Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αφήσω το laptop σε sleep mode στο αεροπλάνο (κατά την απογείωση/προσγείωση), πειράζει?? Βαριέμαι να το κάνω shut down!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ , βολευει ο οπαπ ειναι κοντα στο σπιτι μου σχετικα.

Ναι λαχεια δεν παιρνω ειχα ενα θειο συνταξιουχο που για να συμπληρωσει το εισοδημα του παλια πουλαγε λαχεια και του εβγαινε η πιστη.

Δεν λες τιποτα, οπως μεγαλη μαλακια ειναι οτι ο οπαπ δεν ασφαλιζει τους πρακτορες αμα γινει ληστεια τα πληρωνει ο πρακτορας.

Αν σου ζητησουν μερικοι πελατες λαχειο τι θα κανεις ?

Δεν θα μπορεις συνεχεια να λες δεν εχω η δεν πουλαω..... παρε αλλα ΛΙΓΑ για ξεκαρφωμα και γινε ενοχλητικος τουλαχιστον μεχρι να πιασεις πελατες που σιγα σιγα θα γινουν "μονιμοι" υπο μια γενικη εννοια

Με αυτο το σκεπτικο θα πρεπει να ασφαλισουν και τους λαχειοπωλες ....

Ξερεις τι ληστειες εχουν γινει σε λαχεια ?

Αστα Κλαφτα φιλε.....

Τα κλεβει απο σενα εμενα η οποιουδηποτε και τα πουλαει σε αλλον συναδελφο μιση τιμη ...... ετοιμα χρηματα ειναι αυτα !!!!!!!

Ξερεις τι κ@λ@φαρα θα εχεις συναδελφους ? Θα φριξεις και θα αηδιασεις ειδικα αν εισαι εσυ ενταξει τυπος.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15192548.GIF

Εάν το βελγικό ΑΕΠ παρουσίασε αύξηση κατά 3 % από το 2000 έως το 2003, κατά τι ποσοστό αυξήθηκαν οι δημόσιες δαπάνες για έρευνα&ανάπτυξη κατά την εν λόγω περίοδο;

A.
1_pixel_trans.gif
1,11 %   B.
1_pixel_trans.gif
1,21 %   C.
1_pixel_trans.gif
1,31 %   D.
1_pixel_trans.gif
1,41 %   E.
1_pixel_trans.gif
Τίποτε από τα παραπάνω

Επεξ/σία από stavi
Δημοσ.

Αν αφήσω το laptop σε sleep mode στο αεροπλάνο (κατά την απογείωση/προσγείωση), πειράζει?? Βαριέμαι να το κάνω shut down!!

Τσου.

Μην της το πεις προφανώς...

Δημοσ.

Εάν το βελγικό ΑΕΠ παρουσίασε αύξηση κατά 3 % από το 2000 έως το 2003, κατά τι ποσοστό αυξήθηκαν οι δημόσιες δαπάνες για έρευνα&ανάπτυξη κατά την εν λόγω περίοδο;

A.

1_pixel_trans.gif 1,11 %   B.

1_pixel_trans.gif 1,21 %   C.

1_pixel_trans.gif 1,31 %   D.

1_pixel_trans.gif 1,41 %   E.

1_pixel_trans.gif Τίποτε από τα παραπάνω

http://www.insomnia.gr/topic/529469-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/page-2

Δημοσ.

Πως φορτώνω πικ στο imgur με drag n drop?

Σέρνω την εικόνα πάνω στην καρτέλα, βγάζει "upload" με μεγάλα γράμματα αλλά όταν αφήνω την εικόνα δεν γίνεται τίποτα

Δημοσ.

Οι φορολογικες δηλωσεις μεχρι ποτε ειναι;;

Εγω μονο το μισθο εχω.. Μπορω να την κανω μονος μου;

Κλειδαριθμο βγαζω απο την εφορια την ιδια μερα;;

Δημοσ.

Οι φορολογικες δηλωσεις μεχρι ποτε ειναι;;

Εγω μονο το μισθο εχω.. Μπορω να την κανω μονος μου;

Κλειδαριθμο βγαζω απο την εφορια την ιδια μερα;;

κανεις αιτηση στο gsis και περνας την επομενη να το παρεις [αττικη].

επσης μεχρι τελος του μηνου πρεπει να ειναι οι δηλωσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κάρτες στα περίπτερα για wind είναι ίδιες και για f2g και για wind cart to all;

Πρέπει να ενεργοποιήσω την νέα sim, αλλά δεν ξέρω τι κάρτα μου δώσαν - υποτίθεται ήταν F2G αλλά το πλαστικό πάνω δεν λέει F2G. Δεν μπορώ να καλέσω στο 1260 γιατί δεν έχω άλλο κινητό wind να τους ρωτήσω και το κατάστημα έκλεισε.

Οπότε πρέπει να πάρω κάρτα. Θα ρωτήσω και στο περίπτερο αλλά μια τους φοβάμαι λίγο, μην πάνε τσάμπα 10ευρώ.

edit: τελικά υπάρχει ένα είδος κωδικού wind που μπαίνει παντού.

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.

Χρειαζεται να την εκτυπωσω γιατι εκτυπωτης δεν παιζει...

Όχι. Η διαδικασία έχει ως εξής. Κάνεις αίτηση μέσω του gsis για κλειδάριθμο, και από την επόμενη μέρα (ίσως και την ίδια μέρα) πας με την ταυτότητα σου να παραλάβεις τον κλειδάριθμο. Μετά μπαίνεις και ενεργοποιείς με τον κλειδάριθμο τον λογαριασμό που έφτιαξες για να κάνεις την αίτηση.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...