Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Στέλνεις βιογραφικό, σε προσλαμβάνει και του λες να μην κολλήσει ένσημα, τόσο καρμίρης που είναι θα δεχτεί.Μετά κανείς καταγγελία και κάθεσαι σε μια γωνιά και γελάς. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν δουλεύεις σημερα με τις εκπτώσεις; Μπααα νεκρα. Είμαι στη δουλειά δλδ αλλα τίποτα ιδιαίτερο.
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Νο comments Μάλλον τον θέλουν γενικών καθηκόντων τον λαντζέρη
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Πολύ zombie φάση σήμερα.Βαριεμαι. Βαριέμαι μέχρι και να φάω,να κοιμηθώ etc.
manzah80 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Πολύ zombie φάση σήμερα.Βαριεμαι. Βαριέμαι μέχρι και να φάω,να κοιμηθώ etc. Πριν την καταιγιδα επικρατει παντα νηνεμια
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Οι τελευταίες μέρες μόνο ως νηνεμία δεν χαρακτηρίζονται Άσε τον ρεβόλβα, ζωάρα κάνει στην Κρήτη
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και επανέρχομαι με ένα βίντεο κλίπ ύμνο στην τίμια ελληνική κωλάρα. Enjoy. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Α ναι ελα ντε about that, ενα σουπερ μπιτσομπαρο στην Αγια Μαρινα με πράσινο νομίζω λογοτυπο, υπαρχει ακομα?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και επανέρχομαι με ένα βίντεο κλίπ ύμνο στην τίμια ελληνική κωλάρα. Enjoy. Χαχαχ πω .Το παιδί με την φαλάκρα που τραγουδάει ήμασταν μαζί φαντάροι. Ρουσσουνέλος λέγεται
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Γυριζω απο το off-licence, σε μια αποσταση το πολυ 100 μετρων απο το home, εχουν περασει τουλαχιστον 20 cars με flags και το Star-Spangled Banner σε διαφορα ''remix'' στο τερμα...... #crazy_people.....
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 τρώω δυο μικρά αχλάδια απο το δέντρο μου , το ένα ηταν τέλειο το άλλο ήθελε καθάρισμα εσωτερικά , όχι οτι φαινόταν σάπιο αλλα ήθελε να κόψεις λίγο. Την ώρα που τα έφαγα κ ετοιμαζόμουν να πετάξω τα κουκούτσια etc βγαίνει ένα σκουλήκι απο το κομμάτι που αφαίρεσα και αρχίζει να τρέχει στον πάγκο , μάγκες μιλάμε για ταχύτητα ε wtf.jpg 2
WorldOfGlass Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 τρώω δυο μικρά αχλάδια απο το δέντρο μου , το ένα ηταν τέλειο το άλλο ήθελε καθάρισμα εσωτερικά , όχι οτι φαινόταν σάπιο αλλα ήθελε να κόψεις λίγο. Την ώρα που τα έφαγα κ ετοιμαζόμουν να πετάξω τα κουκούτσια etc βγαίνει ένα σκουλήκι απο το κομμάτι που αφαίρεσα και αρχίζει να τρέχει στον πάγκο , μάγκες μιλάμε για ταχύτητα ε wtf.jpg boom ερχεται να σε φαει 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις