slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 καθε φορα που λες τετοια αυτοαναιρουμενα, μια φεμινιστρια πνιγεται με το σουτιεν της Το πρώτο σουτιέν που βγήκε σε μαζική παραγωγή το πατένταρε άντρας. Οι φεμινίστριες δεν θα φόραγαν ποτέ κάτι που τις καταπιέζει τόσο αισχρά και αποτελεί σύμβολο της πατριαρχίας. 2
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ^ You filthy animals, θέλετε να βλέπετε παντού ρώγες, παραδεχτείτε το!
black_rabBiT Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 μην λέτε πιξελ. μου θυμιζετε τη τραυματισμενη tv :'( Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο;
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η μέρα δύσκολη.Γυρνάω αργά.Βάζω ταινία.Χαμηλώνω φώτα.Ανοίγω μπυρούμπα... #ΜΑΔΕΡΦΑΚΙΝΚΟΚΡοΟΥΤΣ Η προβολή αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας
gatokoritso Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 μην λέτε πιξελ. μου θυμιζετε τη τραυματισμενη tv :'( Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο; κουβαλαγα κάτι χατζιμπρακαλα και σκονταψα ενώ πέρναγα δίπλα από τη τβ.μαρτυριες λένε ότι προσπαθησα να σώσω τα πράγματα με ζογκλερικες κινήσεις και εκεί έγινε το κακό. αλλά εγώ νομίζω ότι είναι άλλη μια κίνηση για να σπιλώσουν το όνομα μου. εεεεε δεν γίνεται να κάνω μόνο εγώ ζημιές...
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Είδα τις ειδήσεις για το σκηνικό στο UK και μου έσκασε φλασια απο την παρακάτω τριλογία http://www.imdb.com/title/tt1259574/ + Είδα τα δυο σκηνικά στας USA και δεν εχω λόγια... Μέρες
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Town in Brazil made up entirely of women has made an appeal for bachelors (but only those willing to live by female rules!) [...] 'The whole town came together recently to help buy a huge widescreen TV for our community centre so we can all watch soap operas together. 3
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ρε σεις πότε έφαγε ban ο LRoi ;;;;; Έχει καιρό. Τώρα κυκλοφορεί με καινούριο nickname. Άμα μπεις στο γαυροτοπικ θα τον καταλάβεις.
black_rabBiT Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 I have no idea what I am doing To ιδιο σκέφτηκα χαχαχα. Ποιος σηκώνεται από το κρεβάτι τώρα. Πωωω
slevinkelevra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το πρώτο σουτιέν που βγήκε σε μαζική παραγωγή το πατένταρε άντρας. Οι φεμινίστριες δεν θα φόραγαν ποτέ κάτι που τις καταπιέζει τόσο αισχρά και αποτελεί σύμβολο της πατριαρχίας. αυτο εννοουσα, οτι μια φεμινιστρια πνιγεται με το συμβολο της καταπιεσης της...ειρωνια δηλαδη // in other news ιωσουλα γαμω το! ευτυχως χωρις πυρετο... // καλη αρχη στα παιδια που περασαν , να κοιταξουν πρωτα απ ολα τις σπουδες τους και να τελειωσουν. να προσεχουν τους εαυτους τους, να μην απογοητευονται κ να περασουν κ καλα. καλη υπομονη στους γονεις, κουραγιο κ ηρεμια
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 καλη αρχη στα παιδια που περασαν , να κοιταξουν πρωτα απ ολα τις σπουδες τους και να τελειωσουν. να προσεχουν τους εαυτους τους, να μην απογοητευονται κ να περασουν κ καλα. καλη υπομονη στους γονεις, κουραγιο κ ηρεμια Και μακρυά από τα σκληρά ναρκωτικά και τη ΔΑΠ. 6
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και μακρία από τις ευγενικές, σεμνότυφες και γλυκές γκομενίτσες στο πρώτο έτος. Είναι οι πιο σκύλες και attention whore. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις