Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Eρώτηση. Είχα μια μικρή επιστροφή φόρου στην εκκαθάρισή μου και εκτύπωσα το εκκαθαριστικό και πήγα στην Εμπορική (πλέον Αλφα) για να εισπράξω. Εκεί μου είπαν οτι δεν αμφισβητούν την εγκυρότητα του taxis αλλά θα εισπράξω μόνο όταν τους πάω το εκκαθαριστικό που θα μου έρθει ταχυδρομικά. Το πρόβλημά μου ειναι πως άλλες τράπεζες (π.χ. η Πειραιώς) τα δίνει και με τις εκτυπώσεις από το taxis. Είναι θέμα τράπεζας ή υπάρχει εντολή?
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όπως φαίνεται με την απλή λογική είναι θέμα τραπέζης.Δίνουν ακόμα την επιστροφή φόρου τοις μετρητοίς; νόμιζα ότι πιστώνεται για το μέλλον.... 1
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όπως φαίνεται με την απλή λογική είναι θέμα τραπέζης. Δίνουν ακόμα την επιστροφή φόρου τοις μετρητοίς; νόμιζα ότι πιστώνεται για το μέλλον.... Απ όσο ξέρω δίνουν κανονικά. Τουλάχιστον γνωστοι μου τα πήραν 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμενα αδερφος μου ειχε 170 ευρω επιστροφη, πηγε στην εθνικη και τα πηρε αμεσως...
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμενα αδερφος μου ειχε 170 ευρω επιστροφη, πηγε στην εθνικη και τα πηρε αμεσως... Με την εκτύπωση του εκκαθαριστικού απ το τάξις ή του ήρθε με το ταχυδρομείο η κανονική??
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Με την εκτυπωση του εκκαθαριστικου απο το taxis... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 @Cossutius, στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλο υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας.
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 @Cossutius, στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλο υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας. Πήγα σε 3. Όλοι την ίδια απάντηση έδιναν. Μάλλον είναι κανόνας της τράπεζας. Δεν εξηγείται διαφορετικά. (Μα να τύχω και εγω σε αυτή?? :P ) 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω εδω για να μου λυθει η απορια γιατι θα παω και θα σκοτωσω ανθρωπο... Τον θειο μου βασικα, τον αδερφο του πατερα μου. Πηρε δανειο για να χτισει σπιτι. Το κανε και μενει εκει. Αλλα για να το παρει εβαλε υποθηκη το πατρικο σπιτι που θα το κληρονομισουν ο πατερας μου μαζι με τον αλλον το αδερφο του. Αυτος τωρα δεν πληρωνει το δανειο. Ειναι στα δικαστηρια δεν ξερω γιατι. Αν γινει στραβη ποια τα πιθανα σεναρια; Κινδυνευει το πατρικο;
gang Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Χωρίς χαρτιά ιδιοκτησίας πως έβαλε υποθήκη το σπίτι; Μήπως έχουν μπει εγγυητές ένας από τα 2 αδέρφια ή ο πατέρας τους;
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 οι εγγυητές αποπληρώνουν το χρέος, και αν δεν το αναλάβουν αυτοί υποθηκεύεται το σπίτι στη προκειμένη Εξ ου τη τζίφρα και το ... να μην τα βάζεις όπου και όπου
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πρεπει να γινε πριν πεθανει ο παππους.. Τωρα κληρονομοι ειναι η γιαγια και τα παιδια. Η συμφωνια ειναι οτι θα το παρουβ ο πατερας μου και ο αλλος αδερφος, εφοσον ο αλλος εχεις παρει δυο οικοπεδα ισαξια και οι αλλοι τιποτα. Εγω θελω να ξερω τι παιζει σε περιπτωση που η τραπεζα αποφασισει να κινηθει εναντιον του για την μη καταβολη των δοσεων. Αφου υπαρχει το οικοπεδο μαζι με το σπιτι το πατρικο το αγγιζουν ή οχι; Εχει κανει διαφορες π@υτσιες αυτη θα ναι το κερασακι στην τουρτα.. Θα παω να του το βαλω φωτια αν συμβει το παραμικρο.. οι εγγυητές αποπληρώνουν το χρέος, και αν δεν το αναλάβουν αυτοί υποθηκεύεται το σπίτι στη προκειμένη Εξ ου τη τζίφρα και το ... να μην τα βάζεις όπου και όπου Ο εγγυητης αν μπορω να κανω μια υποθεση ηταν ο παππους μου που πεθανε. Αυτο πηγαινει στους κληρονομους; Δηλαδη η τραπεζα θα προτιμισει να παρει το πατρικο αντι για το καινουργιο σπιτι με το οικοπεδο;; Δηλαδη κσι κερατας και δαρμενος.. Θα το τεντωσω τον χαφτα...
gang Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πιστεύω πως αν κινηθεί νομικά η τράπεζα θα πάει για το σπίτι που έχτισε με το δάνειο...
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αν ήταν εγγυητής ο παππούς σου και απεβίωσε, τότε όταν ανοίχθηκε η διαθήκη του θα έπρεπε να γίνει αποποίηση κληρονομιάς.διότι μαζί με την κληρονομιά που μεταβιβάζεται, μεταβιβάζονται και τα χρέη... η τράπεζα θα πάρει ό,τι μπήκε υποθήκη.....αν στην παρούσα φάση δεν μπήκε υποθήκη κάτι και μπήκαν μόνο εγγυητές τότε τα πληρώνουν εκείνοι. Σε περίπτωση που το παραπάνω δεν πραγματοποιηθεί, τότε η τράπεζα κρίνει τι θα πάρει ανάλογα με το ποσό του δανείου. Προφανώς και θα πάρει το νεόδμητο σπίτι μετά του οικοπέδου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις