Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Αγορασα ενα κινητο μεσω ebay αλλα εδω και αρκετες ημερες δεν εχω νεοτερη ενημερωση απο το τρακ.Το δεμα ερχεται απο Αμερικη με global shipping.Διαβασα καπου οτι αναλαμβανει μετα η ups για Ελλαδα.Μαλιστα κοντευει και η ημερομηνια παραδοσης αλλα εχει μεινει στην ιδια κατασταση.Ειναι προβλημα;Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του :)

Estimated delivery Monday, June 16 - Saturday, June 21

Friday, June 13 N/A Shipped from US Shipping Center to International Destination

Wednesday, June 11 N/A Customs Documentation and Labeling

Wednesday, June 11 N/A Processing at US Shipping Center

Tuesday, June 10 ERLANGER, KY Delivered to US Shipping Center-Delivered

Tuesday, June 10 CINCINNATI, OH In Transit-Arrival at Post Office

Monday, June 9 EVANSVILLE, IN In Transit-Depart USPS Sort Facility

Monday, June 9 EVANSVILLE, IN In Transit-Processed at USPS Origin Sort Facility

Monday, June 9 NEWBURGH, IN In Transit-Depart Post Office

Monday, June 9 NEWBURGH, IN In Transit-Acceptance

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, λογικά την άλλη βδομάδα θα παραλάβεις. Ίσως περάσει τελωνείο όμως αν δεν έχεις πληρώσει κατά την αγορά. (κάπου έχει θέμα για αγορές από ebay, δε νομίζω ότι είσαι στο σωστό μέρος :-) )

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@giorgaros.5 τελικά εφτασε το δέμα? Πότε και με ποιο κουριερ? Μέσω ποιάς χώρας? (Γερμανίας?)

Πλήρωσες τιποτα εξτρά στο τελωνείο? Μπορεις να κανεις copy&paste to tracking record?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω παραγγείλει κάτι από ebay και έρχεται από Τέξας. Θα πληρώσω κάτι εξτρά; Έχω πληρώσει και το αντικείμενο και τα μεταφορικά στην παραγγελία, αλλά δεν ξέρω αν έχει φόρο στα τελωνεία.

Shipping:
$7.99 (approx. EUR 5.91) USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service | See details
International items may be subject to customs processing and additional charges.  ?

Item location:
Houston, Texas, United States

Ships to:
Worldwide See exclusions
Δημοσ.

γιαι τοσο μικρο ποσο οχι δεν θα πληρωσεις κατι!

Νομίζω τα 7.99$ είναι τα μεταφορικά μόνο. Το κόστος του αντικειμένου ξέρουμε ποιο είναι? (ή κάπου το έχασα εγώ...)

• Moderators
Δημοσ.

τοτε δεν εχεις θεμα! αν θυμαμαι καλα στα 150$ δολαρια και πανω περναει τελωνειο (αν και εδω στην ελλαδα ειναι και λιγο τυχη)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...