Valerie_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αφού μόνο ο θάνατος ενός 70χρόνου αναφέρεται στην είδηση της φώτο.
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 εγώ και μετα βίας γιατι το crashάρισμα ηταν γερό δοκίμασα το πρωί 2πλή δόση hydroxycut hc που μ χάρισε ενας φίλος , λεω αφού ειμαι άυπνος να με κρατήσει , για "ενέργεια" (δεν είχα σκοπό να παίρνω κάθε μέρα , μόνο οταν είμαι άυπνος ξεχνιέμαι οτι έχει μέσα καφεΐνη και λόγο συνήθειας πίνω ενα καφέ το πρωί κ εναν αργότερα κατα τις 12?), μετά θυμήθηκα οτι έχει καφεΐνη σε μεγάλη ποσότητα (btw περιέχει 270mg x 4 + δυο καφέδες(1 το πρωί ένας μετά) πάμε στα 1300φεύγα mg καφεΐνη με άδειο στομάχι λόγο fasting στην αρχή ένιωθα οτι θα αρχίσω να τρέχω απ την πολύ ενέργεια και μετά απο λίγες ώρες έδινα μάχη να μη λιποθυμήσω, ένιωθα την καρδιά μου λες και έτρεχα sprint και είχα ανεβάσει κ θερμοκρασία κατα τα άλλα ήταν fun εμπειρία αφού τη γλίτωσα απλά με κόβω να μην ακουμπάω καφέ για καιρό και κάπως έτσι μπορείς να την πάθεις αν είσαι άυπνος κ βαριέσαι να διαβάσεις το ταμπελάκι "περιεχόμενα" δεν θα γράψω λεπτομέρειες αλλα φάση σπασμένο τηλέφωνο οπότε λέω ενα οκ κ παμ παρακάτω Lol Αρθρο του '12 http://www.voreini.gr/2012/04/%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%B1/
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τα γράφει όπως να ναι το μακελειό δηλαδή. Ο λόγος να γράψεις ψέματα για κάτι που ανακαλύπτεται στο ΝΕΤ ποιος είναι Δεν ξέρω 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 η φωτογραφία μπήκε κ μετά έγραψα για το crash για να εξηγήσω γιατί την έβαλα πως στον πεο καταλάβατε οτι την έβαλα σαν πραγματική δεν ξέρω λολ 2
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Έζησε κανείς; εγώ και μετα βίας γιατι το crashάρισμα ηταν γερό δοκίμασα το πρωί 2πλή δόση hydroxycut hc που μ χάρισε ενας φίλος , λεω αφού ειμαι άυπνος να με κρατήσει , για "ενέργεια" (δεν είχα σκοπό να παίρνω κάθε μέρα , μόνο οταν είμαι άυπνος ξεχνιέμαι οτι έχει μέσα καφεΐνη και λόγο συνήθειας πίνω ενα καφέ το πρωί κ εναν αργότερα κατα τις 12?), μετά θυμήθηκα οτι έχει καφεΐνη σε μεγάλη ποσότητα (btw περιέχει 270mg x 4 + δυο καφέδες(1 το πρωί ένας μετά) πάμε στα 1300φεύγα mg καφεΐνη με άδειο στομάχι λόγο fasting στην αρχή ένιωθα οτι θα αρχίσω να τρέχω απ την πολύ ενέργεια και μετά απο λίγες ώρες έδινα μάχη να μη λιποθυμήσω, ένιωθα την καρδιά μου λες και έτρεχα sprint και είχα ανεβάσει κ θερμοκρασία κατα τα άλλα ήταν fun εμπειρία αφού τη γλίτωσα απλά με κόβω να μην ακουμπάω καφέ για καιρό και κάπως έτσι μπορείς να την πάθεις αν είσαι άυπνος κ βαριέσαι να διαβάσεις το ταμπελάκι "περιεχόμενα" η φωτογραφία μπήκε κ μετά έγραψα για το crash για να εξηγήσω γιατί την έβαλα πως στον πεο καταλάβατε οτι την έβαλα σαν πραγματική δεν ξέρω λολ Eμεις δεν ειπαμε τιποτα βρε.... τα γεγονοτα απλα αναφερουμε.... Απλα θα μπορουσες να αποφυγεις την φωτο και να αναφερεις μονο το συμβαν με την καφεινη+ την αυπνια.... Οποτε η εικονα ηταν απλα useless information.... Thats all mate.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 η φωτογραφία μπήκε κ μετά έγραψα για το crash για να εξηγήσω γιατί την έβαλα πως στον πεο καταλάβατε οτι την έβαλα σαν πραγματική δεν ξέρω λολ Σαν τον bluepanther ακουστηκες τωρα... 6
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ναι βρε Νίκο Ναι Σε παρεξηγησαμε Παμ παρακάτω τώρα
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σαν τον bluepanther ακουστηκες τωρα... Yeap, true.....
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σαν τον bluepanther ακουστηκες τωρα... Σοτσ-άκια?
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 in other news I am too old for seminars...... τουλαχιστον θα παμε μινι ταξιδακι....
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Απλα θα μπορουσες να αποφυγεις την φωτο και να αναφερεις μονο το συμβαν με την καφεινη+ την αυπνια.... Οποτε η εικονα ηταν απλα useless information.... Thats all mate. true Σαν τον bluepanther ακουστηκες τωρα... τώρα που το παρατηρώ όντως κ εγώ έδωσα λάθος εντύπωση λολ αλλα δεν μπορώ να πάω για ύπνο απ τις 7 να έρθω στα ίσια μου 1
Adon1s Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Lol Αρθρο του '12 http://www.voreini.gr/2012/04/%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%B1/ λολ ήμουν σε εκείνο το τρένο ( ή τραίνο ) , πήγαινα για 3μερο . Θυμάμαι είχαμε κατέβει για λίγο και οι διασώστες μπροστά λέγανε ατάκες του στυλ "μαλάκα,ενα κομμένο χέρι βρήκα εκεί"
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ένας γνωστός που βρεθήκαμε μια φορά σε τραπέζι, τραυματιοφορέας, έλεγε για μια φορά που πήγαν σε παρόμοιο θανατηφόρο περιστατικό τραίνου-αυτοκίνητου, ότι μάζευαν το θύμα σε κομμάτια σε σακούλες και κατάλαβαν ότι ήταν γυναίκα από κομμάτια ποδιών που είχαν καλτσόν πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις