viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 μολις επαιξε tweet με αυτη την εικονα και τον τιτλο η σωστη η selfie NSFW μην το ανοιξεις αρχιζω να την συμπαθω αυτη την κοπελα =] 5
DhZou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ τις συμπαθώ όλες! Επίσης γουστάρω τις βυζάρεςτις θέλω μες στο πιάτοτο όνειρό μου να πεφταμέσα σε βυζολάκο.
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μπα δεν τις διάβασα τις άλλες καρακάξες γιατι μιλούσαν για βρώμα και ιδρώτα. Το γιατι αναρωτιεμαι..... 2
Unabomber Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Vroom-vroommmmmmmm…... American Muscle is on the road finally…… 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το γιατι αναρωτιεμαι..... Πρόσεξε μην κάψεις τίποτα από την πολύ την αναζήτηση.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρεπει να κανω ενα peer review και δεν ξερω πως να πω στον άλλον οτι τα εχει κανει σ[=]*}... Μέρες okay, τον εθαψα
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρόσεξε μην κάψεις τίποτα από την πολύ την αναζήτηση. Προσεξε μη τυχον και κανεις μπανιο και φυγει το Άγιο Μύρο.
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 okay, τον εθαψα Εντάξει και εγώ έριχνα πολύ θάψιμο σε κάτι peer reviews, όταν έβλεπα ότι ο άλλος δεν είχε σπαταλήσει ούτε 10 λεπτά για να κάνει την εργασία. Τραγικά πράγματα είχαν δει τα μάτια μου. 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Προσεξε μη τυχον και κανεις μπανιο και φυγει το Άγιο Μύρο. Μόλις έκανα μπάνιο. Άργησες.
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Vroom-vroommmmmmmm…... American Muscle is on the road finally…… θελω χιλιαδες εικονες και βιντεακια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θελω χιλιαδες εικονες και βιντεακια. Για να giffάρεις ε; #busted 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 - Έλα Γιάννη, ο Δημήτρης είμαι - ¨ελα ρε μαλακα, τι έγινε και παιρνεις 2 παρά;- φίλε έφαγα 2 σουβλάκια χοιρινά φουλ ολα κομπλε τζατζικι πατατες και ηπια και μια μπυρα- ε ωραία και;- ειμαι 33- ναι τι;- πόσο να ζήσω αμα τρωω τετοια ωρα σουβλάκια;- πω ρε μαλάκα ξυπνάω σε 5 ώρες τι σκάτα θες;- ε ρε φίλε ποιον να πάρω; φοβήθηκα..- έχετε ιστορικό στην οικογένεια;- ο παππούς ο Δημήτρης ητανε στο ΕΑΜ- εισαι ηλίθιος; εννοω ιστορικό απο καρδιακά- οχι τίποτα σοβαρό- ε ωραία δεν θα πάθεις τίποτα- έφαγα και λίγο σοκολάτα- ε λίγο δεν πειράζει- Γιάννη μαγαπάς;- ρε μαλάκα τι στον πούτσο θες; - Γιάννη πες οτι μ' αγαπάς και οτι δεν θα πάθω τίποτα και θα κλείσω- είσαι χειρότερος και απο την Εφη ρε μαλάκα, ναι σ'αγαπω και δεν θα πάθεις τίποτα- ναι σιγά που μ' αγαπας- ρε φίλε σ'αγαπώ κλείσε.- εσύ κλείσε νιαρ νιαρ χιχιχι heart emoticon - βρε α γαμησου μαλάκα τουτ..τουτ..τουτ..τουτ.. Έκλαψα 3
linkin Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμένα μου τη δίνουν κάθε είδους παντόφλες, με converse πάω θάλασσα Ειδικά όταν ακούω αυτό το χλατς-χλατς που κάνουν οι κωλοσαγιονάρες κρατιέμαι να μην αρχίσω να μοιράζω τρικλοποδιές Ποιά κολάν? Ήδη κυκλοφορούν σορτσάκια Tωρα που ειπες κολαν, φορεσε μια ασχημη κινεζα στη δουλεια και παθανε ολοι σοκ. ΜΡΕ δεν της φαινοταν. μολις επαιξε tweet με αυτη την εικονα και τον τιτλο η σωστη η selfie NSFW μην το ανοιξεις αρχιζω να την συμπαθω αυτη την κοπελα =] Η χαρα του πλ. χειρουργου. Vroom-vroommmmmmmm…... American Muscle is on the road finally…… πικ ορ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις