Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διοδια Θεσ/νικη-Αθηνα και επιστροφη, ποσο θα μου κοστισει; ΙΧ. 

Επισης, ποσες ωρες ειναι; Γυρω στις 5;

Άκυρο, θα έρθω με αεροπλάνο. Ερώτηση λεωφορείου: Θέλω να πάω στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Παίρνω το Χ96 και κατεβαίνω σε ποια στάση; Για προσανατολίστε με λίγο, οβερ.

Θα κατέβεις στην στάση "ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ", το Μετροπόλιταν είναι 2 στενά από τον σταθμό.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως ηδη δυσκολευομαι στο να με περνει ο υπνος. Αν παρω καποιο πιο σκληρο στρωμα για να βοηθησω την μεση μου τοτε ειναι που δεν θα κοιμαμαι και καθολου!

Mια χαρα θα κοιμασαι. Θεμα συνηθειας ειναι...

Δημοσ.

Θα κατέβεις στην στάση "ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ", το Μετροπόλιταν είναι 2 στενά από τον σταθμό.

Θενξ. Στα λεωφορεία ανακοινώνουν τις στάσεις για να ξέρω που βρίσκομαι;

Δημοσ.

εχω φαει σκαλωμα

10 question list ή 10 questions list?

ποιο ειναι το σωστο;

thanks

10 question list

ελληνικα

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα αρχείο excel για το στοίχημα, να βάζω στη μία στήλη τον αριθμό των αγώνων που παίζω σε μία άλλη τους αγώνες που πιάνω και να μου βγάζει αυτόματα το ποσοστό σε %

πχ 4 - 2 50%  4 - 1 25%

ξέρει κανείς τον τύπο;

Δημοσ.

Για να μου το εμφανίζει με το σύμβολο %   κράτησα το x/y και μετά δεξί κλικ και στη μορφοποίηση επέλεξα "ποσοστό"

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Με εδωσε ενα παιδι το λαπτοπ, του εκανα recovery, τωρα με το erthenet δεν συνδεεται.. Δειχνει οτι συνδεθηκε κανονηκα. Μπαινει σε μια σελιδα, μετα βγαζει την σελιδα του thomson.

Επανεκκινηση το ρουτερ το εκανα. Τι μπορει να φταει.. Σε ασυρματο δικτυο αλλο δικτυου μπαινει κανονικοτατα...

Δημοσ.

που να μπαινω να κανω search σε ολα τα ebay ταυτοχρονα?

To .gr ενσωματώθηκε στο .com πλέον. 

Οι χρήστες του ειδοποιήθηκαν με mail.

Έτσι κι αλλιώς στο .com την ίδια δουλειά έκανες & καλύτερη. Έπαιρνες & περισσότερα αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά κάνω τις αναζητήσεις μου στο .com & κάποια ευρωπαϊκά (.de, .co.uk κα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...