zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Βρε παιδιά, έχει σταματήσει το μυαλό μου, αλλά πως λέγεται στα αγγλικά αυτό το χειριστήριο που αλλάζει κανείς ασύρματα τα slides όταν κάνει παρουσίαση;
ADHD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν λες αυτο http://www.logitech.com/en-us/product/wireless-presenter-r400 Presenter..
zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Aς πούμε αυτό που κρατούσε για παράδειγμα ο Steven Jobs στις παρουσιάσεις του λέγεται presenter?
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω ενα γκο (κινεζικο παιχνιδι στρατηγικης) με ωραιες πετρουλες και επιφανεια? Εστω επειδη ειμαι αρχαριος να βρισκα καπου τις πετυρουλες και να εκτπυνεται τον πινακα σε χαρτι και αμα αποφασισω να ασχοληθω να παρω και εναν ωραια ξυλινο πινακα.
mouxaxa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από το geekbuying.com και λόγω του ότι στην προσφορά είχε και δεύτερη μπαταρία μου λένε να το στείλουν με Deutsche Post και να αναγράφεται πάνω communication device. Ξέρει κανείς τι παίζει μαυτήν και με τελωνεία:
mary Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Προσεχε γιατι τωρα τελευταια εχει αλλάξει ( ; - δεν ειμαι σιγουρη ) ο νόμος σχετικά με εισαγωγή απο χωρες εκτος εε οσον αφορά πακετα που εχουν και 2η μπαταρια
LorenzoVonMatterhorn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα μάνγκες..Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο φόρουμ αφιερωμένο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.Δεν ψάχνω κάποιο site που να προτείνει μαγαζιά, αλλά κάτι σε φάση να λέει ο χρήστης ψάχνω ρεμπετάδικο στην κηφισιά πχ και να του αραδιάζουνε ιδέες οι υπόλοιποι κλπ. Μου είπανε για κάτι foursquare και κάτι τέτοια αλλά δε τα καταφέρνω με αυτά τα μοντέρνα..Θα μου πείτε και τι ρωτάς εμάς ρε μπαγλαμά? Επείδη βλέπω υπάρχει πολύς λαός εδώ έριξα και γω την οφτοπικίλα μου..Thanks in advance brothers
leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αξίζει τον κόπο και την μανούρα λέτε, να βγάλω τον Pentium D 2,8 ghz που έχω τώρα, και να βάλω έναν core2duo E6750 2.66 ghz που έχω βρει;
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κατάρα. Ήλπιζα κάποιος να μου πει "σιγά τα αυγά μωρέ, άραξε όπως είσαι"...
linkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ουτε καν, τεραστια διαφορα, ακομα και για home use. 1
actorius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχω στο μπαλκόνι ξύλινα έπιπλα σαν κ αυτό και ξέχασα να τα στείλω αποθήκη πριν φάνε βροχή και μπουνιές απο τον αέρα. Μέχρι τώρα τους έριχνα ένα απλό καθάρισμα με νωπό πανί, τα τύλιγα μέσα σε μεγάλα πανιά κ τα αποθήκευα, αλλά θέλω λίγο να τα περιποιηθώ καλύτερα. Να τα περάσω με βερνίκι ή ένα λάδι προστασίας που βρήκα στο praktiker; Επίσης καλύτερα τώρα πριν την αποθήκη ή όταν ξαναβγούν του χρόνου πριν τη χρήση τους;
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι κάνει αυτό το λάδι, αλλά το βερνίκι μου φαίνεται λίγο overkill για έπιπλο που έφαγε μια φορά βροχή. Εγώ πέρασα με τέτοιο την πέργκολα που τρώει καιρό καμιά δεκάρα χρόνια τώρα και πήρε μέχρι το 2ο χέρι. Αλλά μπορείς να το συνδυάσεις για να τα ανανεώσεις κι όλας, επιλέγοντας αν θα ναι διαφανές, σκούρο κτλ. Θα πρότεινα να το κάνεις την άνοιξη που θα ναι τίγκα στεγνά για να μην εγκλωβίσεις ήδη υπάρχουσα υγρασία μέσα στο ξύλο. Άμα λέω μαλακίες, πείτε.
yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σε εξωτερικό χώρο, 3-4 μέρες χωρίς βροχή σε ήλιο και αέρα κι έχουν στεγνώσει, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει ως την άνοιξη. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα βάψει τώρα. Μπορεί να τα αφήσει να στεγνώσουν, να τ' αποθηκεύσει και να τα βάψει τέλος άνοιξης που θα τα στήσει ξανά. Α, και πολύ καλό γυαλοχαρτάρισμα πριν. Βάψιμο χωρίς αυτό είναι δώρο άδωρο. Επίσης, αν έχουν χάσει το χρώμα τους και πάρεις λάδι με χρώμα, να φροντίσει να πάρεις ιδια απόχρωση ή ενα τόνο πιο σκουρο. Το ανοιχτό δεν μπορεί να πιάσει σε ήδη υπάρχουσα πιο σκούρα επιφάνεια. Το βερνίκι το χρησιμοποιούμε μετά το λάδι, είναι για επιπλέον προστασία και απολύτως απαραίτητο σε επιπλα εξωτερικου χωρου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις