Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να αγορασω 2 πραγματα απο ebay απο τον ιδιο πωλητη αλλά χρεωνει λιγο διαφορετικά τα μεταφορικά σε καθε ενα.

Γινεται να μου χρεωσει μονο μια φορά, εστω με το υψηλότερο κόστος μεταφορικών; Και πως;

Δημοσ.

νομίζω γίνεται μόνο αν αναγράφεται ότι ο πωλητής συνδυάζει και μειώνει τα ταχυδρομικά, "seller combines postage" ή κάπως έτσι το γράφει, και γίνεται αυτόματα στο τσεκ-άουτ.

Δημοσ.

που θα το γραφει αυτο;

Ok, το βρηκα:

7y60.jpg

δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά;

Δημοσ.

Λοιπον θελω χελπ: έχω πάρει uncle ben's ρύζι 250 g και στην προετοιμασία γράφει "βράστε 30ml (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) νερό, προσθέστε το ρύζι". Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο το νερό; Μόνο 2 κουταλιές; Ή είναι σωστό κ εγώ κάνω λάθος; (δν ξέρω τόσο από μαγειρέματα :fear: ) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν ειναι τα σακουλακια;

Αν ναι βαλτα σε μια κατσαρολα και βραστα...

Απλα να καλυπτεται απο το νερο.. Οπως θα το βραζες κανονικα....

Δημοσ.

ναι τα σακουλάκια είναι. Ναι ρε παιδιά, αλλά η δοσολογία είναι σωστή που λέει; Το βάζω με το σακουλάκι και τ βράζω; Βγάζω το περιεχόμενο; Τι κάνω; Δν θελω να τα σκατώσω κ να φάω πάλι απ'έξω.....!! :-(

Δημοσ.

που θα το γραφει αυτο;

Ok, το βρηκα:

7y60.jpg

δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά;

Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα.

Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item.

Δημοσ.

Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα.

Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item.

Μάλιστα...Ευχαριστω που μου το διευκρινησες! :-)

Ναι, δυο διαφορετικα πραγματα απο τον ιδιο πωλητή θέλω,αλλά δε βλεπω να λέει κάτι άλλο στο postage&packaging....

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με πμ με τον πωλητή και να του το ζητήσεις.

Επίσης για ebay, όταν αγοράζω κάτι είναι υποχρεωτικό να δώσω feedback ?

Δημοσ.

Μαράκι βάλτα στο καλάθι σου, και αντί να πατήσεις pay now επέλεξε "request total from seller".

Αυτό είναι που ψάχνεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...