Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως απο τοτε που πηρα το MacBook Pro μου καννονιζω 3 γκομενες καθε 2 μερες περιπου.... Τωρα προσπαθω να παρω και iMac γιατι εχω βαρεθει να την βγαζω στο αμαξι και θελω να τις φερνω και σπιτι.

Δημοσ.

Εγω παντως απο τοτε που πηρα το MacBook Pro μου καννονιζω 3 γκομενες καθε 2 μερες περιπου.... Τωρα προσπαθω να παρω και iMac γιατι εχω βαρεθει να την βγαζω στο αμαξι και θελω να τις φερνω και σπιτι.

ποιες να φερνεις στο σπιτι της κοπελες εννοεις ; και αν ναι τι δοτλεια εχει το μακ με της  γκομενες  ; 

Δημοσ.

ποιες να φερνεις στο σπιτι της κοπελες εννοεις ; και αν ναι τι δοτλεια εχει το μακ με της  γκομενες  ; 

Προσπαθει νομιζω να γινει αστειος. Δεν τα καταφερνει και πολυ καλα, αλλο συν για την προσπαθεια.

Δημοσ.

Aυτό είναι το θέμα..Όλοι όσοι έχουν hackintosh απλά δεν προσμετρώνται στα ποσοστά της εταιρίας.Αυτό κι αν είναι αξιέπαινο. Διάβασε για μία φορά αργά και μην παραλείπεις εσκεμμένα στοιχεία που δεν σε συμφέρουν. 3 φορές παράθεση το έκανα..

[...]Τα σπασμένα iso πάνε και έρχονται, στα ποσοστά χρήσης της ms συμπεριλαμβάνονται τα αντίγραφα windows που έχουν εγκατασταθεί και όχι οι άδειες χρήσης [oem και μη]που χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά. [...]

P.S Kαι μην παραπλανείς τον κόσμο..Άλλο να αγοράσει κανείς ipad άλλο mac..Eντελώς διαφορετικό εύρος τιμών.

πεταμενα λεφτα δεν ειναι καθολου τα ιπαντ και τα ιφον .. φιλε μου αυτη ειναι η γνωμη σου αλλα αν ζεις θεσσαλονικη... οι 7 στους 10 εχουν ιφον. αυτο κατι λεει. την εμπιστευονται... και καλα κανουν σε πολλα θεματα μπαταρια ντιζαιν κτλ κτλ... 

Δημοσ.

Είναι πολύ φθηνό. Θα το πάρω!

πολυ φθηνο δεν ειναι .. :) αλλα καλα θα κανεις να το αγορασεις να μπορεις γιατι θα το κρατησεις 5-6 χρονια και τα χρηματα του στα βγαζει 200%

Δημοσ.

οτι υπάρχουν μαγαζια ( δες skroutz ) και τα βρισκεις 260 ευρω κατω δεν σημαινει κατι ? νομιμα δεν ειναι ??  apple care δεν εχουν ? και απο ebay.com να το αγοράσεις πλέων σου βαζουν τους φόρους και το τελωνίο .. και πάλι ειναι πιο φθήνο απο το το φθήνοτερο του skroytz

πολυ συντομα  δεν θα υοαρχει φορος και τελωνια για το τιποτα. θα αγοραζεις οτι θελεις απο αμερικη και θα περναει κανονικοτατα και θα το παιρνεις χωρις κανενα πλεον επιπλεον κοστος.. ισως εγινε κιολας. πσαξτο. 

Δημοσ.

συμφωνα με ερευνα οσοι παιρνουν μακ βλεπουν μονο τσοντες :P

Δημοσ.

πεταμενα λεφτα δεν ειναι καθολου τα ιπαντ και τα ιφον .. φιλε μου αυτη ειναι η γνωμη σου αλλα αν ζεις θεσσαλονικη... οι 7 στους 10 εχουν ιφον. αυτο κατι λεει. την εμπιστευονται... και καλα κανουν σε πολλα θεματα μπαταρια ντιζαιν κτλ κτλ... 

7 στους 10 ρεαλλυ? Μηπως εννοεις 7 με 10 ατομα? Σιγα να μην εχει και η μιση Ελλαδα αιφονς λεω εγω..

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ συντομα  δεν θα υοαρχει φορος και τελωνια για το τιποτα. θα αγοραζεις οτι θελεις απο αμερικη και θα περναει κανονικοτατα και θα το παιρνεις χωρις κανενα πλεον επιπλεον κοστος.. ισως εγινε κιολας. πσαξτο.

nope, δεν έχει γίνει ακόμα, θα γίνει προς το 2016 νομίζω...

Δημοσ.

Όσο για την ύπαρξη του μοντέλου αυτού, την θεωρώ αναγκαία για κάποιον που γουστάρει τα προιόντα της Apple (για τον Α, Β λόγο) και μόλις ξεκίνησε το Site Graphic Design/Develop (και δεν θέλει να δώσει 2000 για ένα προιόν που δεν το χρησιμοποιήσει στο 100% του).   

Επειδή ασχολούμαι ακριβώς με αυτό τον τομέα (Web design + development) και 3D Animation το μόνο που έχω να πω είναι πως ότι κάνω στο Hackintosh θα γινόταν άνετα και στα Windows και μάλιστα με το ίδιο software. Ευτυχώς όλα τα επαγγελματικά προγράμματα έχουν συμβατότητα both ways. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές στα κριτήρια μου που διάλεξα Hackintosh αντί Windows.

Όσο για το "δεν θέλει να δώσει 2000ευρώ γι αυτό στήνει Hackintosh" έχω να πω πως εγώ προσωπικά δεν θα το άλλαζα για ένα Apple product ΕΚΤΟΣ του ΠΑΛΙΟΥ Mac Pro κυρίως για πρακτικούς λόγους. Στο παλιό μπορούσες να χώσεις μέσα hard drives (ναι ξέρω,το καινούργιο έχει ένα τόνο thunderbolt) και μπορούσες επίσης να αλλάξεις την κάρτα γραφικών του ..γιατί θέλω την Quadro οπωσδήποτε.  Το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή το παλιό MAC Pro είναι out-dated μπροστά στο σύστημα μου οπότε θα ήταν κακή επιλογή.

Τέλος, το κομμάτι "απλά έτυχε να γουστάρουν OSX και δεν θέλουν να δώσουν πολλά λεφτα" συμφωνώ. Είναι μια καλή entry-level συσκευή για να μπεις στο OSX κόσμο. Βγάζω απέξω το δικό μου σύστημα γιατί είναι στημένο για επαγγελματική χρήση καθαρά,οπότε ξεφεύγει από το κάθε budget για απλές χρήσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα εγώ οτι ειναι πεταμένα λεφτά η τιμή ενός ipad ?  Δεν είμαι εγώ ο hater της αππλε..Μπερδευτηκες

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις την διαφορά προγράμματος και λειτουργικού συστήματος;

Το AutoCAD, ως πρόγραμμα, δεν πα να είναι full screen και να έχει μπάρες πάνω και κάτω, τρέχει πάνω σε κάποιο λειτουργικό σύστημα.

Κάνε και μια βόλτα από εδώ:

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD.html

Τι λένε τα requirements του AutoCAD; Windows

http://www.autodesk.com/solutions/mac-compatible-software

Ήμαρτον δλδ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...