Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Πριν 2 βδομαδες μου ηρθε χαρτι για να παρουσιαστω..Παρολ'αυτα μαζεψα τα απαραιτητα χαρτια απο την σχολη μου για αναβολη και τα κατεθεσα χθες στο ΚΕΠ. Γνωριζετε αν θα γινει δεκτη η αναβολη (7/7 παρουσιαζομαι) ή αν οχι, δικαιουμαι να παρω αναβολη στο στρατοπεδο το οποιο θα παρουσιαστω? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχεις αποδεικτικο πως εστειλες τα χαρτια της αναβολης σου? Kαλυτερα βεβαια να τα πηγαινες κατευθειαν στο ΡΟΥΦ να τα παρεδιδες ο ιδιος.

Εμενα μου ειχε χαρτι να παρουσιαστω σε μια βδομαδα επισης , και σε 2 μερες ειχα λυσει το θεμα ;)

Δημοσ.

Ναι εχω..Χθες που μπηκα στο site της στρατολογιας ελεγε οτι δεν εχω αναβολη στρατευσης και σημερα λεει οτι ειμαι υποχρεος να παρουσιαστω στο στρατοπεδο...Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ξανα εφοσον εστειλα αιτημα για αναβολη? (Εχω αγχωθει πολυ :( )

Δημοσ.

Είναι προτιμότερο να πας ο ίδιος εκεί.

Μπορεί να φας λίγη ουρα λόγω νέας σειράς, αλλα είναι καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Όχι, θα φας πρόστιμο, 90€ ή ένας μήνας επιπλέον θητείας. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος,

Το αργότερο την προηγούμενη της κατάταξης, αλλα μην πας με την λογική της τελευταίας στιγμής.

Ρίξε μια ματια και εδώ: http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_1.asp

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλ τότε στο ΣΓ. Μπορεί απλα να μην έχει ενημερωθει το σύστημα.

ακριβώς... Και καλο θα ήταν να ζητήσεις εγγράφως την απαντηση-αποφαση για την αναβολή για να εισαι καλυμένος...

Σε κάθε περίπτωση ξέρω οτι μπορεις να το κάνεις και στο κέντρο και να φύγεις κύριος απλα δε θα στο πρότεινα..

Δημοσ.

Δηλαδη γινεται να παρω αναβολη και την μερα που παρουσιαζομαι ,ετσι ?

Κοίτα, όταν κάνεις τη διαδικασία μέσω Φρουραρχείου, ακόμα και την ημέρα που παρουσιάζεσαι να την ξεκινήσεις πηγαίνοντας στο Φρουραρχείο δεν έχεις πρόβλημα.

Άρα λογικά αφού εσύ κατέθεσες τα χαρτιά σου (με αρ. πρωτοκόλλου) εγκαίρως, δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Ναι δεν υπαρχει κανενα θεμα , ακομα κ την μερα που παρουσιαζεσαι να πας να κανεις τα χαρτια για αναβολη στο Ρουφ δεν εχεις προβλημα . Μην αγχωνεσαι , απλα μαλλον αργει το site . Αν θες να μην εχεις κανενα αγχος περνα απο το Ρουφ η παρτους ενα τηλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...