Pintsie Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα το λες ή θα τρέχω σα μ@λ@κ@ς μετά ; xD μπες στο site του ιεκ που σε ενδιαφέρει και θα το δεις. Αν θες να μην τρέχεις σαν **** μετά, πήγαινε ζήτα ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και γενικά ό,τι δικαιολογητικά χρειάζεσαι για να μην καθυστερήσεις με την εγγραφή σου. Εγώ αυτό έκανα. αλλά ακόμα περιμένω να ανακοινωθούν οι εγγραφές.
leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ. 16 χιλιοστά δεν είναι λίγο; θέλω να αντέχει πολύ βάρος (ραπτομηχανή και ενίοτε εμένα που είμαι κοντή και θα πρέπει μερικές φορές να σκαρφαλώνω πάνω του για να βάζω καρφίτσες κτλ στα υφάσματα.) Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; παραμένω στο ίδιο; -ευχαριστώ και πάλι- Mια χαρά θα είναι, αρκεί να έχει σωστή στήριξη από κάτω. Αν νομίζεις ότι θα είναι τόσο πολύ το βάρος, ίσως να μην καλύπτεσαι με απλά βιδωτά πόδια σαν αυτό, αλλά να χρειαστεί καμιά μεταλλική κατασκευή, ή 2-3 σαν αυτό
Pintsie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Mια χαρά θα είναι, αρκεί να έχει σωστή στήριξη από κάτω. Αν νομίζεις ότι θα είναι τόσο πολύ το βάρος, ίσως να μην καλύπτεσαι με απλά βιδωτά πόδια σαν αυτό, αλλά να χρειαστεί καμιά μεταλλική κατασκευή, ή 2-3 σαν αυτό ευχαριστώ πολύ!
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με το που τελιωνει το καλοκαιρι και συνεχισω να πινω κρυα νερα ή αναψυκτικα με πιανει ο λαιμος. Ας πουμε απο χθες με εχει πιασει στο ασχετο ο λαιμος μου και εχει κλεισει και ξυπναγα το βραδυ και δεν μπορουσα να καταπιω. Καθε χρονο με το που γινεται αυτο σταματαω τα κρυα και πινω μονο ζεστα. Να του τωρα ριξω μια ομοιοπαθητικη και να συνεχισω τα κρυα ετσι για αντιδραση μπας και στρωσω, ή ειναι κατι που αξιζει να το κοιταξω? Η απλα να μην δωσω καθολου σημασια και οπως καθε χρονο να ξεκινησω να πινω μονο ζεστα και να το παιξω εκ του ασφαλους?
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με το που τελιωνει το καλοκαιρι και συνεχισω να πινω κρυα νερα ή αναψυκτικα με πιανει ο λαιμος. Ας πουμε απο χθες με εχει πιασει στο ασχετο ο λαιμος μου και εχει κλεισει και ξυπναγα το βραδυ και δεν μπορουσα να καταπιω. Καθε χρονο με το που γινεται αυτο σταματαω τα κρυα και πινω μονο ζεστα. Να του τωρα ριξω μια ομοιοπαθητικη και να συνεχισω τα κρυα ετσι για αντιδραση μπας και στρωσω, ή ειναι κατι που αξιζει να το κοιταξω? Η απλα να μην δωσω καθολου σημασια και οπως καθε χρονο να ξεκινησω να πινω μονο ζεστα και να το παιξω εκ του ασφαλους? Ξεκίνα από ενδελλεχή καθαρισμό (έως γλύψιμο...) του υπνοδωματίου σου (βγάλε έξω στρώματα στον ήλιο,κοπάνα τα με το κόπανο,σφουγγάρισμα στα 4,λύσιμο των ξύλων και άπλωμα,σφουγγάρισμα,νταξ το ξανάπα αυτό,όλα με το σουΐφερ ένα-ένα ό,τι έχεις μέσα...). ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς τι ακάρεα έχει το υπνοδωμάτιο,αλήθεια λέω.Χωρίς να με πειράζει η εναλλαγή κρύο ζστό,αισθανόμουν "γαργαλήματα' στο λαιμό και από του να φωνάξω τον τοξογκάου για "θεραπεία",είπα να καθαρίζω τακτικά το υπνοδωμάτιο και ...έπιασε! 1
gia_nnis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Με το που τελιωνει το καλοκαιρι και συνεχισω να πινω κρυα νερα ή αναψυκτικα με πιανει ο λαιμος. Ας πουμε απο χθες με εχει πιασει στο ασχετο ο λαιμος μου και εχει κλεισει και ξυπναγα το βραδυ και δεν μπορουσα να καταπιω. Καθε χρονο με το που γινεται αυτο σταματαω τα κρυα και πινω μονο ζεστα. Να του τωρα ριξω μια ομοιοπαθητικη και να συνεχισω τα κρυα ετσι για αντιδραση μπας και στρωσω, ή ειναι κατι που αξιζει να το κοιταξω? Η απλα να μην δωσω καθολου σημασια και οπως καθε χρονο να ξεκινησω να πινω μονο ζεστα και να το παιξω εκ του ασφαλους?κατα πασα πιθανοτητα αλλεργια.. να επισκεφθεις εναν αλλεργιολογο και να του πεις ολο το ιστορικο σου.. για αρχη πηγαινε σε εναν παθολογο.. Εγω ειχα τεραστιο θεμα με την μυτη μπουκωμα στο εσχατο σημειο.. με την αλλαγη του καιρου και οταν ερχοταν η αιγυπτιακη σκονη. ταλαιπωρηθηκα 5 χρονια μεχρι που επισκεφτηκα εναν αλλεργιολογο και με καποια χαπια που τα παιρνω 2 μηνες πριν αλλαξει ο καιρος ειμαι μια χαρα. ειμαι κατα των φαρμακων αλλα δεν γινοταν και αλλιως...
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αγορασα νεο SmartPhone. Το εβαλα να φορτισει την πρωτη φορα. Το χρησιμοποιησα και μολις η μπαταρια πηγε στο 14% το εβαλα να φορτιζει απο τον υπολογιστη. Αλλα εδω και καμποση ωρα εχει κολησει στο 40% και δεν ανεβαινει. Τι φταει? Εχω αγχωθει λιγο γιατι εχω ακουσει οτι τα πρωτα 2 φορτισματα ειναι σημαντικα για την μπαταρια του κινητου. Επισης αμα βαλω το πισι σε Sleep Mode θα φορτιζει αυτο?
gia_nnis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια να ρωτησω γιατι μπορει να ενδιαφερει κι αλλους.. Ξερετε στην Αθηνα που υπαρχουν μαγαζια ή μαγαζι που να πουλανε φτηνες αραβικες πιτες με 0.50Ε? Ειχε παρει το αυτι μου καποιο μαγαζι στην Μενανδρου που πουλαει διαφορες πιτες φρεσκες π.χ για πιτσα,σουβλακι,αραβικες κ.α σε χαμηλες τιμες..
Liverpool89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω τα καρφουρ εχουν στο ραφι με τα ψωμια αραβικες πιτες μεγαλες ομως, καπου 1.5 ευρω οι 5 ή οι 4 αν θυμαμαι καλα... Αλλα στην Κοζανης τις εβρισκα. Εδω στην Χαλκιδικη τρωω ακυρο δεν εχουν..
pinwkolwnies Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια να ρωτησω γιατι μπορει να ενδιαφερει κι αλλους.. Ξερετε στην Αθηνα που υπαρχουν μαγαζια ή μαγαζι που να πουλανε φτηνες αραβικες πιτες με 0.50Ε? Ειχε παρει το αυτι μου καποιο μαγαζι στην Μενανδρου που πουλαει διαφορες πιτες φρεσκες π.χ για πιτσα,σουβλακι,αραβικες κ.α σε χαμηλες τιμες.. Μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μενάνδρου; Το κόλπο είναι να τη φας εσύ τη πίτ τα,να μη σε φάει αυτή... 1
Plug Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα εξετάσεις αίματος και 2 αποτελέσματα των εξετάσεων είναι περίπου τραγικά, μπορεί κάποιος να εξηγήσει; Κρεατινινη, το όριο είναι 1,3 κ έχω 1,2 CK, το όριο είναι 308 κ έχω 538!!
Plug Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μπιλντέρι είσαι αδερφέ;Όχι αλλά προπονουμαι συστηματικά
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ελάττωσε τις πολλές κρεατίνες γιατί θα πάρεις κάνα νεφρό στο χέρι (αν και είσαι ακόμα εντός ορίων), μείωσε για λίγο την ένταση των ασκήσεων γιατί οι μύες σου έχουν γίνει κορδέλες και ρώτα και κανέναν κατάλληλο γιατρό γιατί εδώ μέσα θα ακούσεις το μακρύ και το κοντό του κάθε λούσιφερ και μπάμπη73.
nicoc89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 μου φαίνεται θα παω για εξετάσεις σύντομα ..Τι να ζητήσω ? γενικές αίματος ? ή και κάτι άλλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις