bablyk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι έναν τρόπο να εισάγω σελίδες αρχείων pdf (χωρίς επεξεργασία) σε κείμενο word. Η λειτουργία του word (εισαγωγή αντικειμένου) κάνει αυτό που θέλω αλλά: - μάλλον εισάγει εικόνα με χαμηλή ανάλυση - εισάγει μόνο την 1η σελίδα από το αρχείο pdf. Πως θα μπορούσα να εισάγω όλες τις σελίδες? Ιδέες?
zatara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δες εδώ, εγώ το χρησιμοποιώ καιρό και μου έχει λύσει τα χέρια. http://pdftransformer.abbyy.com
bablyk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δες εδώ, εγώ το χρησιμοποιώ καιρό και μου έχει λύσει τα χέρια. http://pdftransformer.abbyy.com Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ενδιαφέρομαι να κάνω convert. Απλά θέλω να κάνω import τις σελίδες στο κείμενο μου χωρίς να παρέμβω καθόλου στο pdf, χωρίς να χάσω πολύ σε ανάλυση και με δυνατότητα η εισαγωγή να γίνεται μαζικά. Θα μπορούσα να κάνω convert όλες τις σελίδες του pdf σε εικόνες και να τις βάζω μια μια αλλά θα μου πάρει ημέρες....
accipio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αφού θέλεις να μην παρέμβεις στο pdf, πρέπει να αποθηκεύσεις κάθε σελίδα του pdf ως αρχείο εικόνας (jpg, tif κτλ.) και να εισαγάγεις κάθε αρχείο εικόνας στο Word. Για την αποθήκευση σε αρχείο εικόνας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν πρόγραμμα PDF-XChange Viewer, ή το Adobe Acrobat Professional.Υπάρχει και αυτό το πρόγραμμα που αυτοματοποιεί την παραπάνω διαδικασία, αλλά δεν είναι δωρεάν. EDIT: Τις εικόνες δεν χρειάζεται να τις βάζεις μία μία. Αφού πας (Word 2010) Εισαγωγή > Εικόνα, βρες την τελευταία εικόνα, κάνε κλικ πάνω της για να την επιλέξεις, και με πατημένο το Shift κάνε κλικ στην πρώτη εικόνα και πάτα Εισαγωγή. Έτσι θα εισαχθούν όλες μαζί στο Word με τη σωστή σειρά.
bablyk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αφού θέλεις να μην παρέμβεις στο pdf, πρέπει να αποθηκεύσεις κάθε σελίδα του pdf ως αρχείο εικόνας (jpg, tif κτλ.) και να εισαγάγεις κάθε αρχείο εικόνας στο Word. Για την αποθήκευση σε αρχείο εικόνας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν πρόγραμμα PDF-XChange Viewer, ή το Adobe Acrobat Professional. Υπάρχει και αυτό το πρόγραμμα που αυτοματοποιεί την παραπάνω διαδικασία, αλλά δεν είναι δωρεάν. EDIT: Τις εικόνες δεν χρειάζεται να τις βάζεις μία μία. Αφού πας (Word 2010) Εισαγωγή > Εικόνα, βρες την τελευταία εικόνα, κάνε κλικ πάνω της για να την επιλέξεις, και με πατημένο το Shift κάνε κλικ στην πρώτη εικόνα και πάτα Εισαγωγή. Έτσι θα εισαχθούν όλες μαζί στο Word με τη σωστή σειρά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές Word αλλά το προτεινόμενο πρόγραμμα (στην ουσία είναι πρόσθετο του word) κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα (+ ρύθμιση ανάλυσης + πολλαπλά αρχεία) οπότε το αγόρασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα