Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπε κανείς πως το συγκεκριμένο απευθύνεται σε κάποιους απο τις 2 κατηγορίες που περιγράφεις???

και σε ποιον απευθυνεται?σε αυτον που ειναι αναπηρος και δε μπορει να χρησιμοποιησει τα υπερδυσκολα windows 8.1?

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και σε ποιον απευθυνεται?σε αυτον που ειναι αναπηρος και δε μπορει να χρησιμοποιησει τα υπερδυσκολα windows 8.1?

Σε μενα που δεν γουσταρω μια τα windows 8, και μου αρεσει το design των mac και macos. Θα χρησιμοποιησω windows για την δουλεια οσο χρειαζεται, και λεπτο παραπανω.  

Αλλος θελει να δωσει 300 ευρω για καλη καρτα γραφικων . Εγω μπορει να το θεωρω γελοιο και σπαταλη χρονου, αλλα δικαιωμα του και χαλαλι του. 

Ετσι και εγω θελω να δωσω τα παραπανω λεφτα για το περιβαλλον του mac OS x και το design της apple. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε αυτόν που θέλει ενα μηχάνημα καθημερινής χρήσης, με προσεγμένη κατασκευή και design, με σταθερό λειτουργικό και που φυσικά έχει τα χρήματα για να το πληρώσει. Τα specs σε απλή περιγραφή δεν είναι από μόνα τους κριτήριο για να συγκρίνουμε ένα mac με ένα pc...

Δημοσ.

Φίλε μου δεν αναφέρομαι στο ποσο που πληρώνει η apple και ο εκαστοτε προμηθευτεις της, αναφέρω τιμες που θα πλήρωνε καποιος αν τον αγόραζε κομματι κομματι οπως κανει με τον σταθερο του... Η μηπως αυτο ισχύει μόνο στην apple και οι υπολοιποι κατασκευαστες πουλάνε επεξεργαστη 200 και κανει τόσο???

Αυτό πήγαινε κυρίως στο ότι μπορούν να ρίξουν και άλλο τις τιμές τους..! Όπως αντίστοιχα κάνουν κάποιοι άλλοι κατασκευαστές.

Όσο για το τρυπάκι Windows vs OSX και Apple vs Anyone που αναλώνεστε δεν δίνω δεκάρα. Γι αυτό μην με κατηγοριοποιήσεις ως "hater". Τρέχω OSX (σε custom hardware, Hackintosh με λίγα λόγια) γιατί ήθελα να στήσω κάτι δυνατό λόγω heavy rendering και διάλεξα το OSX υπέρ των Windows για πολλούς και διάφορους λόγους, όχι μόνο αισθητικούς.

Κατά τα άλλα όσο αφορά τον προγραμματισμό και το administration διαφόρων πραγμάτων τρέχω Linux.

Ότι και να τρέχει κάποιος πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάζει μίσος σε κάποιον που δεν τρέχει κάτι αντίστοιχο. Και οι 2 μεριές τρώγεστε και γράφετε κατεβατά ολόκληρα για άτομα που δεν ξέρουν ότι τα Apple products δεν προορίζονται για gaming και που βλέπουν μια σελίδα με specs και δεν ξέρουν τι θα πουν τα ακρωνύμια ..παρα μόνο τα νούμερα σε κάθε γραμμή!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό πήγαινε κυρίως στο ότι μπορούν να ρίξουν και άλλο τις τιμές τους..! Όπως αντίστοιχα κάνουν κάποιοι άλλοι κατασκευαστές.

Δεν μπορεί κάποιος να φτιάξει κομμάτι κομμάτι ένα apple μηχάνημα, με την έννοια του "φτιάχνω ένα desktop PC". Φτιάχνει κάτι κοντά στα specs του αλλά μέχρι εκεί. Ένας hackintosh δεν έχει ποτέ τα ίδια υλικά με έναν original mac, ούτε το ίδιο design, ούτε καν την ίδια συνδεσμολογία στο εσωτερικό του.

Δημοσ.

Σε μενα που δεν γουσταρω μια τα windows 8, και μου αρεσει το design των mac και macos. Θα χρησιμοποιησω windows για την δουλεια οσο χρειαζεται, και λεπτο παραπανω.  

Αλλος θελει να δωσει 300 ευρω για καλη καρτα γραφικων . Εγω μπορει να το θεωρω γελοιο και σπαταλη χρονου, αλλα δικαιωμα του και χαλαλι του. 

Ετσι και εγω θελω να δωσω τα παραπανω λεφτα για το περιβαλλον του mac OS x και το design της apple. 

η καρτα γραφικων των 300 ευρω ,εχει αντικειμενικα και μετρησιμα καλυτερες επιδοσεις απο μια των 50.

τα windows 8 σε ενοχλουνε συγκεκριμενα η γενικα τα windows?

Σε αυτόν που θέλει ενα μηχάνημα καθημερινής χρήσης, με προσεγμένη κατασκευή και design, με σταθερό λειτουργικό και που φυσικά έχει τα χρήματα για να το πληρώσει. Τα specs σε απλή περιγραφή δεν είναι από μόνα τους κριτήριο για να συγκρίνουμε ένα mac με ένα pc...

προσεγμενη κατασκευη εχουν σχεδον ολα τα ετοιμα pc τετοιου τυπου,γιατι ερχονται μονομπλοκ σα τα λαπτοπ.

Δημοσ.

η καρτα γραφικων των 300 ευρω ,εχει αντικειμενικα και μετρησιμα καλυτερες επιδοσεις απο μια των 50.

τα windows 8 σε ενοχλουνε συγκεκριμενα η γενικα τα windows?

Ναι και αυτο που λεω ειναι οτι την χρησιμοποιεις σε κατι που εγω μπορει να θεωρω total waste of precious time. Οποτε και τις καλυτερες επιδοσεις ειναι αχρηστες.

Καπως ετσι εσυ βλεπεις αχρηστο το design , που για μενα μπορει να ειναι το α και το ω.

Τα windows 8 συγκεκριμενα με ενοχλουνε και θεωρω οτι ειναι σπαστικα οταν τα δουλευεις με touchpad .Σε καθημερινη/ ιδιωτικη χρηση θεωρω το mac OS απειρως πιο ευχαριστο και χρηστικο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

προσεγμενη κατασκευη εχουν σχεδον ολα τα ετοιμα pc τετοιου τυπου,γιατι ερχονται μονομπλοκ σα τα λαπτοπ.

Ε όχι δα! 

Δημοσ.

Δεν μπορεί κάποιος να φτιάξει κομμάτι κομμάτι ένα apple μηχάνημα, με την έννοια του "φτιάχνω ένα desktop PC". Φτιάχνει κάτι κοντά στα specs του αλλά μέχρι εκεί. Ένας hackintosh δεν έχει ποτέ τα ίδια υλικά με έναν original mac, ούτε το ίδιο design, ούτε καν την ίδια συνδεσμολογία στο εσωτερικό του.

Προσωπικά έχω Hackintosh. Τα spec και οι επιδόσεις του πατάνε κάτω τα αντίστοιχα των top iMAC και δεν συγκρίνω με MAC PRO γιατί δεν έχω Xeon επεξεργαστή επάνω. Όσο για τα renders που χρειάζομαι έχω Quadro κάρτα οπότε είναι άλλο league τελείως!

Το θέμα του design είναι γούστο ..και εγώ σιχένομαι τα καλώδια,αλλά το case που του έχω ταιριάζει τέλεια με τον χώρο και έχει φοβερό cable management εσωτερικά και έχω κάνει και καλό cable management εγώ εξωτερικά ώστε να μην φαίνεται κανένα καλώδιο. Αυτό είναι καλό στα δικά μου μάτια βέβαια,κάποιου άλλου μπορεί να μην του αρέσει.

Τέλος,δυστυχώς ένα Hackintosh δεν θα φτάσει ποτέ στο 100% λειτουργικότητα ενός original MAC,αλλά δεν με πειράζει γιατί αυτά τα 1-2 πράγματα που δεν δουλεύουν χωρίς να τα ξεσκίσεις στα tweaks δεν τα χρησιμοποιώ καν. Το κάθε στρατόπεδο έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Μαζεύεις τα θετικά και το χρησιμοποιείς γι αυτά και όταν φτάσει η ώρα στα αρνητικά,αλλάζεις στρατόπεδο και καλύπτεις το κενό.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και αυτο που λεω ειναι οτι την χρησιμοποιεις σε κατι που εγω μπορει να θεωρω total waste of precious time. Οποτε και τις καλυτερες επιδοσεις ειναι αχρηστες.

Καπως ετσι εσυ βλεπεις αχρηστο το design , που για μενα μπορει να ειναι το α και το ω.

Τα windows 8 συγκεκριμενα με ενοχλουνε και θεωρω οτι ειναι σπαστικα οταν τα δουλευεις με touchpad .Σε καθημερινη/ ιδιωτικη χρηση θεωρω το mac OS απειρως πιο ευχαριστο και χρηστικο. 

εννοω οτι το Performance ειναι μετρησιμο ενω το design υποκειμενικο.

σαν να αγοραζεις λαπτοπ για να ταιριαζει με τις κουρτινες ενα πραγμα :P

τα windows 8 λειτουργουν και με ποντικι :P ,επισης μπορεις να προσθεσεις start menu 

Ε όχι δα! 

google -> dell

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά νομίζω όλο το ζουμί του thread είναι ακριβώς εδώ :D

επισης μπορεις να προσθεσεις start menu 

Δημοσ.

Προσωπικά έχω Hackintosh. Τα spec και οι επιδόσεις του πατάνε κάτω τα αντίστοιχα των top iMAC και δεν συγκρίνω με MAC PRO γιατί δεν έχω Xeon επεξεργαστή επάνω. Όσο για τα renders που χρειάζομαι έχω Quadro κάρτα οπότε είναι άλλο league τελείως!

Το θέμα του design είναι γούστο ..και εγώ σιχένομαι τα καλώδια,αλλά το case που του έχω ταιριάζει τέλεια με τον χώρο και έχει φοβερό cable management εσωτερικά και έχω κάνει και καλό cable management εγώ εξωτερικά ώστε να μην φαίνεται κανένα καλώδιο. Αυτό είναι καλό στα δικά μου μάτια βέβαια,κάποιου άλλου μπορεί να μην του αρέσει.

Τέλος,δυστυχώς ένα Hackintosh δεν θα φτάσει ποτέ στο 100% λειτουργικότητα ενός original MAC,αλλά δεν με πειράζει γιατί αυτά τα 1-2 πράγματα που δεν δουλεύουν χωρίς να τα ξεσκίσεις στα tweaks δεν τα χρησιμοποιώ καν. Το κάθε στρατόπεδο έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Μαζεύεις τα θετικά και το χρησιμοποιείς γι αυτά και όταν φτάσει η ώρα στα αρνητικά,αλλάζεις στρατόπεδο και καλύπτεις το κενό.

Θα συμφωνίσω ως σχεδόν σε όλα...

Εγώ απο την άλλη θεωρώ τα HAChintosh ως ένα μεταβατικό στάδιο πριν πάρει κάποιος Μακ...

Τα Futures που λείπουν, λίγα ή πολλά είναι μικρο-κομάτια που δομούν το σύνολο...

Όσο για την ύπαρξη του μοντέλου αυτού, την θεωρώ αναγκαία για κάποιον που γουστάρει τα προιόντα της Apple (για τον Α, Β λόγο) και μόλις ξεκίνησε το Site Graphic Design/Develop (και δεν θέλει να δώσει 2000 για ένα προιόν που δεν το χρησιμοποιήσει στο 100% του).   

Δημοσ.

Το έχω γράψει και παλιότερα...

Όλοι όσοι κράζουν εμάς που αγοράζουμε Apple, δίνουν 200€ για παπούτσια ΝΙΚΕ, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν αντίστοιχα παπούτσια με 40€. Και το κάνουν γιατι -όντως- τα ΝΙΚΕ υπερέχουν σε design... Ένα προϊόν, καλώς ή κακώς, δεν αξίζει όσα τα υλικά κατασκευής του.

Γιατί δεν δέχεστε ότι αυτό που κάνουμε στο παπούτσι, στο ρολόι και στο ρούχο, μπορούμε να το κάνουμε και στον υπολογιστή μας ?

Ακόμη και αν αποδείξετε με 1000 reviews ότι ένα PC  είναι πιο γρηγορο από ένα Mac (λέμε τώρα), εγώ νιώθω ανακούφιση που έδιωξα κάτι χιλιόμετρα καλωδίων και πριζών από το γραφείο μου, και που έχω έναν υπολογιστή πάνω στο γραφείο, που πιάνει λιγότερο χώρο και από τη συσκευή τηλεφώνου ...

Χαλαρώστε ....

Βρε μαζί σου, αν θες δώσε και τριχίλιαρο στο μήλο, δεν είναι δικα μου λεφτα, αλλα δε γίνεται απ'τα πρώτα ποστ να σου λέει το κάθε φαν μποι ότι το άιμάκ υπερέχει στον ανταγωνισμό και ότι είναι τίμια η κοστολόγηση. Εκεί θα πέσει δούλεμα πως να γίνει τώρα :-)

Και μάλιστα σε ένα θέμα με διπύρηνο i5 1.4GΗz....

Προσωπικά δεν έδινα με την καμια, αυτα τα χρήματα για αυτο το πακέτο, και ο Πινινφαρίνα να το σχεδίαζε (απ'τα ποστς για αυτοκίνητα ο συνειρμός).

Δημοσ.

1100€ για desktop χωρις καν καρτα γραφικων ; ακουγεται σοκαριστικο αλλα

εδω και το κινητο τους στην κομπλε εκδοση βγαινει καπου εκει. 

Χαχαχα. Αυτό θα πει προσγειωμένη στρατηγική marketing.

Δημοσ.

εννοω οτι το Performance ειναι μετρησιμο ενω το design υποκειμενικο.

σαν να αγοραζεις λαπτοπ για να ταιριαζει με τις κουρτινες ενα πραγμα :P

τα windows 8 λειτουργουν και με ποντικι :P ,επισης μπορεις να προσθεσεις start menu 

google -> dell

Οχι δεν ειναι αντικειμενικο το design. Ενα ομορφο σπιτι θα αρεσει πχ σε ολους. Ενα iMac πχ αρεσει σε ολους. Ενας πυργος εστω και με συμαζεμενα καλωδια φερνει στο μυαλο τι κανει αυτην η βλακια κατω απο τα ποδια μου, πρεπει να βρω τροπο να τον κρυψω. 

Και οπως επισης ειναι αντικειμενικο οτι πυργοι με φωτακια και leds και καγκουρια και κατι που σου περναει και το βρισκεις αποκρουστικο αμεσως σχεδον μολις κλινεις τα 30 σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...