Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που λες τετοια αυτοαναιρουμενα, μια φεμινιστρια πνιγεται με το σουτιεν της

Το πρώτο σουτιέν που βγήκε σε μαζική παραγωγή το πατένταρε άντρας. Οι φεμινίστριες δεν θα φόραγαν ποτέ κάτι που τις καταπιέζει τόσο αισχρά και αποτελεί σύμβολο της πατριαρχίας.

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μέρα δύσκολη.Γυρνάω αργά.Βάζω ταινία.Χαμηλώνω φώτα.Ανοίγω μπυρούμπα...

#ΜΑΔΕΡΦΑΚΙΝΚΟΚΡοΟΥΤΣ

Η προβολή αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας

Beleg_Stheoden_rohirrim.jpg

Δημοσ.

μην λέτε πιξελ. μου θυμιζετε τη τραυματισμενη tv :'(

Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο;

κουβαλαγα κάτι χατζιμπρακαλα και σκονταψα ενώ πέρναγα δίπλα από τη τβ.μαρτυριες λένε ότι προσπαθησα να σώσω τα πράγματα με ζογκλερικες κινήσεις και εκεί έγινε το κακό. αλλά εγώ νομίζω ότι είναι άλλη μια κίνηση για να σπιλώσουν το όνομα μου. εεεεε δεν γίνεται να κάνω μόνο εγώ ζημιές...
Δημοσ.

Ρε σεις πότε έφαγε ban ο LRoi ;;;;;

Έχει καιρό. Τώρα κυκλοφορεί με καινούριο nickname. Άμα μπεις στο γαυροτοπικ θα τον καταλάβεις.

Δημοσ.

Το πρώτο σουτιέν που βγήκε σε μαζική παραγωγή το πατένταρε άντρας. Οι φεμινίστριες δεν θα φόραγαν ποτέ κάτι που τις καταπιέζει τόσο αισχρά και αποτελεί σύμβολο της πατριαρχίας.

αυτο εννοουσα, οτι μια φεμινιστρια πνιγεται με το συμβολο της καταπιεσης της...ειρωνια δηλαδη

//

in other news

ιωσουλα γαμω το! ευτυχως χωρις πυρετο...

//

καλη αρχη στα παιδια που περασαν , να κοιταξουν πρωτα απ ολα τις σπουδες τους και να τελειωσουν. να προσεχουν τους εαυτους τους, να μην απογοητευονται κ να περασουν κ καλα. καλη υπομονη στους γονεις, κουραγιο κ ηρεμια

Δημοσ.
καλη αρχη στα παιδια που περασαν , να κοιταξουν πρωτα απ ολα τις σπουδες τους και να τελειωσουν. να προσεχουν τους εαυτους τους, να μην απογοητευονται κ να περασουν κ καλα. καλη υπομονη στους γονεις, κουραγιο κ ηρεμια

Και μακρυά από τα σκληρά ναρκωτικά και τη ΔΑΠ.

• Like 6
Δημοσ.

Και μακρία από τις ευγενικές, σεμνότυφες και γλυκές γκομενίτσες στο πρώτο έτος. Είναι οι πιο σκύλες και attention whore.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...