panosvas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Γεια σας! Θέλω να κάνω ενα pc με windows xp να ανάβει μόνο του μέτα από διακοπή ρεύματος. Γίνεται; Εννοείται πως εγώ θα μπορώ να κάνω τερματισμό και να μην ανάβει. 1
άδικος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ανάλογα το bios που διαθέτει ο υπολογιστής, ψάξε για "pwron after pwr-fail", "restore on ac power loss", "ac power loss restart" και θέσε το στο "former status" ή "last state". 3
Yannis M Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έκανα το παραπάνω με Win 7 αλλά δεν άναψε. ("restore on ac power loss" -> "last state") Aν υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω...;
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιον λογο αν επιτρεπεται το θες αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιον λογο αν επιτρεπεται το θες αυτο? Καλή Ερώτηση
Alexlooker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έκανα το παραπάνω με Win 7 αλλά δεν άναψε. ("restore on ac power loss" -> "last state") Aν υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω.; Power on.
Yannis M Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλή Ερώτηση Για ποιον λογο αν επιτρεπεται το θες αυτο? Θέλω να λειτουργεί 24/7 για ν' ανεβάζει μετεωρολογικά δεδομένα στο ίντερνετ, χωρίς εγώ να βρίσκομαι εκεί για να πατάω το κουμπί όταν γίνει διακοπή ρεύματος. Βοηθάει -τώρα που έγινα σαφής- στο να βρούμε μια διαφορετική λύση; Αποκλείονται ups kai Raspberry Power on. Αν δε κάνω λάθος είναι στο ίδιο μενού με το "last state". Το δοκίμασα....δεν....
Alexlooker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβασε το manual τησ μητρικης σου, εμενα απο default μου εκανε επανεκκίνηση και απο το Bios το σταματησα. Η επιλογη δεν εχει συγκεκριμενη ονομασια.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιον λογο αν επιτρεπεται το θες αυτο? Θέλω να λειτουργεί 24/7 για ν' ανεβάζει μετεωρολογικά δεδομένα στο ίντερνετ, χωρίς εγώ να βρίσκομαι εκεί για να πατάω το κουμπί όταν γίνει διακοπή ρεύματος. Βοηθάει -τώρα που έγινα σαφής- στο να βρούμε μια διαφορετική λύση; Αποκλείονται ups kai Raspberry Αν δε κάνω λάθος είναι στο ίδιο μενού με το "last state". Το δοκίμασα....δεν.... Ειρωνικο ειναι αυτο? Γιατι εγω σε ρωτησα νορμαλ μηπως ξεροντας τι ακριβως θες να κανεις, βρουμε καπως μια λυση.. Ενεργοποιησε και power on lan και αμα κοβεται το ρευμα να το ενεργοποιεις απο εκει.. 1
Yannis M Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα σ' όλους. Καμμιά ειρωνία, θα έπρεπε να το διατυπώσω καλύτερα, έχεις δίκιο! Αυτό το power on lan κάπου το είδα. Αν το ενεργοποιήσω τι θα γίνει; Πώς θα το ενεργοποιώ; Μ' ενδιαφέρει ν' ανοίγει και να φορτώνει τα Win 7 κι εγω μετά απομακρυσμένα με Teamviewer να φορτώνω το προγραμματάκι του σταθμού. (Αν υπάρχει τρόπος ας φορτώνει και το προγραμματάκι) Διαβασε το manual τησ μητρικης σου, εμενα απο default μου εκανε επανεκκίνηση και απο το Bios το σταματησα. Η επιλογη δεν εχει συγκεκριμενη ονομασια. Θα πάω ψάχνοντας. Λογικά είναι στο μενού ''Power'' 1
Yannis M Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασα κι άλλα, τίποτα. Φαίνεται να μην κρατάει τις νέες ρυθμίσεις. Μήπως κάτι παίζει με το μενού Exit Πατάω Save and exit αλλά δεν το κρατάει την επόμενη φορά που μπαίνω στο ΒΙΟΣ. Ισως να πατήσω το Load setup defaults?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ναι , ελπιζω και γω να μην ηταν ειρωνικο.. Για αρχη προτεινω να ρυθμισεις για wol (wake on lan) μεσω του teamviewer. τωρα πως ακριβως και τι port forward πιθανων να χρειαστουν , δεν εχω ιδεα. για το μετα , δοκιμασε αυτο : http://www.r2.com.au/page/products/show/startup-delayer/ κανω παρομοια πραγματα και με εχει σωσει..
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες από το bios το wake on ####;
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες από το bios το wake on ####; Ναι μωρε αυτο εννοουσα κι εγω κι εγραψα power on lan! Wake on lan κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα