giorgaros.5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια!Αγορασα ενα κινητο μεσω ebay αλλα εδω και αρκετες ημερες δεν εχω νεοτερη ενημερωση απο το τρακ.Το δεμα ερχεται απο Αμερικη με global shipping.Διαβασα καπου οτι αναλαμβανει μετα η ups για Ελλαδα.Μαλιστα κοντευει και η ημερομηνια παραδοσης αλλα εχει μεινει στην ιδια κατασταση.Ειναι προβλημα;Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του Estimated delivery Monday, June 16 - Saturday, June 21 Friday, June 13 N/A Shipped from US Shipping Center to International Destination Wednesday, June 11 N/A Customs Documentation and Labeling Wednesday, June 11 N/A Processing at US Shipping Center Tuesday, June 10 ERLANGER, KY Delivered to US Shipping Center-Delivered Tuesday, June 10 CINCINNATI, OH In Transit-Arrival at Post Office Monday, June 9 EVANSVILLE, IN In Transit-Depart USPS Sort Facility Monday, June 9 EVANSVILLE, IN In Transit-Processed at USPS Origin Sort Facility Monday, June 9 NEWBURGH, IN In Transit-Depart Post Office Monday, June 9 NEWBURGH, IN In Transit-Acceptance
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, λογικά την άλλη βδομάδα θα παραλάβεις. Ίσως περάσει τελωνείο όμως αν δεν έχεις πληρώσει κατά την αγορά. (κάπου έχει θέμα για αγορές από ebay, δε νομίζω ότι είσαι στο σωστό μέρος )
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 to global shipping εχει μεσα και εκτελωνισμο συνηθως δεν συμφερει αλλα οκ... βαλε το τρακινγκ νουμερο σε gr courier ή http://www.17track.net/index_en.shtml
ister Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 @giorgaros.5 τελικά εφτασε το δέμα? Πότε και με ποιο κουριερ? Μέσω ποιάς χώρας? (Γερμανίας?) Πλήρωσες τιποτα εξτρά στο τελωνείο? Μπορεις να κανεις copy&paste to tracking record?
Makaros1994 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω παραγγείλει κάτι από ebay και έρχεται από Τέξας. Θα πληρώσω κάτι εξτρά; Έχω πληρώσει και το αντικείμενο και τα μεταφορικά στην παραγγελία, αλλά δεν ξέρω αν έχει φόρο στα τελωνεία. Shipping: $7.99 (approx. EUR 5.91) USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service | See details International items may be subject to customs processing and additional charges. ? Item location: Houston, Texas, United States Ships to: Worldwide See exclusions
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιαι τοσο μικρο ποσο οχι δεν θα πληρωσεις κατι!
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιαι τοσο μικρο ποσο οχι δεν θα πληρωσεις κατι! Νομίζω τα 7.99$ είναι τα μεταφορικά μόνο. Το κόστος του αντικειμένου ξέρουμε ποιο είναι? (ή κάπου το έχασα εγώ...)
Makaros1994 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ακόμη μικρότερο είναι. Ακριβώς δε θυμάμαι, αλλά είναι κάτω από 7$. Περίπου 4€.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 τοτε δεν εχεις θεμα! αν θυμαμαι καλα στα 150$ δολαρια και πανω περναει τελωνειο (αν και εδω στην ελλαδα ειναι και λιγο τυχη) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα