Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, ή το έστειλε με τις ταχυμεταφορές Ελτα (η κούριερ των ελτα που λέει ο manzana) ή/και παράλληλα αποστολή και ως "δέμα" που εκεί ξεσκίζονται οι τιμές του.

Θα φτιάξει την κούτα και στον υπάλληλο θα ζητήσει αποστολή "ως απλό" (όχι "ως δέμα") και άντε και συστημένο αν θέλει.

θα το ζυγίσουν και θα βγει το μαλλί στο πλαίσιο των τιμών που σου εγραψα και που βλέπεις στον τιμοκατάλογο για επιστολικές αποστολές=ως απλό (έως 2 κιλά, αν είναι παραπάνω πάει αναγκαστικά "ως δέμα").

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια χρεωστική της Εθνικής τράπεζας κάνει για paypal?

Δοκιμασμένο/σίγουρο από κάποιον, αν είναι δυνατόν pls...

απάντηση μετά απο τηλ.: καμία.

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Πως στέλνω λεφτά από έναν λογαριασμό Εθνικής σε έναν άλλο επίσης Εθνικής (όχι δικό μου) μέσω e-banking; Στην Πειραιώς, πήγαινα "Μεταφορά/Εμβάσματα" -> "Μεταφορές" -> "Μεταφορά προς τρίτους εντός Τράπεζας".

Στην Εθνική στο "Μεταφορές/Εμβάσματα" έχει μόνο μεταφορά προς άλλο δικό μου λογαριασμό, και μετά μόνο εμβάσματα. Αλλά δεν ξέρω τι είναι τα εμβάσματα :P Είναι το ίδιο; Αρκεί δηλαδή να επιλέξω "Έμβασμα προς λογαριασμό ΕΤΕ";

Δημοσ.

Έχει πετύχει κανείς το συγκεκριμένο σαμπουάν σε φαρμακείο εντός Αθήνας/Ελλάδας?

selsun-blue-sampon-s-mentolom-200ml.jpg

Εγω το χρησιμοποιουσα παλιοτερα, μεχρι που αλλαξαν την συνθεση και δεν βοηθουσε. Μεχρι περυσι υπηρχε σχεδον σε ολα τα φαρμακεια που ειχα μπει για να το παρω. Δεν το βρισκεις;

Δημοσ.

Εγω το χρησιμοποιουσα παλιοτερα, μεχρι που αλλαξαν την συνθεση και δεν βοηθουσε. Μεχρι περυσι υπηρχε σχεδον σε ολα τα φαρμακεια που ειχα μπει για να το παρω. Δεν το βρισκεις;

Δυστυχώς μόνο το κίτρινο (που κάνει δουλειά αλλά θέλω να τα χρησιμοποιώ εναλλάξ μαζί με "εμπορικό" σαμπουάν).

Δεν το βρίσκω κάπου και δεν θέλω να καταφύγω σε λύση amazon.co.uk...

Δημοσ.

μαλλον χαζη ερωτηση αλλα here goes

εχω στειλει περιφεριακο ηλεκτρονικου υπολογιστη στην γερμανια για rma και αυτοι ειναι αφαντοι. Μπορω να κανω κατι νομικα ή χλωμο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...