Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, νιούφισσα φίλη παρήγγειλε ρούχα από ΗΠΑ κόστους 300 δολλαρίων ή κάπου εκεί.

Το δέμα έφυγε από τον πωλητή, πήγε σε υπηρεσία αναδιανομής (γιατί ο πωλητής δεν έστελνε Ελλάδα) και από εκεί ήρθε εδώ με Fedex (...) και κόλλησε στο τελωνείο.

Ζητάνε 200 ευρώ, χαχα, τα 85 στη φεντεξ, χαχαχαχα.

Πώς γλιτώνεται; Εγώ πρότεινα να κάνει άρνηση παραλαβής, να επιστραφεί και να συνεννοηθεί με την υπηρεσία αναδιανομής να αφαιρεθούν όλα τα invoices από το δέμα και να το αποστείλουν ως gift με αξία περιεχομένου 30 δολλάρια. Φυσικά με USPS.

Θα δουλέψει;

Δημοσ.

Λοιπόν, νιούφισσα φίλη παρήγγειλε ρούχα από ΗΠΑ κόστους 300 δολλαρίων ή κάπου εκεί.

Το δέμα έφυγε από τον πωλητή, πήγε σε υπηρεσία αναδιανομής (γιατί ο πωλητής δεν έστελνε Ελλάδα) και από εκεί ήρθε εδώ με Fedex (...) και κόλλησε στο τελωνείο.

Ζητάνε 200 ευρώ, χαχα, τα 85 στη φεντεξ, χαχαχαχα.

Πώς γλιτώνεται; Εγώ πρότεινα να κάνει άρνηση παραλαβής, να επιστραφεί και να συνεννοηθεί με την υπηρεσία αναδιανομής να αφαιρεθούν όλα τα invoices από το δέμα και να το αποστείλουν ως gift με αξία περιεχομένου 30 δολλάρια. Φυσικά με USPS.

Θα δουλέψει;

Κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα δουλεψει ή οχι. Το αν θα περασει τελωνειο ενα δεμα εξαρταται απο 1000 παραγοντες συμπεριλαμβανομενου και του μεγεθους του δεματος. Αν παρηγγειλε η φιλη σου πολλα πραγματα και το δεμα εχει ογκο 1 m^3, τοτε οτι και να γραψεις πανω, συνηθως θα ανοιχτει.

Τα gift, refurbished κλπ δεν πολυπερνανε πλεον (χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι αποκλειεται).

Γιατι δεν παρηγγειλε η φιλη σου απο τα ευρωπας?

Δημοσ.

Πες του να σου βάλει τα λεφτά σου πίσω για να του βάλεις θετική.

Αν οσονούπω έρθει το πράμα σου,ξαναστείλτου τα.

Το πράμα έχει έρθει, αλλά ήρθε στραβό. Θα προτιμούσα να το ξαναστείλει. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το σύστημα. Τι θα γράψω στην αξιολόγηση(η οποία είναι μέχρι αύριο); Ότι μου το έστειλε και είναι οκ ή ότι θα μου το ξαναστείλει; Και επίσης πως θα πω στον πωλητή να το ξαναστήλει, με πμ; Δεν θα πρέπει να φαίνεται;

Δημοσ.

Ε ανοιξε case επιλεγοντας το "ηρθε αλλά δεν ηταν αυτο που εγραφε."

Ή στην αξιολογηση βαλε του 1 αστερι στο how accurate was the description

Δημοσ.

Αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου όμως. Αν θέλω να τον τιμωρήσω, το έχω ήδη κάνει με την ουδέτερη αξιολόγηση. Το θέμα είναι πως θα το ξαναστείλει και πως θα συννενοηθούμε

Δημοσ.

Ζήτα τα λεφτά σου πίσω απ´ το paypal.

Δεν ξέρω τι αγόρασες και τι προσδοκίες είχες απ´ αυτό,ούτε σε τι κατάσταση έφτασε στα χέρια σου ούτε αν διορθωνόταν.

Μπορεί να είναι δικιά σου μαλακία.

Σε κάθε περίπτωση το paypal θα σου επιστέψει τα λ7.

Δημοσ.

Αγόρασα ένα PS3 παιχνίδι από ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή και σε ένδειξη απόλυτης γυφτιάς μου στείλανε κάτι που γράφει "Not to be sold seperately".

Είναι ή όχι παράνομο το σπάσιμο πολυσυσκευασίας ?

Δημοσ.

Ειναι.

Απο ποιο καταστημα το πηρες;

Αν δε το θες ή για το γαμωτο, καντους παραπονα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...