Για να μην χαλάσει το μαλλί 2) Γιατί δεν ξέρουν να αγοράζουν κράνος, δεν προσέχουν το μέγεθος, τους ενοχλεί και δεν το φοράνε.
sargio01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μα με προβληματιζει οτι τα πρόστιμα λενε πως ειναι τσουχτερα αν σε γράψουν.. Και απλα όλοι αυτοι απαντανε "So what??!" Και μιας και γυρνάει, το ξερω οτι σας φαίνεται παράξενο που δεν το εχω ρωτήσει τοσα χρόνια σε κάποιον αλλα ακομη δεν ξέρω... γιατι κουβαλανε κράνος ΑΛΛΑ δεν το φοράνε??!!! Μια "λογική" εξήγηση που σκέφτηκα ειναι ο νομος να λεει να εχει κράνος ο μοτοσυκλετιστης, οχι να το "φοράει" κιόλας... Ναιμ, δεν μου φαίνεται τοσο λογική η εξήγηση μ τελικά Δύο λόγους έχω σκεφτεί 1) Για να μην χαλάσει το μαλλί 2) Γιατί δεν ξέρουν να αγοράζουν κράνος, δεν προσέχουν το μέγεθος, τους ενοχλεί και δεν το φοράνε. Το κουβαλάνε ώστε στην περίπτωση που θα αντιληφθούν μπλόκο μπροστά τους, να το φορέσουν για να αποφύγουν το πρόστιμο.
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ωπα, μιλατε σοβαρά? Παιζει να ισχύει οτι μερικοί δεν βάζουν το κράνος για να μην... χαλάσει το μαλλι??!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις