Unabomber Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και για 10 μη σου πω.. (εκτός αν είσαι ο Unabomber) 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 μετριο- καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. Τάλεγα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εσας εκει σας γα…σε ρε…. εμας τωρα ριχνει κατι ψιχαλες….. Το πολυ πολυ να γινετε Τexas….. http://edition.cnn.com/2015/05/31/us/severe-weather/ Ο άλλος παρκαρε την τσιλικη καντιλακ στην άκρη του δρόμου και το νερό ξεπερνούσε το μισο ύψος της πόρτας. Τον λυπήθηκε η καρδιά μου. 1
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αδμήν και πότε αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 μετριο- καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. Σιγα μην αφησω την Ελλαδα, αν εχεις λεφτα η ζωη εδω ειναι τελεια το θεμα ειναι οτι το 90% απο εμας δεν εχουν.
Unabomber Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ο άλλος παρκαρε την τσιλικη καντιλακ στην άκρη του δρόμου και το νερό ξεπερνούσε το μισο ύψος της πόρτας. Τον λυπήθηκε η καρδιά μου. God save the Cadillac…..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας To καλό που σου θέλω... Ρε αρουραίηδες, δε φτάνει που μου αφαιρέσατε τον τίτλο του αδμήν, με υποβιβάσατε και σε junior member?!!! #catares
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας Σιγα μην αφησω την Ελλαδα, αν εχεις λεφτα η ζωη εδω ειναι τελεια το θεμα ειναι οτι το 90% απο εμας δεν εχουν. Δεν θα εκανες το γυρο του κοσμου ? απλα θα καθοσουν με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα ?
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 να ναι καλά η ryan παντού θα γυρνούσα! Οnly Europe ?
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 To καλό που σου θέλω... Ρε αρουραίηδες, δε φτάνει που μου αφαιρέσατε τον τίτλο του αδμήν, με υποβιβάσατε και σε junior member?!!! #catares Ειδες οι αλητες #KaiAllesKatares Δεν θα εκανες το γυρο του κοσμου ? απλα θα καθοσουν με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα ? Για γυρο του κοσμου δεν ξερω φοβαμαι και τα αεροπλανα αλλα λογικα θα πηγαινα καμια κρουαζιερα
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βλέπει κανείς The Voice; Μόνο εγώ θέλω να αρχίσω στα μπουκετίδια αυτό τον χαλιαμπάλια; Το παίζει και πατρίς, θρησκεία και οικογένεια να τσιμπήσει και τις ψήφους ο παπάρας.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αυτό ακούστηκε κάπως #PosAkoustike Βλέπει κανείς The Voice; Μόνο εγώ θέλω να αρχίσω στα μπουκετίδια αυτό τον χαλιαμπάλια; Το παίζει και πατρίς, θρησκεία και οικογένεια να τσιμπήσει και τις ψήφους ο παπάρας. το εχω παρατησει θα το δω μαζεμενο αργοτερα.
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η Κατερίνα Ζέτα Ιωάννου , που παίζει στον ΖΟΡΡΟ ομολογώ είναι αξιο-μπιφτέκωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις